Švagor ohrozením života? Sestra žiada ospravedlnenie!
ahojte..potrebujem nazor nezavislych na tento incident..lebo ja si pripadam ze niekedy uz zijem v matrixe...Vo stvrtok som bola ss 5 rocnou dcerkou na vysetreni v susednom meste. isla som tam vlakom ..ked sme sa vybavili vola mi sestra ze pocula od mamy ze sme v meste ze je tam aj ona s muzom isli do kinekusu daco kupit a ze nas mozu hodit domov..tak som sa potesila ze nemusime ist vlakom ..aj ked na druhu stranu so svagrom nerada sadam do auta lebo zvykne jazdit dost rychlo ale pomyslela som si ze snad pojde opatrne kedze aj male dieta bude v aute (oni deti ešte nemaju)..ako strasne som sa zmylila...samozrejme jazdil rychlo prekracoval povolenu rychlost cez obec isiel 70 tkou a podobne..samozrejme sestra nic na to ta sa tvarila vsetko je OK..ja som sa vzadu len vduchu modlila nech sme cim skor doma bez ujmy..no a potom sme vysli z obce a sli sme cez taky nehodovy usek ( bola tam aj vystrazna tabula) zrazu pred nami kamion uz som videla ze svagor je nervozny ze musel ist len 80 tkou za kamionom ..z nicoho nic dupol na plyn ..v absolutne nepriehladnej zakrute zacal kamion obiehat ..zeny keby sa vyrutilo nieco z poza tej zakruty sme vsetci mrtvi..sestra samozrejme nic ale videla som na tvari ze aj ona sa zlakla..ja som sa nezdrzala spustila som nanho ci je normalny ci nas chce zabit on sa najskor len smial ze vsak nic sa nestalo ..ze on zdialky videl ze nic neslo oproti...hovorim ako mozes z dialky vidiet za zakrutu..ci ma rontgenove oci alebo co a potom uz obaja na mna ze co hystercim a neviem co..vynadala som mu do nezodpovednych s tym ze to bolo posledny krat co som sadla do ich auta a ze ked chce takto soferovat a sa zabit nech to robi ked je sam v aute...strasne som bola vytocena..a vzivote som sa tak nebala..mala som tam svoje dieta ,...svagor sa samozrejme urazil ked ma vysadili ani sme sa nepozdravili ani nic len hned odisli..mna klepalo doma ešte asi pol dna..sestra je teraz nahnevana a ze mam sa jej muzovi ospravedlnit inak k nam uz nepridu..sorry ze to pisem ako magor ale vytocena som ešte stale..
Stoj si za svojim, nema tak jazdit, aj ked sa citi za volantom “sebavedomo”. Dejiny su plne takychto odvazlivcov, a zial aj tych co si to odniesli s nimi. So sestrou by som sa snazila spojit na tvojom mieste, predsa len je to sestra. Aaaa este jedna vec - ak si do sofera skocila hned ako urobil ten kiks, tak to bolo tiez nebezpecne, pochopitelne ale nebezpecne, lebo jeho pozornost sa od vedenia vozidla odputala inam.
preto ,ze si zazila autonehodu tak hystercis ,,keby,keby ,,
Najhorsie ze takyto frajeri vzdy preziju pri havarii a nevinny clovek umrie.
Život by vám už nevrátil........ je to primitiv. Ja by som mu gumy prepichla s mojim potom. Nepredvída raz mu možno budete kyticu niesť ale na jeho vlastný hrob .
Spravila si dobre a neskús sa mu ospravedlnit a poučenie sa a bud vďačná že žijete"nahode"
ahoj.je to nezodpovedny pako.dobre si urobila, ze si mu povedala svoje. urobila som to iste, ked ma viezol synovec, doteraz je urazeny, ze som mu vycistila zaludok, ani na svatbu ma nepozval. viem, s kym si nesadnem do auta.
Zachovala si sa spravne, takychto idiotov / zmrdov (prepac ale musim to napisat) je na ceste vela a umieraju nevinny ludia na cestach. Nesadaj uz s nim do auta vobec! A nech sa hnevaju ked chcu. Viem si Tvoju situaciu zivo predstavit.
Aj ja mam takeho švagra. Nepíšem to ja?😅 ale moji už maju deti.ale na začiatku kym som ich nepoznala velmi, a len sme randili s muzom.a dakam nas viezol jeho segrin muž,ja som sa modlila... oni su aj teraz schopni prist z vychodu k nam za 40 min, a normalne to trva hodinu dvadsať 🤣🤣🤣
@monita357 však nosí sedačku v aute, ten nezodpovedný švagor, asi kvôli tomu,keď raz za štyri roky pobrežie neter,synovca. 😉
Poučenie do budúcnosti - NIKDY sa so šoférom nehádajte počas jazdy.
Po vystúpení z auta mu treba povedať, že je zakomplexovaný, frustrovaný zmrd a ako jazdí, tak aj žije - ako kkt
@nyusika úplný súhlas, nechápem čo tu stále obhajujú toho debila . Lebo áno debil je každý ktorý jazdí ako spomenutý pán
@maciatkolulu Vieš, čo všetko vozí v aute môj manžel, lebo je proste pohodlný to niekde odniesť? Radšej naukladá svoje veci do eiffelových veží okolo, než aby tie kedysi dávno do kufra uložené zbytočnosti vyniesol von. Áno, aj úplne zbytočnú detskú sedačku by vozil aspoň rok 😄
@konikmodry111 pretože pre hlupákov je normálne, že jazdí ako xuj, pardón za výraz.
