icon

Švagor ohrozením života? Sestra žiada ospravedlnenie!

14. jan 2024

ahojte..potrebujem nazor nezavislych na tento incident..lebo ja si pripadam ze niekedy uz zijem v matrixe...Vo stvrtok som bola ss 5 rocnou dcerkou na vysetreni v susednom meste. isla som tam vlakom ..ked sme sa vybavili vola mi sestra ze pocula od mamy ze sme v meste ze je tam aj ona s muzom isli do kinekusu daco kupit a ze nas mozu hodit domov..tak som sa potesila ze nemusime ist vlakom ..aj ked na druhu stranu so svagrom nerada sadam do auta lebo zvykne jazdit dost rychlo ale pomyslela som si ze snad pojde opatrne kedze aj male dieta bude v aute (oni deti ešte nemaju)..ako strasne som sa zmylila...samozrejme jazdil rychlo prekracoval povolenu rychlost cez obec isiel 70 tkou a podobne..samozrejme sestra nic na to ta sa tvarila vsetko je OK..ja som sa vzadu len vduchu modlila nech sme cim skor doma bez ujmy..no a potom sme vysli z obce a sli sme cez taky nehodovy usek ( bola tam aj vystrazna tabula) zrazu pred nami kamion uz som videla ze svagor je nervozny ze musel ist len 80 tkou za kamionom ..z nicoho nic dupol na plyn ..v absolutne nepriehladnej zakrute zacal kamion obiehat ..zeny keby sa vyrutilo nieco z poza tej zakruty sme vsetci mrtvi..sestra samozrejme nic ale videla som na tvari ze aj ona sa zlakla..ja som sa nezdrzala spustila som nanho ci je normalny ci nas chce zabit on sa najskor len smial ze vsak nic sa nestalo ..ze on zdialky videl ze nic neslo oproti...hovorim ako mozes z dialky vidiet za zakrutu..ci ma rontgenove oci alebo co a potom uz obaja na mna ze co hystercim a neviem co..vynadala som mu do nezodpovednych s tym ze to bolo posledny krat co som sadla do ich auta a ze ked chce takto soferovat a sa zabit nech to robi ked je sam v aute...strasne som bola vytocena..a vzivote som sa tak nebala..mala som tam svoje dieta ,...svagor sa samozrejme urazil ked ma vysadili ani sme sa nepozdravili ani nic len hned odisli..mna klepalo doma ešte asi pol dna..sestra je teraz nahnevana a ze mam sa jej muzovi ospravedlnit inak k nam uz nepridu..sorry ze to pisem ako magor ale vytocena som ešte stale..

valeria_h
15. jan 2024

@simca06022011 Tak keď budem čítať v správach o mŕtvych pri zrážke, budú to snáď nezodpovední jedinci ako ty a nie nevinní ľudia 😉

simca06022011
15. jan 2024

@valeria_h alebo uvrieskane dramaqueen ako ty ;) Je to velmi bezpecne vrazit soferovi, alebo vrieskat na neho na ceste. Ak ten chlap nepredbiehal cez plnu ciaru, tak urcite mal dostatocny rozhlad.. a ona si mohla vrieskat kolko chce...

jana_eyre_2
15. jan 2024

@simca06022011 aj títo napriklad mali určite dostatočný rozhľad že...
https://www.ta3.com/clanok/271502/predbiehanie-...

aurora33
15. jan 2024

@valeria_h krásny slovník, pani hysterka.

valeria_h
15. jan 2024

@aurora33 Daj si pohov.

simca06022011
15. jan 2024

@jana_eyre_2 nemusis mi linky davat, nehod je kopa vsade a aj na rovnej ceste, aj na prazdnej ceste... ak niekto soferuje ako kreten, tak skor ci neskor sa mu stane a aj ked jazdi dobre, ludia sa zvycajne nehode nevyhnu... ja tvrdim len jedno, vrieskat a nebodaj vrazit soferovi za jazdy, je hlupost nad hlupost. Nechcela, nemala s niim ist. A okrem toho, jedine vodic je ten, co zodpoveda za to ako jazdi + vie co vidi/nevidi.

Kolko nehod je lebo vrieska spolujazdec, zabava vodica? lebo edti zenam skacu po sedackach? kolko ludi zomrie, lebo nemaju pasy, maju storocne auta, alebo neprisosobili jadzu mokru/ladu/snehu? Lebo mobil? To budu vacsie dovody havarii ako predbiehanie...

aurora33
15. jan 2024

@valeria_h 😂😀😀😂

jana_eyre_2
15. jan 2024

@simca06022011 ak niekoho dokáže krik niekoho v aute rozptýliť na toľko, že nevenuje svoju pozornosť riadeniu a má z toho nehodu, nech vráti vodičák..

simca06022011
15. jan 2024

@jana_eyre_2 myslim, ze vacsinu ludi rozhodi ak po nich niekto vrieska v aute. NEmusia vracat vodicak aj spolujazdec sa ma vediet patricne spravat a nerusit sofera.
Vies co bolo roky v autobusoch? "nehovorte za jazdy na vodica" ;) asi nie zo srandy... Rovnako by asi teda mali vodicaky vracat vsetci ktori sposobia nehody a navzdy :D to by bolo... hned by boli cesty volnejsie.

