icon

Sú muži z východu lepší k ženám?

9. júl 2026

Máte pocit že muži na východe sú lepší k zenam? Že sa viac snažia, nevzdávajú, prejavujú záujem o zenu a celkovo že sú viac mužní ako na západe?

anonym_c56cc2
9. júl 2026
@anonym_806c67

@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.

@anonym_806c67 teraz co, sexuchtive hladajte hokejistov zo ZN??? Mamku mohol mat z Mukaceva a tatka zo Zakopaneho🤣 ze zo Zvolena kanec🙄

morpheuss
9. júl 2026
@earlgrey

@morpheuss dýchaj, nenechaj sa vyprovokovať ☝️

@earlgrey zlatíčko neboj... ja som už iný človek ako som býval... na tie trapošiny už ani neplánujem reagovať, dáma je ten typ, čo musí mať posledné slovo... oveľa viac ma zaujal tvoj príspevok a ujebávam sa na ňom 😂 nie je tvoj starý náhodou východniar???

earlgrey
9. júl 2026
@morpheuss

@earlgrey zlatíčko neboj... ja som už iný človek ako som býval... na tie trapošiny už ani neplánujem reagovať, dáma je ten typ, čo musí mať posledné slovo... oveľa viac ma zaujal tvoj príspevok a ujebávam sa na ňom 😂 nie je tvoj starý náhodou východniar???

@morpheuss 🤣🤣🤣 aj ja ťa ľúbim srdiečko moje 😅😅😅

morpheuss
9. júl 2026
@earlgrey

@morpheuss 🤣🤣🤣 aj ja ťa ľúbim srdiečko moje 😅😅😅

@earlgrey aj ja ťa ľúbim a vždy budem ❤ ❤ ❤ ale dúfam, že ste stále spolu a on je tá výnimka... alebo si mu už stihla zlomiť srdiečko???

earlgrey
9. júl 2026
@morpheuss

@earlgrey aj ja ťa ľúbim a vždy budem ❤ ❤ ❤ ale dúfam, že ste stále spolu a on je tá výnimka... alebo si mu už stihla zlomiť srdiečko???

@morpheuss Sme spolu 😉 a len tak ho nevymením za nikoho iného a výnimka je len v sexe 🤣🤣🤣 a to, že nepije, ale veď on je ako ty, tak čo sa tak hlúpo pýtaš 🤣🤣🤣 vieš aký si ty a ver mi, že on je rovnaký 🤣 preto ho ľúbim 😁

anonym_264259
9. júl 2026
@morpheuss

@anonym_508e1b zlatko, ak takto riešiš iných ľudí, tak to asi nie si veľmi šťastná osoba... práve preto sme my východniari úžasní, že neriešime každú hovadinu a viac si užívame krásy života... vyskúšaj to a určite sa mi poďakuješ <3

@morpheuss ty robis hanbu vsetkym normalnym chlapom, nielen vychodniarom, a ze je ich dost. Nastastie take pripady ako ty su rovnomerne rozptylene v celej populacii, takze rozumny clovek si podla tvojich silackych reci obraz robit nebude, len si povzdychne nad tym ako niektori dokazu klesnut

anonym_22bad2
9. júl 2026

@anonym_autor
Ak hovoríme o východe Slovenska, tak pre mňa je ten prízvuk tak odpudivý, že by sme sa nedostali ani na prvé rande. Môže byť akokoľvek mužný, ale ak neovláda vlastný materinský jazyk a dáva prízvuk na nesprávne slabiky...totálne asexuálne.

earlgrey
9. júl 2026
@anonym_264259

@morpheuss ty robis hanbu vsetkym normalnym chlapom, nielen vychodniarom, a ze je ich dost. Nastastie take pripady ako ty su rovnomerne rozptylene v celej populacii, takze rozumny clovek si podla tvojich silackych reci obraz robit nebude, len si povzdychne nad tym ako niektori dokazu klesnut

@anonym_264259 prečo by mal robiť hanbu? práveže nerobí a není ani nejaký ťuťko, čo sa zasekne hneď keď má jednu súvislú vetu povedať.

anonym_264259
9. júl 2026
@earlgrey

@anonym_264259 prečo by mal robiť hanbu? práveže nerobí a není ani nejaký ťuťko, čo sa zasekne hneď keď má jednu súvislú vetu povedať.

@earlgrey hej, recicky, recicky, recicky. A tym to konci

sevrin
9. júl 2026

Neviem či muži z východu sú lepší k ženám, ale mne ženy z východu pripadajú všeobecne lepšie.

earlgrey
9. júl 2026
@anonym_264259

@earlgrey hej, recicky, recicky, recicky. A tym to konci

@anonym_264259 Nie sú to rečičky, on je taký aj v skutočnosti a čo o sebe tu píše je pravda 🤷‍♀️ len ľuďom to príde nereálne, preto si myslia, že len veľa kecá.

anonym_20eab8
9. júl 2026
@earlgrey

@anonym_264259 Nie sú to rečičky, on je taký aj v skutočnosti a čo o sebe tu píše je pravda 🤷‍♀️ len ľuďom to príde nereálne, preto si myslia, že len veľa kecá.

@earlgrey prepac, ale prezentujete sa tu ako dvaja idioti, tak sa necuduj.

anonym_efdae0
9. júl 2026
@anonym_806c67

@morpheuss keď ak opomenieme, že si asi nepochopil otázku, tak ti odpoviem. Som východniarka, mám partnera východniara. Ale keďže píšem anonymne, tak ti poviem, že svoj najlepší sex som mala s mužom zo Zvolena (hokejista). Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy a každej žene by som to dopriala. Nostalgicky na to spomínam 🙂.