Rozumný človek sa správa slušne a rovnako slušne sa správa aj za volantom.
A áno, aj slušný človek za volantom môže nadávať, keď mu nejaký frustrovaný xuj vleti do cesty.
Ja som toto tiež zažila. Strašne nebezpečné a nezodpovedné. Dobre si urobila, že si mu vynadala. Sestre zavolaj, a ak ti nezdvihne, nechaj jej hlasovú správu. Povedz jej, že pred ňou si nechcela takto reagovať, a že dúfaš, že sa vaše vzťahy (medzi vami dvoma) nezničia. Môžeš jej tiež povedať, že sa o ňu bojíš a dúfaš, že s ním v aute nebude viac chodiť.
Ja by som sa na tvojom mieste v žiadnom prípade neospravedlnila. Pokiaľ si na neho škaredo nekričala a nenadavala mu tak sa nemáš za čo ospravedlniť. Veľmi jasne si mu povedala pravdu ohľadne jeho jazdy . A možno aj sestra má rovnaký názor len nemá odvahu mu to povedať alebo si jednoducho zvykla na rýchlu a nebezpečnú jazdu. Švagor je ten typ človeka čo sa mu nemôže nič stať. A aj keby sa stalo ale nikto by sa vážne nezranil tak sa predsa nič nestalo. Jediné čo by ho presvedčilo je ak by zavinil smrť milovaného človeka a dokonca života by si to vyčítal. A možno ani to nie.
Ty vieš aký je a už si nikdy k nemu do auta nesadneš /predpokladám/ a sestra po čase možno pochopí prečo sa nikomu ospravedlňovať nebudeš pretože každá žena /normálna/ ktorá má dieťa má neustále podvedomy strach o bezpečnosť svojho dieťaťa a aj o svoju bezpečnosť pretože nechce svoje dieťa opustiť kvôli nezodpovednému človeku.
Žasnem nad niektorými odpoveďami 😱 Autorka úplne ti rozumiem... sebeckosť, nerozvážnosť a neohladuplnosť v dnešnej dobe nemá obdoby medzi ľuďmi. Ak takto šoféruje niekto, kto má v aute malé dieťa, fakt nemám slov. Mám pocit, že trištvrtina ľudí, čo ti tu nakladajú, šoféruje rovnako ako tvoj švagor. Ale všetko, čo sa deje, má nejaký dôvod...napr.ten, aby si k nemu do auta nemala odvahu už nikdy sadnúť, lebo týmto štýlom jazdy môže byť najbližšie vo vysielaní Krimi novín.
@thoughtfulweirdo poznám takého, mrte veci, lebo čo keby ( plavky a deku - aby ho do leta počkali a nezabudol zobrať keby išiel náhodou na kúpalisko )
A veľa iných veci....
Takéto agresívne jazdy ani ja nemusím. A keď niekoho takého vidím na ceste, začnem naňho nadávať. Radšej s nim už nejazdi.Mozte sa spolu o tom pozhovarat ale on si bude hovoriť svoje.Takáto jazda je ohrozenie cudzích aj svojho života a to co spravil je aj na pokutu. Ja osobne by som mu zobrala aj vodičak.
A kvoli takym debilom prichadzaju o zivot denno denne nevinni ludia.Nemas sa za co ospravedlnovat
@tetaandulkova je uuuuuplne jedno, či má v aute malé deti, veľké deti, starých ľudí...alebo či je sám.
Arogancia za volant nepatrí.
Zbytocna debata, ani jeden nieje vo vasej kozi a kym nepocitia nasledok takehoto zlahcovania, nepochopia. Zvlast ked ste zazila uz autonehodu...ani jeden nieje schopny vas pochopit
@nyusika áno, úplne súhlasím. Tu som chcela podotknúť len to, že ešte ako bonus k tomu všetkému mal dieťa v aute, a ani to nedokopalo šoféra jazdiť ohľaduplne. Niekedy cítia šoféri väčšiu zodpovednosť ak vezú dieťa, alebo tehotnú ženu, všimla som si to u viacerých z môjho okolia. Ale jazdia zodpovedne našťastie všetci, len to zvyknú podotknúť. A áno, arogancia nepatrí ani za volant, ani nikde, v tejto spoločnosti by nemala mať vôbec svoje miesto...ale realita je bohužiaľ iná 🙁
Asi tu budem rozkopana na franforce,ale všimol si niekto ,že tu je vinna autorka,že si do toho auta vôbec sadla,to že šofér je pako vieme,ale ona je zodpovedná za seba a svoje dieťa
@dominikakoll ved pisr,ze sedacku mali
@minenkak ja to tvrdím od začiatku, ale tu sa len zbehli hysterky, aby si spoločne ponadávali na šoféra.
Ináč akurát dnes som musela dupnut na brzdu, aby do mňa nenaburala ženská s deťmi v aute, ktorá obiehala autobus. Čiže nie len chlapi su arogantní šoféri, ale aj ženy, dokonca matky.
Švagrovi si mala dať ešte aspoň štyri po papuli. Kvôli takým nezodpovedným vodičom zomierajú nevinní ľudia.

@dskjhfdlkdjhl toto mna tiez napadlo .. ak nemalo dieta sedacku tak autorka je este nezodpovednesia ako svagor 🤷🏻♀️