icon

Sú muži z východu lepší k ženám?

9. júl 2026

Máte pocit že muži na východe sú lepší k zenam? Že sa viac snažia, nevzdávajú, prejavujú záujem o zenu a celkovo že sú viac mužní ako na západe?

Strana
z3
anonym_43a735
9. júl 2026

nie, z mojich skusenosti je to presne naopak

morpheuss
9. júl 2026

Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.

anonym_508e1b
9. júl 2026

@anonym_autor hovadina. Boze. Na zaklade coho by to bolo? Napr len v Bratislave mas zmesku ludi z celeho Slovenska, aj tych vychodniarov. Ach, tieto stupidne uvahy.. to jak minule tu nejaka truba riesila, ze ma pocit, ze ju na prechode viac pustaju muzi ako zeny 🤦‍♀️🤣🤣

anonym_508e1b
9. júl 2026
@morpheuss

Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.

@morpheuss jezismaria 🤦‍♀️ je mi trapne za teba

anonym_160cd2
9. júl 2026

Verim, ze autorka tym z vychodu nemyslela Presov 🤷‍♀️

anonym_777ad0
9. júl 2026

Ten z Gelnice sa ti ako páči?

anonym_17bb17
9. júl 2026
@morpheuss

@morpheuss no to určite 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_17bb17
9. júl 2026
@anonym_160cd2

@anonym_160cd2 ja si tiež myslím,že nemyslela východ SVk, ale východné krajiny

anonym_3a6d18
9. júl 2026

Máš odpoveď, prvý muž čo napísal a hneď o sexe. Ty sa pýtaš na snahu, záujem a pod. a muž z východu už ide na to.

anonym_4acf8e
9. júl 2026

Tak každá hľadáme v mužovi niečo iné, mne to, že muž nerozumie slovu nie, na silu dobýja a hrá mača nepríde ako lepšie správanie, skôr naopak je to pre mňa veľmi odpudzujúce... geograficky by som nikoho do jedného vreca nehádzala

tilly
9. júl 2026

Myslíš východ Slovenska, ďaleký východ alebo blizky východ?

anonym_9ce846
9. júl 2026

@anonym_autor JA sa vôbec čudujem, že sa niekto môže takúto blbosť opýtať.

anonym_806c67
9. júl 2026
@morpheuss

@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.

domkakvet
9. júl 2026

@anonym_autor je to jedno, lebo aj keby boli lepsi, tak nevies ci akurat nenatrafis na vynimku, ktora bude o nicom, tak ze urcite si netreba vyberat partnera podla toho odkial pochadza, ale pozerat na ine vlastnosti.

anonym_c1898c
9. júl 2026

Ja som zo stredu SK a nepáči sa mi mentalita mužov s východu, bližšie mám k západu. Možno je to len môj pocit, ale z tých pár kusov som mala pocit, dosť chlastajú a príde mi, že doma má hlavné slovo muž. Taký vzťah by som nezniesla.

anonym_9e3f02
9. júl 2026
@anonym_c1898c

Ja som zo stredu SK a nepáči sa mi mentalita mužov s východu, bližšie mám k západu. Možno je to len môj pocit, ale z tých pár kusov som mala pocit, dosť chlastajú a príde mi, že doma má hlavné slovo muž. Taký vzťah by som nezniesla.

@anonym_c1898c to si mala len zlú vzorku 😉

morpheuss
9. júl 2026
@anonym_806c67

@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.

@anonym_806c67 tak potom jediné vysvetlenie je, že jeho otec pochádzal z východu 😂

morpheuss
9. júl 2026
@anonym_508e1b

@morpheuss jezismaria 🤦‍♀️ je mi trapne za teba

@anonym_508e1b zlatko, ak takto riešiš iných ľudí, tak to asi nie si veľmi šťastná osoba... práve preto sme my východniari úžasní, že neriešime každú hovadinu a viac si užívame krásy života... vyskúšaj to a určite sa mi poďakuješ <3

anonym_a55416
9. júl 2026

Mladšie generácie sú už viacmenej rovnaké na celom Slovensku a tie staršie dosť chlastali a z toho vychádzalo dosť problemov. Vo všeobecnosti na východe poznám viac starších generácii kde muž chodil max do prace, potom do krčmy a žena sa starala doslova o všetko. Ale už sa to našťastie mení.

anonym_806c67
9. júl 2026
@morpheuss

@anonym_806c67 tak potom jediné vysvetlenie je, že jeho otec pochádzal z východu 😂

@morpheuss nie jeho otec aj mama sú rodení zvolenčania.

earlgrey
9. júl 2026
@morpheuss

@anonym_508e1b zlatko, ak takto riešiš iných ľudí, tak to asi nie si veľmi šťastná osoba... práve preto sme my východniari úžasní, že neriešime každú hovadinu a viac si užívame krásy života... vyskúšaj to a určite sa mi poďakuješ <3

@morpheuss 🤣🤣🤣

morpheuss
9. júl 2026
@anonym_806c67

@morpheuss nie jeho otec aj mama sú rodení zvolenčania.

@anonym_806c67 možno bola mamka trošku nezbedná ❤

anonym_9c1901
9. júl 2026

Na vysokej, spolužiaci z východu sa najviac opíjali. A to doslova.

autor
9. júl 2026
@anonym_160cd2

@anonym_160cd2 prečo nie Prešov?

autor
9. júl 2026
@tilly

Myslíš východ Slovenska, ďaleký východ alebo blizky východ?

@tilly vychod Slovenska a západ Slovenska

anonym_508e1b
9. júl 2026
@morpheuss

@morpheuss teraz si si pekne nakakal do ust, lebo v tomto tvojom komentari riesis ty mna 😆🤦‍♀️. Cim viac pises, tym sa viac strapnujes 🤣

earlgrey
9. júl 2026

Ak sa ti východniar pozdáva lepší, milší a zdôrilejší, tak pozor, je to veľký klam 🤣 ja som sama z východu a muži tu na východe sú strašní zúfalci a pre jednu pindu spravia aj nemožné, len aby mali niekoho. Ženy na východe ich nechcú - väčšina z nich sú alkoholici, fajčiari, nevychovaní, sprosté reči majú a vulgárni. Veľká česť a poklona výnimkám a tým normálnym.
Lenže keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
Takže čo som tým chcela povedať je to, že si nemyslím, že zaleži na tom z akej časti Slovenska je muž, žena, človek, ale ide hlavne o charakter človeka. Keď je raz človek zlý, bude zlý aj vtedy, či je z BA alebo z KE a platí to aj opačne.

morpheuss
9. júl 2026
@anonym_508e1b

@morpheuss teraz si si pekne nakakal do ust, lebo v tomto tvojom komentari riesis ty mna 😆🤦‍♀️. Cim viac pises, tym sa viac strapnujes 🤣

@anonym_508e1b som rád, že ti moja existencia a písanie prináša trošku vzrušenia do života... vidím, že to má zmysel...

anonym_508e1b
9. júl 2026
@morpheuss

@anonym_508e1b som rád, že ti moja existencia a písanie prináša trošku vzrušenia do života... vidím, že to má zmysel...

@morpheuss vzrusenie nie, skor sa zabavam na tvojej trapnosti

earlgrey
9. júl 2026
@morpheuss

@morpheuss dýchaj, nenechaj sa vyprovokovať ☝️

Strana
z3