icon

Sú ľudia s modrými očami naozaj falošní?

9. aug 2024

Ahojte,su ludia s modrými ocami falošní? Niekde som to citala a aj mam skúsenost, tí ktorí maju modre oci sú falošní a nic dobré im odtiaľ nekuka len co najhoršie aby spravili 🙂 ps. Nikoho neurazam ,len sa pytam na nazor ci sa s tým niekto stretol

Strana
z2
rozculena
9. aug 2024

tebe to teplo dobre šľahá na mozog

lenka.25
9. aug 2024

Moje dcéry majú tie najkrajšie modré oči , aké som kedy videla , majú ich po mojom ocinovi falosnikovi 😂 .
Prepac , ale to sa fakúto stupiditu naozaj pýtaš ?

autor
9. aug 2024

Nepisala som tuto diskusiu aby niekto niekoho urážal ze mu slaha na hlavu ,len som sa pytala ci sa s tym niekto stretol, samozrejme mam známych ktorí maju modre oci a su to najmilší ludia ,ale stretla som sa aj s takými co mali modre a boli to sviniari,a zasa nemali len modré a hned do toho ako som prisla na to ze mam okolo falosnych som nasla clanok o ociach,takze mier ☮️

lilke
9. aug 2024

Všetci severania by boli falošní 🤷

gab1sol
9. aug 2024

Faloš je podľa mňa povahová vlastnosť, nemá nič spoločné s výzorom, či farbou očí… 🤷‍♀️

blonde_bella
9. aug 2024

To záleží od znamenia v ktorom sa narodí....

//

Nie, charakter človeka neurčuje dátum pôrodu , ani farba očí

hefo
9. aug 2024

@cacianka Nakoľko čierna musí byť tá sliepka, aby to malo účinky zmoka? Lebo zopár skoro čiernych sliepok som kedysi mal, tak či to nie je príčina mojich problémov...

😝

monika2012
9. aug 2024

A ja mám úplne opačnú skúsenosť. Poznám veľmi veľa dobrých ľudí s modrými očami, ale iba veľmi málo dobrých ľudí s hnedými očami. Myslím, že každý to má inak. Logiku by som v tom nehľadala.

cacianka
9. aug 2024

@hefo ak veríš na povery, tak čierno čierna, aj vajco čiernô

candii
9. aug 2024

Autorka. Diskusia nemá žiadny význam pretoze falošní ľudia a zákerní ľudia môžu mať hocijakú farbu očí, farba očí nijako ľudí nerozdeľuje na dobrých a zlých. Tak isto ako aj farba pleti a vlasov.

hefo
9. aug 2024

@cacianka Samozrejme, že neverím (z toho smajlíka to bolo snáď zrejmé), ale aj keby som veril, tak by som už bol pokojný, čiernô vajco nebolo...

domkakvet
9. aug 2024

Nedavno som tu zachytila v jednej diskusii, ze modrooky muzi su uplny red flag, udajne su neverni, dala som to do googla a ten to potvrdil, tak som to zacala analyzovat u ludi, co poznam a potvrdilo sa mi to, ale nepoznam vela muzov co maju modre oci, mozno nahoda, ale v mojom okoli u muzov to sedi.

cacianka
9. aug 2024

@hefo ja som zabudla dať 🤪😇😉

autor
9. aug 2024

@domkakvet presne som na toto myslela touto diskusiou ,a nie ziadny bývalý. V okoli mam takých známych,par zien,par muzov a sú falošní,neverni priateľkam a zeny to iste .mozno je to fakt len náhoda. Naopak,zasa mam aj znamych ktorí su úplný opak tych co tu opisujem. Takze na nikoho nehovorim že každý je taký kto ma modré oči

danielahamar
10. aug 2024

Za mňa nie, ak je človek falošný, tak to vidieť práve na tých očiach, ale farba s tým nič nemá

zuzitko74
10. aug 2024

Tým chceš povedať, že všetci hnedookí, ktorých poznáš sú vždy úprimní, pravdovravní a nepodvádzajú?
Osobne si myslím, že je to v populácii 50 na 50 a s farbou očí to vôbec nesúvisí. Ty to tak vnímaš, lebo si sa zamerala na tých modrookých a len si snažíš potvrdiť svoju teóriu.
Ja zas poznám veľa párov, kde podviedol ten hnedooký, ale ako hovorím, farba očí s tým nemá nič spoločné.

autor
10. aug 2024

@zuzitko74 ja nehovorim ze vsetci modrooký su falošní a zasa ani nehovorím ze hnedooky sú úprimný.treba si prečítať hore komentár odomna 😉

zuzitko74
10. aug 2024

Tak prečo potom cieliš svoj pôvodný príspevok iba na modrookých? Keď je to v podstate úplne jedno?.
Modrookí sú tu už dlho, človek by si povedal, že si hnedooká väčšina na nich už dávno zvykla a dokáže sa na nich dívať bez predsudkov. A potom niekto napíše takýto elaborát a myslí to smrteľne vážne.

autor
11. aug 2024

@zuzitko74 ja som sa len pytala ludi tu na mk ze ci sa s tym tiez stretli,podla clanku co som citala a samozrejme mam aj pár ludi ktori mi hned na to sedia.ja nikoho neodsudzujem ze ,,ty mas modre oci si falošný,, a myslim si ze na spýtať sa jednu otazku ked ma to napadlo neni nic zle.ak sa ta to dotklo tak prepáč

Strana
z2