Švagriná a darčeky
Moj muž stravil so svojou sestrou (mojou svagrinou) zopar hodin osamote a svagrina sa stazovala, ake darceky od nas dostava.
Svagrina je podstatne mladsia odo mna a pred par rokmi mi povedala, co ma rada. Kupovali sme jej niekedy veci s touto tematikou (kabelka, penazenka, hrncek, mikina, tricko).
Dozvedela som sa, ze ona to nema rada. Tak si viete predstavit, ako sa citim. Lebo gro som to vyberala ja a ukazala manzelovi, ci moze byt.
Viete, ja som ten hyperaktivny debil, ktory vyberal to najkrajsie a najlepsie a teraz sa to proti mne obratilo. Manzelovi som vzdy ukazala predom, ci moze byt a on suhlasil.
Svagrina doslova a do pismena klamala, ze to nema rada. Ja som z toho vysla ako...Manzel bol na mna neprijemny.
S jej darcekmi, vyberom a kupou som skoncila. Nech si to riesi manzel sam.
Ide mi o princip, ze svagrina klamala, aby urobila zrozbroje. Nie je to prvykrat.mmnseba chudatko, ma 27 rokov. Ja teda od dnes dostavam tiez
Chapem ale ja by som si z nej taku srandu urobila. ber to odlahcene.
Ked ti povie: "toto by som si ja nikdy neobliekla", mikni plecom a povedz: "nuz, dobre robis, nemas na to postavu". :D a podobne.
U nas v rodine jedna stara bàba (ani neviem vztah koho co bola) raz povedala pri stole pres vsetkymi: "zeny su sproste bytosti", ja som sa pousmiala a vravim do plena s usmevom: "nuz kazdy sudi druhych podla seba". :D
Zijem v usa, vianoce sa snazime travit na sk, ale ked sme tu, tak bud ich travi ona so svojimi detmi...spolu sme ich travili asi raz alebo dva za cele tie roky a bud bola vzdy drama alebo sa nakoniec zmenili plany a neprisla...takze na nu ohlad neberiem a s nou nikdy neratam.
V maji sme sa vratili z sk naspat a este nebola malu pozriet. Ale uz tyzdne sa chysta. Hlavne ze ked sme boli na sk, tak vyvolavala a vyplakavala ako dlho sme, ako dlho malu nevidela a podobne. Len aby som sa citila previnilo.
Nepiseme si uz, lebo Co sprava to nieco za tym. Sprotivila sa mi a myslim, ze to aj vie. Muz sa ma pyta, ci je ok ak pride na veceru alebo tak. Nikdy som nepovedala nie, ale ak mam program s malou, nerusim ho kvoli navsteve.
Kúp jej dáky set do sprchy nechaj tam cenovku a máš poriesene 🤣😂 keď si nič neváži tam ma
a toho muza kedy zacnes riesit?......
Ja by som sa dohodla, že odteraz si budeme kupovať kávu a dezert. Načo si taký dospelý ľudia kupujú darčeky ušetrite nervy aj peniaze na obidvoch stranách. Keď chcem niečo pekne kúpim si to sama nie? A muž by mal byt vždy na vašej strane.

@lunademonica Robi ju zopar rokov, stazuje sa na mna. Na navstevach, ked sa jej nieco spytam, odpovie, ani sa na mna nepozre. Minule ma ani nepozdravila. V 40tt u nas chcela prespat, ja som za den porodila. Ma na mna ustipacne poznamky - dvojzmysly, urazky typu, ze ona by si hento na seba neobliekla. Celkovo citim z jej strany nenavist voci mne. Ona, ked sa na mna stazuje podobne blbiny, my sa s muzom vadime.Moj muz je naivny, je na nu zatazeny. Mne nechytil nikdy stranu. Ona vie ako na nho, ved s nim zila. Toto s darcekmi je bagatel, co narobila.