Švagor ohrozením života? Sestra žiada ospravedlnenie!
ahojte..potrebujem nazor nezavislych na tento incident..lebo ja si pripadam ze niekedy uz zijem v matrixe...Vo stvrtok som bola ss 5 rocnou dcerkou na vysetreni v susednom meste. isla som tam vlakom ..ked sme sa vybavili vola mi sestra ze pocula od mamy ze sme v meste ze je tam aj ona s muzom isli do kinekusu daco kupit a ze nas mozu hodit domov..tak som sa potesila ze nemusime ist vlakom ..aj ked na druhu stranu so svagrom nerada sadam do auta lebo zvykne jazdit dost rychlo ale pomyslela som si ze snad pojde opatrne kedze aj male dieta bude v aute (oni deti ešte nemaju)..ako strasne som sa zmylila...samozrejme jazdil rychlo prekracoval povolenu rychlost cez obec isiel 70 tkou a podobne..samozrejme sestra nic na to ta sa tvarila vsetko je OK..ja som sa vzadu len vduchu modlila nech sme cim skor doma bez ujmy..no a potom sme vysli z obce a sli sme cez taky nehodovy usek ( bola tam aj vystrazna tabula) zrazu pred nami kamion uz som videla ze svagor je nervozny ze musel ist len 80 tkou za kamionom ..z nicoho nic dupol na plyn ..v absolutne nepriehladnej zakrute zacal kamion obiehat ..zeny keby sa vyrutilo nieco z poza tej zakruty sme vsetci mrtvi..sestra samozrejme nic ale videla som na tvari ze aj ona sa zlakla..ja som sa nezdrzala spustila som nanho ci je normalny ci nas chce zabit on sa najskor len smial ze vsak nic sa nestalo ..ze on zdialky videl ze nic neslo oproti...hovorim ako mozes z dialky vidiet za zakrutu..ci ma rontgenove oci alebo co a potom uz obaja na mna ze co hystercim a neviem co..vynadala som mu do nezodpovednych s tym ze to bolo posledny krat co som sadla do ich auta a ze ked chce takto soferovat a sa zabit nech to robi ked je sam v aute...strasne som bola vytocena..a vzivote som sa tak nebala..mala som tam svoje dieta ,...svagor sa samozrejme urazil ked ma vysadili ani sme sa nepozdravili ani nic len hned odisli..mna klepalo doma ešte asi pol dna..sestra je teraz nahnevana a ze mam sa jej muzovi ospravedlnit inak k nam uz nepridu..sorry ze to pisem ako magor ale vytocena som ešte stale..
@maciatkolulu Chyba v programe je u ľudí ako autorkin švagor. Ja jazdím podľa predpisov, neriskujem, vážim si svoj život ak životy iných.
@valeria_h tak to má byť.... A sadla by si si niekomu o kom vieš,že jazdí ako blázon? Ja nie😉
@maciatkolulu čo sa ti stalo???? Toto bol výkrik do tmy
@isis234 nič sa mi nestalo,suché konštatovanie faktu. Švagor jazdí ako debil,nesadnem k nemu a hotovo. Debata na xy strán o čom? Vlastne aj o hlúposti autorky,že s ním sadla do auta. Však nech sa nebavia a hotovo. Čo akože sestre povie,že polka MK jej povedalo,že jej muž je chuj a tak sa nesopravedlni,či čo🤣🤣🤣 ale úprimne ja ako dlhoročný šofér inak vnímam situáciu z pozície spolujazdca a inak ako šofér. A záleží aj od auta. Takže ťažko vyhodnotiť ,kto v tejto situácii je nezodpovedný debil a kto hysterka 😉
@maciatkolulu inac toto sa tu snažím už od začiatku vysvetliť: švagor jazdí ako jazdí, tak kto normálny si k nemu sadne?
Ale samozrejme hysterky by tu už odušu fackali jedna radosť.
@aurora33 a ja proste neverím,že niekto,kto nemá deti,nevozi často dieťa niekomu ,si len tak z plesiru vozí v aute sedačku. Akože možno ešte podsedak by sa dal ,ale teda sadne si pricetna žena a matka do auta k človeku o ktorom vie,že jazdí ako cvok a k tomu dá ešte dieťa len do podsedaku? Podľa mňa nie najlepší nápad. Ale nakoniec,veď kľudne nech sa nebavia,prefackaju a rozhádajú na život a na smrť.
@maciatkolulu je tam veľmi veľa nejasnosti, len autorka chcela vyzerať dobre, tak podla mňa prikraslila veľa vecí. Toez tomu neverim, že je niekto taký lenivý a štyri roky či koľko vozí len tak autosedacku v kufri auta 😀
Baby , aj ja som nosila dlho podsedak v aute. Dostala som do salonu a uz som jeden mala. A neuverite, aj som ho nahodne vyuzila. Ked sa zakaznicka so synom ponahlala na vlak, ci bolo treba odviezt kamosku k dr, lebo ona nenastartovala. Sused nemal auto a syn mu v skolke vracal. Tiez som ju vyuzila.