@anonym_806c67 Na to ze "Vyšukal mi tzv. mozog z hlavy " mas stale v pohode gramatiku. 🙂
PS: jasne ze ano. Aj traja mudrci prisli z vychodu (Michal Hudak, M.Cekovsky, Tomas Hudak)

anonym_d0e4b7
9. júl 2026

To, ako sa muž správa k žene, ako rýchlo sa vzdáva alebo ako prejavuje záujem, závisí od jeho výchovy, povahy, hodnôt a emočnej inteligencie, nie od geografických súradníc. Na západe aj na východe nájdete mužov, ktorí sú pozorní, cieľavedomí a rodinne založení, rovnako ako tých, ktorí o vzťahy záujem nemajú.

earlgrey
9. júl 2026
@anonym_20eab8

@earlgrey prepac, ale prezentujete sa tu ako dvaja idioti, tak sa necuduj.

@anonym_20eab8 🤣🤣🤣 mne je absolútne jedno, čo si kto o mne myslí 😁

anonym_20eab8
9. júl 2026
@earlgrey

@anonym_20eab8 🤣🤣🤣 mne je absolútne jedno, čo si kto o mne myslí 😁

@earlgrey budem sa opakovat: tak sa pozom necuduj.

earlgrey
9. júl 2026
@anonym_20eab8

@earlgrey budem sa opakovat: tak sa pozom necuduj.

@anonym_20eab8 😁 nečudujem 😉 mne tiež prídu trápne ženy, ktoré tu na MK sa pohoršujú nad niekym, kto im môže byť úplne ukradnutý 🤷‍♀️

anonym_e5d907
9. júl 2026

Cela existencia polovice vychodniarov je postavena na tom ze su vychodniari, nezabudnu pri ziadnej prilezitosti spomenut ze su vychodniari a ze su vo vsetkom najlepsi lebo su vychodniari. Este ked si vypiju a zacne ich tahat do toho ich vychodniarskeho prizvuku - pre mna cele zle

anonym_d0e4b7
9. júl 2026
@anonym_e5d907

Cela existencia polovice vychodniarov je postavena na tom ze su vychodniari, nezabudnu pri ziadnej prilezitosti spomenut ze su vychodniari a ze su vo vsetkom najlepsi lebo su vychodniari. Este ked si vypiju a zacne ich tahat do toho ich vychodniarskeho prizvuku - pre mna cele zle

@anonym_e5d907 Hladina promile im stúpa úmerne s počtom mäkčeňov vo vete. Tá diaľnica do Košíc sa nedostavala zámerne. Štát sa bál, že keby bola hotová, tak do dvoch hodín by boli všetci v Bratislave a na východe by zostali svietiť už len Fekišovce.😂

anonym_508e1b
9. júl 2026
@earlgrey

Ak sa ti východniar pozdáva lepší, milší a zdôrilejší, tak pozor, je to veľký klam 🤣 ja som sama z východu a muži tu na východe sú strašní zúfalci a pre jednu pindu spravia aj nemožné, len aby mali niekoho. Ženy na východe ich nechcú - väčšina z nich sú alkoholici, fajčiari, nevychovaní, sprosté reči majú a vulgárni. Veľká česť a poklona výnimkám a tým normálnym.
Lenže keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
Takže čo som tým chcela povedať je to, že si nemyslím, že zaleži na tom z akej časti Slovenska je muž, žena, človek, ale ide hlavne o charakter človeka. Keď je raz človek zlý, bude zlý aj vtedy, či je z BA alebo z KE a platí to aj opačne.

@earlgrey presne ten pripad zufalca je @morpheuss .

anonym_1fe637
9. júl 2026

👀👀👀👀👀👀teraz sa budem smiať z tohto heftu aj do Vianoc 🤣🤣🤣🤣

anonym_d0e4b7
9. júl 2026
@morpheuss

Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.

@morpheuss Že najlepší šukači 😀 to ti len tvoja ruka doteraz nepovedala nie. Fascinuje ma, ako si východniari mýlia prirodzenú drzosť s faktom, že tie vaše ženy pri vás jednoducho len kričia od zúfalstva, lebo vám po piatej borovičke nie je rozumieť. 😂

anonym_752eb7
9. júl 2026

@anonym_autor uplne napak

earlgrey
9. júl 2026
@anonym_508e1b

@earlgrey presne ten pripad zufalca je @morpheuss .

@anonym_508e1b 😁😁😁 on nepije...nie je až taký zúfalec

anonym_40abcd
9. júl 2026
@morpheuss

Neviem ako je to so starostlivosťou, ale my východniari sme určite lepší šukači... máme v sebe viac takú prirodzenú drzosť a to sa ženám páči.

@morpheuss 🙄🙄🙄🙄🙄

anonym_40abcd
9. júl 2026
@anonym_264259

@anonym_264259 vsetky tu citali ako sa chvastal ako klame svoju zenu a to ani netusi, ze ona mu to uz oplatila nie raz

anonym_dca316
Včera o 05:14
@morpheuss

@morpheuss ale keď pánbožko rozdával rozum, tak si mal sračku .. že?

ivicatolic
Včera o 05:38

@anonym_autor jasné že sú.... osadníci držia vždy spolu 😆😀😆👍

lenja1
Včera o 06:52

Ja som nemusel ženy od BA ani neviem prečo. A nakoniec mám manželku práve od BA a je to tá najlepšia žena aku som si mohol priať. Kedže som od stredného slovenska tak asi tiez východ 😂. Podľa mna človeka nerobí to odkiaľ pochádza. A ako tu píšu že sex. Tam je to skôr o šťastí či sa dvaja k sebe hodia a či sa dokážu zosúladiť. Sex je aj o komunikácii.

anonym_69b5ed
Včera o 08:32

@anonym_autor nie