icon

Sú moje precitlivené emócie výsledkom zaľúbenosti?

27. máj 2026

Chcem len vedieť, že či sú moje pocity normálne. Vzťah som nemala dávno, ale teraz som sa dala dokopy s jedným týpkom. Ja neviem, ale úplne mi preplo. Nejem, nespím, buď sa rehocem, plačem, alebo mám veľké nervy. Keď prišiel, tak som sa začala celá triasť a ani sa nepamätám, čo som rozprávala. Hormóny so mnou trieskajú... a stále na neho myslím. Príšerne som precitlivená, že ma rozhodí každá maličkosť. Keď mi neodpisuje, tak mám úzkosť. Je to normálna súčasť zaľúbenosti, či?

anonym_cbdb37
27. máj 2026

Máš pravdu, preplo ti.

sixiti
27. máj 2026

@anonym_autor tak toto vôbec normálne nie je

a0
27. máj 2026

@anonym_autor nie, nie je to normálne ani v poriadku. Keď sa trasieš pri ňom, nechce ti tvoj nervový systém a intuícia niečo povedať?

anonym_1310d2
27. máj 2026

Neviem, koľko máš rokov, ale to vyzerá na nejakú emočne nestabilnú poruchu osobnosti, dosť možno so závislými rysmi.

anonym_55f412
27. máj 2026

Posadnutosť. Nie zaľúbenosť.

krasneleto
27. máj 2026

@anonym_autor navstiv odbornika... toto rozhodne nie je prejav zalubenosti

anonym_06c4b2
27. máj 2026

@anonym_autor nie je to normálne. Tvoj nervový system je dosť preťažený a podľa mňa podvedome vieš že to je ten správny. Partner ma tvoj nervový system upokojovať a nie ho rozhodiť

moonlight1210
27. máj 2026

Pri tom spravnom sa citis kludna, stastna, vyrovnana, spokojna (prenesene akoby mas pochopenie pre kazdeho a chces, aby boli vsetci okolo teba stastni).

Taketo stavy, ze ti lieta nalada ako sialena z extremu do extremu, nie su normalne. A zvycajne to znamena, ze to nebude vztah, kde budes prevazne stastna. Skor obcas stastna a casto presne naopak, nestastna. Ale pre tie momenty stastia tomu budes davat sancu kludne aj roky.

marianarem
27. máj 2026

@anonym_autor Standardne to nie je. Aky typ cloveka si, si aj inak vysoko citliva alebo uzkostna?
Ja nemam az taketo prejavy, ale som vysoko citliva a zaciatky vztahu su pre mna dost velka zataz na psychiku, lebo je to vela intenzivnych emocii naraz. Pred manzelom som mala vztah na dialku, kde som mala cas si oddychnut a vsetko vstrebat, casom to slablo a uz som to nepotrebovala. S manzelom sme zase sice boli denne, ale dlho ako kamarati a postupne sa to tak nejako spojito vyvinulo do vztahu, co bola pre mna idealna moznost.

7miriam77
27. máj 2026

Podľa mňa si sa na neho strašne emočne "nalepila". Normálne sú motýliky v bruchu, myšlienky na toho človeka, pocit šťastia a vzrušenie,keď sa máte stretnúť....no to čo popisujes, to už je dosť cez čiaru. Nádych výdych a zachovaj kľud 😉