@erickatt ja len, že to je tak milé vidieť, že si ľudia vedia ešte pomáhať 🙂 👍
@tetaandulkova aj mna vela krat niekdo zaveze na vlak a usetri mi hodinu cakania
@erickatt je to milé, mne tak raz zastavil kuriér, keď ma videl stáť na zastávke, že ma odvezie domov 😀 ale čakala som akurát na muža. V dnešnej dobe si ja toho veľmi vážim, alebo ak sa niekto cudzí milo prihovorí... Beriem to ako svetielko nádeje tohoto sveta 🙂
@erickatt to je možné,je pravdepodobnosť keď máš dieťa,že môže sa stať,že odvezies spolužiakov atď. Ale keď deti nemáš,nevozievas,čo v tomto prípade bolo predsa povedané. Že 4 roky,tak je to také minimálne zvláštne. Najmä pri Tom,ako píše autorka. A znova sadnúť k niekomu do auta,o kom viem,že jazdí nenormálne a k tomu dieťa pripútať iba v podsedaku a potom pindat...no neviem. A silno pochybujem,že švagor nosí v aute sedačku,aby odviezol nejaké dieťa zákazníka,to by autorka zaručene v tej zmesy poloprávd spomenula.
Bože, to tu ľudia ešte stále riešia... Niektoré veľmi škrie že sú tu v menšine a nenadáva spoločne na autorku 100zien, čo so to len dovolila povedať niečo švagrovi kaskaderovi.. žena má byť ticho a šúchať nohami, lebo veď... Lebo 🤭
@jana_eyre_2 bože a ty si tu tiež ...🤣zase 100zien škrie ,že 50neradi vyškriabat oči švagrovi,ale radi nabudúce nie suchat nohami, ale ich použiť na vlastný presun vlakom. Keďže si švagra poznala a aj jeho styl jazdy. Či treba poradit,anoooooo,viem,volať políciu,rovno z auta.... 🤣🤣🤣Pretože tým,že by vynadala,vyfackala švagra,nespasi cely svet,akurát si dokafre vzťahy.
Reálne spolujazdec vidí a vníma situáciu úplne inak ako šofér😉,vlastná skúsenosť. Inak má asi riadne strelenu sestru,že si s vlastným mužom sada do auta.... Mne je fakt smiešne ,ako napríklad tých 100zien vie,že švagor je cestný pirát. Ja naozaj potom nerozumiem ,fakt nie,prečo si s ním dotyčná sadla do auta. 🤷úplne simplexna otázka.
@maciatkolulu dúfam že spavas odvtedy čo si si to tu prečítala, že si tam sadla a nebola spokojná, lebo si to spomenula už asi 100x.. no proste stalo sa, odviezla sa.. tým že to tu budeš ešte 1000x písať sa nič nezmení.. 😉
@jana_eyre_2 som naozaj rada,že mám fandu,ktorý číta moje príspevky,snáď spavas ty ,keď to stíhaš🤣. Áno,hold písala som to,lebo to je to gro hlúposti,podľa mňa. Ale zjavne to niektoré stále nechápu.... Neznesú jednou urazenou ,mierne nerozmyslajucou členkou MK a jej teatrálnym prejavom,cestných pirátov zo sveta. Fakt nie. Ale môžu inšpirovať k rozmýšľaniu😉
@maciatkolulu 😀😀😀 ty si super. U niektorých tu očividne absentuje taká vec ako zdravý rozum lebo Ved ,,ja som si myslela, že…..(keď mám so sebou dieťa, bude švagor jazdiť normalne) 😅😂
Tak vie ako jazdí, ale ona si myslela.
Kebyže 90 percent žien namiesto ,,myslela som si” troska porozmýšľam, tak by potom nemuseli zakladať takéto vtipne témy a nemuseli by rozhádať celú rodinu.
Ja by som segre vysvetlila ze raz bude mať deti ona. Ze ta mrzí ze si zvýšila hlas no dieťa si chrániť budeš. Nemáš dôvod a niekto mu už predsa musel povedať. Spýtaj sa jej či o na sa tam práve pred tou zákrutou cítila pohodlne a co keby už by prinajmenšom od teba žiadne ospravedlnenie nepotrebovala. Keď toto nepochopí raz pochopí keď bude mať deti. Neospravedlni sa.
A sama si sa poučila. Do auta s nim nesadaj ohrozila si si dieťa

@isis234 môže byť rád,že si nešla k lekárke ,že z takej neprimeranej jazdy si mala stres🤣🤣🤣🤣🤣ako všeličo som tu čítala,ale toto je top🤣🤣🤣normálne si ma pobavila. Ako čo konkrétne by povedala tej dr? A čo by z toho mal ten švagor? Ja neverím,že niekto dokáže toto napísať....teraz fakt. Ja len dúfam,že len napísať,nie realizovať. Doktori majú viac než dosť toho,ale uznávam,toto je na hospitalizáciu na psychiatrii. Pardon. Musela som. A verím tomu,že sa tu teraz húf sliepok do mňa pustí,ako sesternicnho muža bratranca žena vyhrala súd o odškodnení kvôli stresu ktorý spôsobil zase sesternicin švagor pri prekročení rýchlosti na diaľnici..... 🤣🤣🤣 Dofrasa,keď viem ako švagor jazdí,tak k nemu nesadnem a je to. Cirkus taký teraz,že zbohom rodina a to doslova🤣🤣Na ceste denne jazdí kopec bláznov,nezmením to,ale ani si k nim nesadnem,všakže🙃😉a opakovane píšem,že verím tomu,že všetky dámy tu prítomné, jazdia v obci,tým myslím aj ba, Max 50,prípadne 30. Lebo je to divne dofrasa,ja keď idem po Bratislave 50,tak sa buď na mňa lepia,alebo trubia,prípadne šialene predbiehajú a to normálne aj matere s deckami,záhada. Pritom tu človek číta,ako každý jazdí sťa Boh. Niekde je chyba v programe