Sú muži z východu lepší k ženám?
Máte pocit že muži na východe sú lepší k zenam? Že sa viac snažia, nevzdávajú, prejavujú záujem o zenu a celkovo že sú viac mužní ako na západe?
Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.
@anonym_autor hovadina. Boze. Na zaklade coho by to bolo? Napr len v Bratislave mas zmesku ludi z celeho Slovenska, aj tych vychodniarov. Ach, tieto stupidne uvahy.. to jak minule tu nejaka truba riesila, ze ma pocit, ze ju na prechode viac pustaju muzi ako zeny 🤦♀️🤣🤣
Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.
@morpheuss jezismaria 🤦♀️ je mi trapne za teba
Verim, ze autorka tym z vychodu nemyslela Presov 🤷♀️
Ten z Gelnice sa ti ako páči?
@morpheuss no to určite 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_160cd2 ja si tiež myslím,že nemyslela východ SVk, ale východné krajiny
Máš odpoveď, prvý muž čo napísal a hneď o sexe. Ty sa pýtaš na snahu, záujem a pod. a muž z východu už ide na to.
Tak každá hľadáme v mužovi niečo iné, mne to, že muž nerozumie slovu nie, na silu dobýja a hrá mača nepríde ako lepšie správanie, skôr naopak je to pre mňa veľmi odpudzujúce... geograficky by som nikoho do jedného vreca nehádzala
@anonym_autor JA sa vôbec čudujem, že sa niekto môže takúto blbosť opýtať.
@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.
@anonym_autor je to jedno, lebo aj keby boli lepsi, tak nevies ci akurat nenatrafis na vynimku, ktora bude o nicom, tak ze urcite si netreba vyberat partnera podla toho odkial pochadza, ale pozerat na ine vlastnosti.
Ja som zo stredu SK a nepáči sa mi mentalita mužov s východu, bližšie mám k západu. Možno je to len môj pocit, ale z tých pár kusov som mala pocit, dosť chlastajú a príde mi, že doma má hlavné slovo muž. Taký vzťah by som nezniesla.
Ja som zo stredu SK a nepáči sa mi mentalita mužov s východu, bližšie mám k západu. Možno je to len môj pocit, ale z tých pár kusov som mala pocit, dosť chlastajú a príde mi, že doma má hlavné slovo muž. Taký vzťah by som nezniesla.
@anonym_c1898c to si mala len zlú vzorku 😉
@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.
@anonym_806c67 tak potom jediné vysvetlenie je, že jeho otec pochádzal z východu 😂
@morpheuss jezismaria 🤦♀️ je mi trapne za teba
@anonym_508e1b zlatko, ak takto riešiš iných ľudí, tak to asi nie si veľmi šťastná osoba... práve preto sme my východniari úžasní, že neriešime každú hovadinu a viac si užívame krásy života... vyskúšaj to a určite sa mi poďakuješ <3
Mladšie generácie sú už viacmenej rovnaké na celom Slovensku a tie staršie dosť chlastali a z toho vychádzalo dosť problemov. Vo všeobecnosti na východe poznám viac starších generácii kde muž chodil max do prace, potom do krčmy a žena sa starala doslova o všetko. Ale už sa to našťastie mení.
@anonym_806c67 tak potom jediné vysvetlenie je, že jeho otec pochádzal z východu 😂
@morpheuss nie jeho otec aj mama sú rodení zvolenčania.
Na vysokej, spolužiaci z východu sa najviac opíjali. A to doslova.
@anonym_160cd2 prečo nie Prešov?
Myslíš východ Slovenska, ďaleký východ alebo blizky východ?
@tilly vychod Slovenska a západ Slovenska
@anonym_508e1b zlatko, ak takto riešiš iných ľudí, tak to asi nie si veľmi šťastná osoba... práve preto sme my východniari úžasní, že neriešime každú hovadinu a viac si užívame krásy života... vyskúšaj to a určite sa mi poďakuješ <3
@morpheuss teraz si si pekne nakakal do ust, lebo v tomto tvojom komentari riesis ty mna 😆🤦♀️. Cim viac pises, tym sa viac strapnujes 🤣
Ak sa ti východniar pozdáva lepší, milší a zdôrilejší, tak pozor, je to veľký klam 🤣 ja som sama z východu a muži tu na východe sú strašní zúfalci a pre jednu pindu spravia aj nemožné, len aby mali niekoho. Ženy na východe ich nechcú - väčšina z nich sú alkoholici, fajčiari, nevychovaní, sprosté reči majú a vulgárni. Veľká česť a poklona výnimkám a tým normálnym.
Lenže keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
Takže čo som tým chcela povedať je to, že si nemyslím, že zaleži na tom z akej časti Slovenska je muž, žena, človek, ale ide hlavne o charakter človeka. Keď je raz človek zlý, bude zlý aj vtedy, či je z BA alebo z KE a platí to aj opačne.
@anonym_508e1b som rád, že ti moja existencia a písanie prináša trošku vzrušenia do života... vidím, že to má zmysel...
@morpheuss vzrusenie nie, skor sa zabavam na tvojej trapnosti

nie, z mojich skusenosti je to presne naopak