icon

Sused privádza žiačky na byt: Je to problém?

12. jan 2025

Ako susedia to nechceme priveľmi riešiť ale všimli sme si, že k sebe na byt vodí žiakov, čo by nám až tak nevadilo. Možno majú doučovanie a podobne. To sme si mysleli. Až do chvíle keď sme si začali všímať jedno dievča že tam chodí dosť často. Trvá to už asi 2 roky. Vieme že tam trávi čas aj 5,6 hodín. Niekoľko krát tam prišla aj okolo deviatej až desiatej v noci a ktovie či tam aj neprespala. Tento človek sa tvári že je slušný, milý ale veľa ľudí o tom vie, ako to v skutočnosti je. Už mal pomer so svojou žiačkou ktorú učil na inej škole a teraz sa obávame že znova. Je to vypočítavé z jeho strany ale ľudia ho majú veľmi radi, lebo je ho všade veľa. Aspoň sa tak prezentuje. Veď pracuje na strednej škole, v centre voľného času a pracuje ako tréner. Upozornili sme ho anonymne na to, nech s tým prestane.

Strana
z4
markusrasford
12. jan 2025

@mondolina co ked stoji pred vchodom a odtiaľ to sleduje? A nie cez kukatko

mondolina
12. jan 2025

@markusrasford
a nie je to jedno?

markusrasford
12. jan 2025
markusrasford
12. jan 2025

@mondolina keď stojí pred vchodom a "ziacka" prejde vedľa. Ale keď je načapena na na kukatku to je smirovanie Ona už stojí 2 roky pred bytovkou a má prehľad a teraz jej došlo ze sa môže diať niečo nezákonné

kittykat22
12. jan 2025

@denkabemommy 🙃🙃🙃 ano ano, pan (pedo)F(il).

surriana
12. jan 2025

Už mal pomer so svojou žiačkou ktorú učil na inej škole a teraz sa obávame že znova.

Čo ty sa máš čo obávať,kto s kým pomer má alebo nemá?🤔

liv1
12. jan 2025

@1ryba povedz mi kde v tvojej hlave si nasla v mojom texte informaciu ze autorkin sused vtahuje dievcata do bytu? 🤦‍♀️ rozpravas hluposti, dceru nemas, vymyslas si story z americkych serialov. Chcelo by to trochu reality

prasiatko30
12. jan 2025

Dalsia anonym tema na vyvolanie polemiky - ziadna informácia naviac. Vsetky si hned predstavujú chlipneho pederastru ako vtahuje do bytu 7/8rocne dievčatka a pritom to mozu byt kludne 18-19r slečny, ktore by mali vediet co maju robit - i ked ano je to nechutne, ale bohuzial nie je to protizákonne, pokial ich teda neznasilnuje a nedroguje. Ak takyto susedia vidia nieco nezákonne mozu ho udať na policii ked su uz taki legálni občania, obavám sa vsak, ze keby aj prisli policajti a zdokladovali dotyčnú slečnu tak by sa zistilo ze mlada je plnoletá a mozno ani nie je susedova žiačka. Odkial vedia susedia, ze su to prave jeho žiacky? Dalsi namet na nejaky detektívny roman

markusrasford
12. jan 2025

@prasiatko30 nepreháňaj. Zato rozdiel medzi 7az 8 ročným dievčaťom a 18/19 rokov je už snáď vidiet

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
12. jan 2025

@markusrasford 7/8 rokov je dieta a 18/19 rokov je dospela zena. Asi si to trosku pleties.

prasiatko30
12. jan 2025

@markusrasford prosim ta vacsina reaguje akoby sa jednalo o male deti a sused úchylák. Ako vedia susedia ze su to žiacky? Ako vedia kolko presne krat za tyzden su tam a o kolkej odchadzaju? Su to mladé baby ale nemusia byta ani neplnoleté a ani jeho žiacky, cize v podstate sa rozpravame o klebetnych susedoch co smiruju blížneho svojho, nic viac

markusrasford
Autor odpoveď zmazal
markusrasford
12. jan 2025

@kittykat22 nič si neplatím ja som reagoval na @prasiatko30

liv1
12. jan 2025

@1ryba nechapem seba ze na teba vobec reagujem, ale strasne ma stvu taki ludia ako si ty. Ktori maju radsej zavrete oci, lebo ty sa zlaknes ze paragraf a nechas vsetko tak. O kolko lepsie a bezpecnejsie by mohlo nase miesto na Zemi byt, keby taki ludia ako ty neboli taki lahostajni, ustrachani a pos.ati z nejakych paragrafov. A nielen toho

