icon

Tehotenstvo je krásne a plné emócií

lindajedna
Včera o 16:35

Je to krásny pocit aj keď som taká precitlivená A niekedy sa cítim taká opustená aj keď mám priateľa ale pracuje v zahraničí veľakrát spolu komunikujeme dá sa povedať každý deň veľmi veľa tak ale snaží sa lebo je zodpovedný iba ja som taká precitlivená a mám také zaujímavé obdobie

anonym_c99a4d
Včera o 16:46

@lindajedna ďakujeme za oznam, ale skús používať čiarky a bodky

guudy
Včera o 16:58

Dalsi blabol…. No tebe to fakt ide…🙄

nykkushka
Včera o 17:06

Pre mňa to bolo nikdy nekončiace obdobie unavy, bolesti panvy a ustavičneho grcania 😂 takže ja som bola rada, že sa toto utrpenie po 16hodinovom pôrode skončilo, nezdieľam zvoj nadšeny nazor 😂

lindajedna
autor
Včera o 17:07
@guudy

Dalsi blabol…. No tebe to fakt ide…🙄

@guudy ja ti nekazem reagovat...

anonym_c9c46f
Včera o 17:09
@nykkushka

Pre mňa to bolo nikdy nekončiace obdobie unavy, bolesti panvy a ustavičneho grcania 😂 takže ja som bola rada, že sa toto utrpenie po 16hodinovom pôrode skončilo, nezdieľam zvoj nadšeny nazor 😂

@nykkushka Aj ja sa tesim na to, ked uz porodim. Je mi ozaj stale zle a v tomto teple priam na nevydrzanie. Autorka dnes zalozila nick, meni fotky. Uz foto druhej zeny dala. Podla mna ani tehotna nie je. Len diskusie zaklada.

anonym_a1a656
Včera o 17:30

@lindajedna Ja som teraz tehotná a veru, toto obdobie je pre mňa únavné. Cítim sa strašne neforemne, grambľavo, zadýcham sa stále a to som športovala 7 rokov sústavne a kondíciu som veru mala. Teraz cvičiť intervalovo nemôžem, jedine prechádzky. Čiže nálada na bode mrazu. Snažím sa aspoň ľahšie túry, nech nesedím len doma. No ale prvé mesiace extrémna únava, slabosť, bolesť brucha. No neviem, či je toto príjemné obdobie, ale na malého sa teším, že budeme parťáci 🩵

anonym_7faa20
Včera o 17:32

Ok, tešila som sa na drobca,ale okrem emócií si pamätám na moje nerozlučne dlhotrvajúce kamarátstvo s lavorom

petamich
Včera o 18:22

ja osobne nemám extatické stavy pri spomienke na tehotenstvo ani to nebolo krásne a nezabudnuteľné obdobie, tak asi tak 🙂 každá ho máme a mali sme iné a inak ho prežívame 🤷‍♀️

anonym_21850f
Dnes o 04:26

Za mna veru tehotenstvo bolo nie príjemné obdobie. Som rada ze mam po a uz nikdy viac.