Sú partnerské vzťahy naozaj zbytočné pre život?
Súhlasíte so mnou...? Ja si totiž to myslím že partnerské vzťahy sú tá najväčšia zbytočnosť pod slnkom , človek ich nepotrebuje dokáže žiť aj bez nich. Vzťahy sú pre slabých ľudí, je možno pekné mať vzťah ale psychicky silní ľudia dokážu žiť bez lásky. Predstavte si ako nesmierne musi byť psychicky slabý ten 20 ročný mládenec ktory musí byť neustále s tou svojou " láskou" a mať potrebu objímať sa a podobne sračky oproti tomu 20 ročnému ktorý si tvrdo ide sa svojim cieľom. A prave priateľstvo je aj tak viac ako láska lebo pravý priateľ ťa nikdy nepoddrbe namiesto tej akože pravej lásky , človek lásku nepotrebuje stačí mu mať cieľ to čo ho baví pár dobrých priateľov, vzťahy to sú pre slabých ktorý nevidia svoju hodnotu a musia si to kompenzovať druhou osobou.
Ospravedlňujem sa, je vskutku ťažké odolať potrebe rypnúť si do toho že si o desať-dvadsať, možno i tridsať rokov mladší než priemerný používateľ na Modrom Koníku. 😀 Ak si našiel zmysel života v osobnom rozvoji, tak je to super, nikto ti to brať nebude - avšak potreba socializácie je niečo čo je nám ako ľuďom prirodzené. Vzťahy ktoré nadväzujeme nemusia byť nevyhnutne intímne, no ťažko človek potlačí potrebu nadväzovať kontakty s ľuďmi vo svojom (nie nevyhnutne až tak blízkom) okolí. Psychicky silný ľudia sú tí, ktorí dokážu naviazať a udržiavať vzťahy napriek tomu že s ľuďmi či partnermi to dokáže byť komplikované.
@abbey1 Tak ja mám cieľ byť profesionálny hráč na lesnom rohu. Študujem na Konzervatóriu a pred rokom sa mi podarilo získať 3 miesto v súťaži študentov slovenských konzervatórií okrem toho mám ešte strieborné pásmo s orchestrom. A taktiež rád spievam a chcel by som ísť rád do super star
@jozefdurka Tak cieľ ísť do super star je top.
Nech sa ti aspoň v tej hudbe darí, ked už vzťahy pre teba nemajú cenu.
@jozefdurka a potom na dochodku spominat na pracovne uspechy to je uzasny zmysel zivita teda. 🤮
Tešíme sa na hviezdnu rotu v SuperStar 😂 ty to určite vyhráš 😂😂😂 @jozefdurka
Takže akože vzťah (čo je dosť dôležitá potreba v ľudskom živote) je podľa teba zbytočná vec ale hrať na rohu je životný úspech hej?
@jozefdurka aj kamaratstvo moze sklamat.
@jozefdurka nie, nesuhlasim. Clovek bez lasky nedokaze prezit. Take pokusy na novorodencoch uz robili a zistili, ze dieta okrem jedla, spanku a prebalenia potrebuje aj milujuceho cloveka a lasku.
Ti, ze si sklamany Ty, neznamena, ze vztahy su zbytocne.
Radsej budem slaba, v naruci mojho manzela ako sama manazerka. Kazdy si vybera, co chce.
Takže akože vzťah (čo je dosť dôležitá potreba v ľudskom živote) je podľa teba zbytočná vec ale hrať na rohu je životný úspech hej?
@anonym_0369b2 no ciele sú a vašen pre veci sú viac jak vzťahy. Nemusí to byť hudba proste niekoho trebárs baví veda tak nak sa vzdeláva niekto chce byť dobrý športovec , niekto podnikateľ iní zase stavbár... Ale ja si myslím že zmysel života je nast vášeň a rozvíjať svoj talent a vzťah to už je len taký prídavok bez ktorého sa dá úplne v pohode žiť aj celý život
Nesúhlasím lebo vzťah ťa obohati niečím co ti nič iné neprinesie
Ale to pozná len ten kto zotrváva s niekým pre cit a nie pre kalkulaciu
@anonym_0369b2 Dá sa spojiť aj hrať na hud.nástroj aj mať vzťah. Ísť len jedným smerom nestačí. Mať dobrého partnera, svoju rodinu, miesto kde sa vracia domov je veľmi dôležité, nie vždy sa v pracovnom živote darí.
Až tak negatívne to zas nevidím nie je to úplne najväčšia zbytočnosť pod slnkom ale zas dokážem žiť bez muža plnohodnotne a verím ze človek nemusí žiť v pare
Až tak negatívne to zas nevidím nie je to úplne najväčšia zbytočnosť pod slnkom ale zas dokážem žiť bez muža plnohodnotne a verím ze človek nemusí žiť v pare
@sszuzu8 presne taaak,😉
@jozefdurka 🙈🙉🙊panebože,ďalší pacient.Psychický mačo😂😂😂
kto ako co potrebuje, my od prirody ako ludia tu lasku potrebujeme k zivotu vyhladavame, co ti ta uz niekto oklame, alebo nie, nie je v tvojej moci, je to risk
@jozefdurka chlapče, poznáš Ezopovu bájku Líška a hrozno? Prečítaj si, nájdeš sa tam
@jozefdurka byť v dlhodobom vzťahu je určite psychicky náročnejšie ako byť sám 😂 predpokladám z tvojich viet, že si veľmi mladý, to je prirodzené takto rozmýšľať.
Tu vetu ze laska je pre slabych to si si vycucal z nejakeho videa filmu nie?to nieje veta ktoru si prave vymyslel
@doriiis No a čo keď som nemal vzťah to je nie žiaden úspech to ti da veľké hovno do života žiaden splnený cieľ žiaden úspech len povrchná picovina ktorá aj tak skončí a vravím psychicky silný ľudia sa dokážu byť bez toho a byť smereni že to nikdy nebudú mať a žiť aj tak naplno to ti maznaci čo musia mať lásku a musia byť milovaní oni to nedokážu oni na to nemajú 💪💀🔥
@jozefdurka keby neexistovali vztahy nie si ani ty na svete , alebo asi ta splodili na dohodu a pohadzovali kde kde ked mas taketo myslenie
Mladí ľudia si môžu myslieť takéto veci, ale ak autor videl ako žili jeho rodičia, starali sa o neho, pomáhali si, mohli sa na seba spoľahnúť, aby všetko zvládli (napr. ak jeden ochorel), tak by vôbec nemal takto myslieť.
Pracovná oblasť je dôležitá, ale tam vládnu iné vzťahy, nie rodinné, niekedy dokonca ani nie celkom priateľské (často vidieť aj u súčasných umelcov) a veľa ľudí aj vyhorí časom zo svojej práce, podpora rodiny im vtedy veľa pomôže.
Aj Exupery písal v jednej zo svojích kníh - "Existuje jediný opravdivý prepych, prepych ľudských vzťahov." A každý vzťah prináša niečo celkom iné, takže sa nedá povedať, ktorý je zbytočný.
@jozefdurka skutočná láska je slobodná ,tak čo tu trepeš

Chlapec zlatý vieš že si na mamičkovskom fóre? Nám je tu tak šuma fuk že si nemáš s kým zapichať tak nás tu ideš presviedčať o tom aké je to zbytočné.
Čo tak si ísť písať z umelou inteligenciou? To je u vás mladých teraz in