1ryba
Odpoveď bola odstránená
denkabemommy
12. jan 2025

@kittykat22 tak áno, môžem potvrdiť, chodil do šatne a vždy s nejakou zámienkou, že už začala hodina a podobne, pritom mal mať na starosť chalanov, nie baby.. 🤦‍♀️

yosi
13. jan 2025

@markusrasford A pred tou bytovkou postáva lebo jej dochtor kázal byť na čerstvom vzduchu, že? To vôbec nie je šmíra, že nie? Také sú zväčša najlepšie... Ako jedna naša suseda čo všetkých kádruje, ale, že jej synáčik strávil s prestávkami pol dospelého života v base, to jej pri tejto "práci" neprekáža

jana_eyre_2
13. jan 2025

@denkabemommy a stavím sa, že mnohé by ešte aj to obhajovali ak by vznikla téma že učiteľ.chodi do šatne dievčat - že prečo by nemohol.. uchylne..

simca06022011
13. jan 2025

Kludne to mozu byt deti, ktore maju doma problemy (napr dievca ma doma dementneho otca a pod, a uteka kam moze) a najdu tam utocisko, a moze aj doucovat a kadeco ine robit s nimi... a nakoniec to ani nemusia byt jeho ziacky a pod.
Vsak mu zaklopte s muzom a opytajte sa na to:D Nie ohovarat a obavat sa doma. Okrem toho, ze to vobec nie je vasa vec, takymito ohovarackami a bludami viete znacne znicit cloveku zivot. Najskor treba vediet fakty, a to ako z vonku sledujuca nejaka suseda, co ho ani nepozna a nevie co robi=ak doucuje, tak by to hadam ludia okolo vedeli, napr. aj podla toho co uci (ale hlavne ze viete, ze uz s niekym mal pomer), toho vela nevies...
Mimochodom moja spoluziacka zila dlhe roky s nasim profakom z gympla.. no a? :DDD

cacianka
13. jan 2025

Pokiaľ viem, platia na pedagógov nejaké profesionálne morálne pravidlá o vzťahoch medzi pedagógmi a žiakmi, a aj na žiakov školský poriadok, len neviem či je v ňom zmienka o sexe / intímnom živote

zuzana76
13. jan 2025

@jana_eyre_2 aj WC máme kontrolovať a predstav si učiteľku ženu, ako vojde chalanom na wc a tam pisoáre. Ale teda na wc sa deje najviac nejakej činnosti.

jana_eyre_2
13. jan 2025

@zuzana76 chápem že máte kontrolovať, ale snáď nie je normálne aby chlap chodil pozerať žiačky ktoré sa prezliekaju do uboru a snáď učiteľka žena nenakuka tak aby videla do časti s pisoarmi ale kontroluje od dverí pri umývadle, či sa tam nič nedeje..

Okrem toho, pokiaľ si pamätám, na strednej škole na ženské záchody chodili vždy len učiteľky a naopak, aspoň sa mi nikdy nestalo že by na wc prišla kontrola mužského pohlavia a to sa tam fajcievalo, tak chápem že dozor chodil..

denkabemommy
13. jan 2025

@zuzana76 o tom učiteľovi, o ktorom sme sa bavili je verejne známe, že pedofil je.. to nebolo o tom, že učiteľ musí kontrolovať žiakov, iní učitelia - muži na dievčenské šatne len zaklopali a za dverami povedali potrebné, nevošli do šatne ako Rosenberg na scénu 🙃..

zuzana76
13. jan 2025

@denkabemommy jasne, pedofil tam nema co robit

@jana_eyre_2 ja tiez kontrolujem len opatrne, aby som nieco nezazrela, co nechcem vidiet, alebo zavolam kolegu, len tych mame ako safranu, my sme Zs a presne kvoli fajceniu sa chodi kontrolovat

jana_eyre_2
13. jan 2025

@zuzana76 hej jasne, chápem úplne.. na ZŠ.je o dosť menej mužov čo.by mohli.byt dozorom... na strednej sme ich zase mali trocha viac..

Strana
z4