icon

Sú ľudia, ktorí klamú o vzťahu na verejnosti?

24. aug 2024

Suhlasite s vyrokom ,, Laska na ulici, hovno v truhlici?"
Myslite si, ze automaticky vacsina ludi, ktora prezentuje svoj vztah prednokolim, ho ma hned zly? Mate aj priklad v okoli?

Strana
z2
betulinka1
24. aug 2024

Poznam ale neriesim ich zivoty. Ale naposledy ma fakt šokovali zásnuby, kde zena zaútočila na muza, boli tam parkrat aj policajti, nespavaju spolu niekedy aj mesiace a kopec dalsieho. A on ju požiadal o ruku. Normalne som premyslala, ze ci nema nejaku smrteľnú chorobu, ked ju požiadal o ruku. Moj muz, ked to videl, tak len komentoval, ze na svadbu odmieta ist, ked sa bud pozabíjajú alebo rozvedu do roka a on na to vyhadzovať peniaze nebude 🤣🤣.

barborachors
25. aug 2024

@kleopatra114 no teply nie je, praveze az naopak neteply... ale nesirme klebety, ako povedala @jamimo no a to isté aj Sajfa.. A zoznam je riadne dlhy, len sa o tom nehovorí, lebo vsak posvätné celevriti.

gab1sol
25. aug 2024

@barborachors akože záletný? Aj Sajfa?

amima
5. aug 2025
@barborachors

@kleopatra114 no teply nie je, praveze az naopak neteply... ale nesirme klebety, ako povedala @jamimo no a to isté aj Sajfa.. A zoznam je riadne dlhy, len sa o tom nehovorí, lebo vsak posvätné celevriti.

@barborachors kto? Mravec? 🙈

amima
5. aug 2025
@anonym_autor

@gab1sol ja som pocula aj o jednej influencerke zo Žiliny, ze vlastne jej manzel je teply a ziju len tak pre oko a pre peniaze :D lebi ako dokonaly par to super vyzera na fotkach :D ale ze on aj 2 tyzdne nie je doma :D ale tak to tazko posudit z takychto reci 🙂

@anonym_autor ktorý? Mokranovej?

Strana
z2