elalala
15. jan 2024

No ja len tolko...a autosedačku pre dieťa si mala?

kristiii
15. jan 2024

@elalala ešte desiati sa jej to opýtajte 🙄

maciatkolulu
15. jan 2024

@jana_eyre_2 absolútne sa nezastavam švagra... Ale žiaľ autorka píše veeeelmi zavádzajúco,takže moja osobná dôvera voči tomu čo píše,je na nule. Rovnako ako to,že niekto,kto nevozi vôbec nejaké dieťa,tak ma v kufri sedačku,lebo asi ma veľa voľného priestoru a s láskou pozerá na veľkú sedačku v kufri,či to bol len podsedak,ako manžel PN a zároveň v práci...🙃😉

elalala
15. jan 2024

@kristiii Nie kazdy tu číta 8 stran diskusie

aurora33
15. jan 2024

@maciatkolulu Plus ďalšia vec, v jednom komentári autorka píše že švagor chodí večne 70 cez dedinu a pár komentárov ďalej píše, že si myslela že už jazdí normalne lebo s ním asi 4 roka nesla. Wtf!!!

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
15. jan 2024

Inak,aj Bratislava je "obec" a samozrejme všetky tu prítomné jazdia po BA 50tkou,prípadne 30tkou...🙃😜všetky do jednej

aurora33
15. jan 2024

@lonely66 ty si to krasne zhrnula. Už viac k tomu ani nemám čo dodať 🙂

ibrunova
15. jan 2024

@lonely66 no z blízkeho mesta do druhého mesta, kam chodí vlak, ale celkom náhodou je tam aj horský prechod so zákrutami. Nejako mi k tomu tá Soroška nepasuje..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
aalt
15. jan 2024

@ibrunova @lonely66 zeby Moldava a Roznava?

ibrunova
16. jan 2024

@aalt áno, je to možné, ale tým, že tu píše, že ich auto mal manžel, potom zrazu je manžel PN a také drobnosti, ten príspevok stráca na dôveryhodnosti.

simca06022011
16. jan 2024

nerieste kde je kto a kde je auto, tak isla inou dopravou a potom isla autom, jej vec, najhysterickejsia vec na celom je "skoro nas isiel zabit". Za mna skoro nas isiel zabit nie je predbiehanie auta, to by kazda bojazliva zena by hulakala pri KAZDOM predbiehani, detto aky strach mala aj sestra :D no neviem, ja predychavam kolkokrat kamiony a mozem byt akokolvek zvyknuta... a kludne mozeme byt na rovnej dialnici. Za mna skoro zabit, ohrozit = auto sa ruti oproti, on ide predbiehat, ledva sa vyhne. Na nasej ceste ktora ledva zvladne dve auta na sirku, velakrat ani nie a vyhybame sa na krajniciach, by asi boli na infarkt...
Ale tak kazdy mame inu " toleranciu" nebezpecenstav, niekto sa boji aj do mora skocit, lebo co ak sa utopi, pripadne pod vodou moze byt zralok.. A preto co niekomu sa tu zda nenormalne, a vyvadzal by este viac, iny vezme s kludom.

aalt
16. jan 2024

@ibrunova riesite blbosti. Piplete sa v nepodstatnych detailoch. Je kopec zien, co nechce/nevie/nemoze jazdit na druhom "manzelovom" aute. Velke, firemne, benzin/nafta, automat/manual ... proste na manzelovom nejazdi, tak isla vlakom. Co tu ma dat zivotopis a rodinnu anamnezu? Pise ze svagor jazdi ako debil, ktorych stretavam na cesta viac ako je zdrave. Predbiehat iduci kamion na Soroske je nerozvaznost a zbytocnost, nech sa na to pozries z akejkolvek strany ... pisal som tu preco. Ja tiez nemam rad, ked mi niekto kibicuje do soferovania, ale kamiony na horskom priechode v zatacke ma nikdy v zivote nenapadlo predbiehat. A naopak uz som stretol v protismere debila co to robil. Aj "pretekara" co rezal zatacku a podobne ... Proste riskuje a raz sa to nemusi vyplatit. Mozno nie jemu, ale v spravach je takych situacii kopec co skoncili tragicky.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
aalt
16. jan 2024

@lonely66 predstav si, ze som chlap. A Tvoje prispevky som cital (mozno nie vsetky ale nebudem ich teraz hladat). Ale Teba asi nepresvedcim, Ty si urcite postrehla nejake moje klamstvo, a preto mi uz nic neuveris.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
aalt
17. jan 2024

@lonely66 Vidim, ze som ti tak uradnuty, az si mojej existencii venovala uz dva prispevky.

aurora33
17. jan 2024

@lonely66 to je škoda tu niektorým jedincom niečo vysvetľovať. Čo som si vsimla, tak veľmi veľa dospelých nevie citat a zároveň pri tom používať zdravy rozum. A čo sa týka kritického myslenia, tak to tiež u väčšiny absentuje.