Sused privádza žiačky na byt: Je to problém?
Ako susedia to nechceme priveľmi riešiť ale všimli sme si, že k sebe na byt vodí žiakov, čo by nám až tak nevadilo. Možno majú doučovanie a podobne. To sme si mysleli. Až do chvíle keď sme si začali všímať jedno dievča že tam chodí dosť často. Trvá to už asi 2 roky. Vieme že tam trávi čas aj 5,6 hodín. Niekoľko krát tam prišla aj okolo deviatej až desiatej v noci a ktovie či tam aj neprespala. Tento človek sa tvári že je slušný, milý ale veľa ľudí o tom vie, ako to v skutočnosti je. Už mal pomer so svojou žiačkou ktorú učil na inej škole a teraz sa obávame že znova. Je to vypočítavé z jeho strany ale ľudia ho majú veľmi radi, lebo je ho všade veľa. Aspoň sa tak prezentuje. Veď pracuje na strednej škole, v centre voľného času a pracuje ako tréner. Upozornili sme ho anonymne na to, nech s tým prestane.
@markusrasford Nooo... Čisto teoreticky to možné naozaj je. Avšak ten neprávom obvinený by musel sám podať trestné oznámenie na oznamovateľa. Aký úspech by mal, to sa povedať nedá, ale je hneď niekoľko paragrafov ktorými sa dá oháňať v takomto prípade. Netreba zabúdať, že každý človek má právo podať trestné oznámenie ak sa cíti byť poškodený alebo má pocit, že bol spáchaný trestný čin.
@1ryba no a keď náhodou dieťa nemá doma dostatok lásky a nemá pevné sociálne prostredie, vtedy sa na ňu môžeme vysrať?
@1ryba Je jedno, ako vychováš dcéru a dávaš jej lásku. Toto sú iné psychologické hry od tých, ktorí chcú niekoho zneužiť. A asi fakt pozeráš priveľa detektívok. Na SK sa nevedia dostať bité a týrané /dlhodobo/ ženy k ochrane a spravodlivosti a ty si myslíš, že jeden list bude pre policajtov dôvodom niekoho pokutovať za obťažovanie?No perlíš riadne.
@jana_eyre_2 myslis toho farara z Dolneho Kubina?
@kittykat22 áno myslím, že to bol DK..
@jana_eyre_2 tak ten ucitel telesnej vychovy je tiez z Dolneho Kubina 😅 uplne vazne
Akoze ta ‘ziacka’ moze byt kludne jeho priatelka. Moj syn mal ucitelku, co vyzerala na 15 max! A to som jej tipla tolko len preto, ze som ju videla v deviatackej triede. Vidiet ju v osmackej poviem ze ma max 14. V skutocnosti uz zopar rokov ucila v tej skole, takze mohla mat 27-28 kludne. Takze pozor na tie obvinenia.
@jana_eyre_2
píšem niekde, že mi je to jedno? bavíme sa o trestnoprávnej rovine a nie komu je čo jedno.
@kittykat22 https://www1.pluska.sk/krimi/perverzny-ucitel-r...
Toto bol ten čo ho poznám.. keď učil mňa, len skončil VS, bola to jeho prvá práca a v BA, už ale vtedy mal nevhodné spravanie voči niektorym žiačkam.. potom odišiel naspat na východ.. je šokujúce, že po 10r sa môže vrátiť k práci pedagoga... Ale to je Slovensko..
@jana_eyre_2 A úplne najdeseviješí je postoj jeho ženy!
@enmery presne.... Šialené..
Ja len keď si na neho spomeniem je mi na grcanie...a tie dievčatá to museli vydržať pocas celého štúdia.. a tu vidím názory že ak tam chodí dva roky nie je to podozrivé, ani že ak má 15 je to len nemorálne.. a pritom nikto nevie či tam nechodí pod nátlakom...
@mondolina sama si sa pýtala čo preverí polícia.. keď som povedala, že preverí jej reakciu a dôvod, písala si že musia kontaktovať zákonných zástupcov.. keby kontaktovali, keby preverili - všetko je to zákonný postup.. keďže sa ti to zdá zbytočne, príde mi to ako že ti to je jedno ak ide o mladistvu a nie maloletú..
byva to aj opacne - napr. Macron a jeho žena
https://www1.pluska.sk/archiv/ucitelka-sexovala... takze nielen chlapi
Autorka neodpovedá, nevieme ani to najzákladnejšie ako vek a tu už by sa rovno zatýkalo.
Niektorých ľudí je radosť mať za susedov.
@kittykat22 učil ma dotyčný telesnú 🤦♀️ a nemyslím si, že sa zmenil, aj keď som o ňom dlhšie nič nepočula. No nebudeme si klamať, on bol k0k0t od pohľadu 😅a čudujem sa každej, ktorá s ním prehovorila viac ako bolo nutné
@jana_eyre_2
je nezákonné mať maloletú, mladistvú osobu v byte? ja o voze ty o koze. veď nech teda zavolá policajtov miesto šmírovania cez kukátko cez 2 roky
@mondolina no vidíš to jej aj radim, keď ma podozrenie.. o žiadnom voze nepisem..
a tu sa automaticky predpokladá že suseda je stará blazkova.. suseda nikto nezatyka, radíme jej dať to preveriť..
@denkabemommy odisiel 2r spat robit policajta. Ale viem ze "omylom" chodil k dievcatam ked sa prezliekali na telesnej este par rokov spat. Teda ak myslime toho isteho kt. mal s Jankou M. dieta. Prave Janka, ktora vypadala v tom 9 rocniku tak na 11 rokov ako bola extra malicka a takej subtilnej postavy.
@kittykat22 pán F, ktorý učil na Kukučínke 🙃. Jeho dieťa malo 6-7r keď som mala tú česť ho spoznať