Sused nám robí peklo zo života: Čo s tým robiť?
#vylev
Sme už na tom tak zle, že ideme hľadať podnájom a musíme nechať náš byt prázdny. ☹️
On býva nad nami, je to feťák, ktorý má aj psychické diagnózy. Celé noci trieska, dupe, skáče, púšťa nepríjemnú hudbu, kričí, nadáva, trieska vchodovými dverami, hádže o zem predmety.
Nezvládame to už. Nikomu na okolí nevadí ani tá hudba. Všetci sa ho boja. Ja mám malé deti, potrebujem už kľud.
Najviac, čo ma trápi, že na podnájme budeme žiť z mesiaca na mesiac, bez toho, aby sme si niečo odložili. Čo teraz dokážeme odložiť budeme platiť podnájom. 😢
Žiť s takýmto vyšinutý človekom neprajem nikomu.
Polícia nič nepomôže, už keď počujú jeho meno, sú neochotní a nepríjemní. Domovníčka nič, tá ma strach.
Ja kvoli bláznivo musím ukrátiť svoje deti a odísť z nášho bytu. ☹️
Som nešťastná.
a mimochodom jeho otec je nepričetní hluchy metalne zaostali to mu vôbec neprekaža čo robi jeho syn toto je fakt na media.
@alickapusinka ten sa ho tiez boji, on ma okolo 70 rokov, chodieva na chatu a ked je doma, ze zamknutý v obývačke. Takze my všetci spíme v obývačke. Prenášané madrace 😥😥😥😥
My sme mali tiez takeho podobneho suseda, ale zili sme teda v podnajme, ale bol dovodom hladat si novy byt. Riesili sme to s majitelom aj so správcom, bolo na neho niekoľko sťažností, ale nikam to neviedlo lebo všetko čo robil boli LEN priestupky a ešte k tomu sa radamej všerci tvárili, že nič nepočujú, keď to bolo v riešeni. Neviem si predstaviť bývať tam s deťmi. Je to stresujúce pre všetkých.. a tie typy sú nenapraviteľné, ešte keď aj vlastníkom bytu a je mladý, tak to ani tak skoro neskončí. Riešila by som predaj bytu pre zachovanie zdravia celej rodiny. Je to voči vám nefér, ale tieto doťahovačky s ním nevieriši ani polícia. Maximálne ho napomenú a Vám bude zniepriemňovať život a keďže je to delikvent, tak nebude mať ani zábrany. Je mi ľúto vašej situácie a kiežby boli orgány aktívnejšie pri riešeni takýchto neprijemných situácii kedy sú ľudia bezmocní. Toto je teror.
Vsak a neda sa spojit s bratom? Ze Dedo sa tam boji a zamkýna sa? Ved nech s nim brat robi poriadok. To je jedno, ze kto je jeho brat ale hadam si nenechá týrať otca. Aj by som si to nahrala na telefon a skusila sa s nim spojit. Ved ani dedovi sa tam nemoze byvat dobre. A isla by som za nim s tym, ze ci deda netyra
Čapnúť ho v noci vonku s kamarátmi, hodiť deku cez gebuľu , odviezť niekde za mesto, poriadne zmlátiť, vyšľahať zihlavou, topánky odhodiť do žihľavy poriadne ďaleko a od seba, nechať ho tam...
Viem že nie je to právna, odborná rada, ale zúfalý človek robí ....
@zelenina1 ja si to plne uvedomujem, ber to ako taký bezmocný výkrik.
Môj ex to spravil, veľmi diskrétne sa už mega nasratí dohodli zo susedom a podobne spacifikovali ožrana - susedinho frajera. Len ho nezabili. Nie som zástanca takýchto reakcií, ale niekedy to zúfalstvo prebudí v ľuďoch 🐷👹
Zavolaj reflex
Ono fakt je to o tom, že je taká smutná doba, že ľudia sa nespoja. Radšej mu ustupujú, boja sa ho, tvária sa, že sa nič nedeje. Keby sa spojil celý vchod proti nemu vedia s ním urobiť poriadok. Ale proste radšej sa tvária, že sa nič nedeje a dúfajú, že to vyriešite vy alebo sa vyostrí konflikt tak, že Vám ublíži a pôjde sedieť a budú mať od neho pokoj, proste čisté zbabelstvo.
@marsmykkok veru tak, ja chodim do bytovky, ktora je cela podpivnicena, asi 80 parkovacich miest a co ti ludia su schopni tam nechat... Bicykle, zimne pneu, nakup ktory caka, ze sa prenesie do kobky, v bednicke naradie, drahe olepovacie pasky navrchu, mechy s petkami, ono su tam kamery, ale vsetci su tam tak nejak lazo-plazo... Neviem, ci je mozne, ze im tam pribudne hentaky problemovy jedinec, aj ked 20 % bytov kupili ludia na kseft a su tam najomnici, vsetci majitelia su na fb a ked nieco, hned sa riesi, naposledy frajer, co sa dobyval k milej, o polnoci s ramusom a v inom vchode, aj to vedia obratit na zart... Poradili by si s takym vykukom?... Su tam aj chlapi od rany, asi hej😅 vsetko mladasi.

Tak muž tam dnes bol sa porozprávať a že on noč nerobí, že nepúšťa hudbu. Proste totálny výsmech do tvare. Potom bol za domovníčkou už po x krát, že ona nemá riešenie. Na poschodí, kde byva Domovnicka, byva aj nejaky mestský policajt, tak sa pridal do rozhovoru a že len volať policajtov a natáčať ten rámus. 🫣🫣🫣