Svokra mi posiela po mužovi vložky
Je mi to veľmi trápne. 1x sa to stalo, že mi poslala vložky po pôrode teda, keď prišla pozrieť bábätko. Boli to síce mužske vložky také na inkontinenciu ale povedala som si ok asi sa pomýlila. Teraz ale sa snažíme o druhé dieťata a zasa mi poslala po mužovi, keď bol u nich vložky aj nejaké staré veci pre malú. Úplne mimo jej veľkosť a nemáme ani toľko priestoru na veci. Teraz už poslala ženské nejaké veľké. Keď jej muž povedal, že tie predtým boli mužské povedala, že ona také používala. Je mi to vrcholné trápne ešte sme sa začali aj snažiť o ďalšie dieťa. Som podľa Vás normálna, že mi to vadí ? Moc sa nenavstevujeme nemáme dobré vzťahy muž tam väčšinou chodí iba s dcérou. Muž jej nechce nič na to povedať a všetko to od nej berie.
Absolútne by som neriešila. Možno práve preto nemáte dobre vzťahy, ak riešiš každú vec, ktorú ona urobí. Ja by som to práveže brala ako milé gesto aj keby som to nevyužila. A absolútne by som neriešila, že muž vlastnej matke nepovedal. Ved je to jeho matka a prečo by sa s nou mal dotahovat o hlúpe vložky. Na takýchto blbostiach sa ľudia zbytočne pohádaju a potom sú zlé vztahy naprieč generáciami. Autorka snažíte sa o dieťa, gak sa sustred na to a nerieš hlúposti a hlavne nehnevaj sa na muža, pre takú blbosť.
Absolútne by som neriešila. Možno práve preto nemáte dobre vzťahy, ak riešiš každú vec, ktorú ona urobí. Ja by som to práveže brala ako milé gesto aj keby som to nevyužila. A absolútne by som neriešila, že muž vlastnej matke nepovedal. Ved je to jeho matka a prečo by sa s nou mal dotahovat o hlúpe vložky. Na takýchto blbostiach sa ľudia zbytočne pohádaju a potom sú zlé vztahy naprieč generáciami. Autorka snažíte sa o dieťa, gak sa sustred na to a nerieš hlúposti a hlavne nehnevaj sa na muža, pre takú blbosť.
@777januska777 Správne. Súhlas
@anonym_autor úplne zbytočné blbosti riešiš, ktoré nestoja ani za štipku energie. Ber to ako milé gesto .Je to stále mužova matka a mohla by si sa snažiť, aby tie vzťahy boli lepšie. Aj ty raz budeš svokra.
@rozculena teraz to vyváža vzadu v kufri lebo sa to boji doniesť hore. A všade to len zavadzia. On vie aký mám na to názor
@anonym_autor pri najbližšej návšteve jej to vylož Ty keď muž nevie vlastnej mamičke povedať ... Pekne sa poďakuj, že nevyuziješ a ďalej nech si svokra nerobí žiadne starosti …
@anonym_autor poslala by som jej lubrikacny gel, alebo balik plienok pre dospelych.... skratka nejaku koninu na oplatku. Ak mas na to energiu :D
Tak muž by mohol tiež tie vložky hodiť do koša, nech sa s tým nemusíš trápiť.. 🥴
Moja svokra má predpisované inkontinenčné vložky, ktoré všetky nespotrebuje a tiež mi ich posiela. Prečo by som sa mala uraziť? aspoň nemusím kupovať. Na noc a prvé dni sú super.
Moja svokra má predpisované inkontinenčné vložky, ktoré všetky nespotrebuje a tiež mi ich posiela. Prečo by som sa mala uraziť? aspoň nemusím kupovať. Na noc a prvé dni sú super.
@anonym_310067 vieš prečo, lebo dnes je doba ná...Každá je tu za paničku a tvária sa všetky strašne sebestačne.Úcta k starším aj svokrovcom im nehovorí nič . Vidieť to veľmi tu ,že ako rodinné ani medziľudské vzťahy nefungujú. A dokážu sa uraziť pohádaŕ "ženy " muži také pletky neriešia na úplných nepodstatných hovädinách.
Hanba mi fackovala keby som mala riešiť takéto veci cez koník.
Pritom stačí tak málo..Nepotrebujem vyhodím,alebo niekomu dan a vybavené.
Mám pocit, že tu ženy nerobia, stíhajú riešiť detinské sprostosti.
@anonym_autor ja by som poďakovala, ale zároveň by som jej povedala, nech si nerobí starosti, že vložky nepoužívam. Osobne by mi bolo tiež trápne, hlavne keď nemáte dobrý vzťah..ak chce plienky pre dieťa tak ok, ale nech jej muž dá značku a veľkosť, ktorú používate, ale vložky a iné menštruačné pomôcky mi pridu natoľko osobná vec, že nepotrebujem, aby sa mi do toho starali cudzí ľudia.
Neviem, co ti na tom prekaza. Ja tiez nemam nadstatndardny vztah so svokrou, ale poslala mi veci na oblecenie po sebe a ja som sa potesila. Podakovala som sa a spytala sa, ze co sa mi nepaci, nehodi, ci jej vratim, alebo mozem posunut dalej, ci vyhodit
Neviem, co ti na tom prekaza. Ja tiez nemam nadstatndardny vztah so svokrou, ale poslala mi veci na oblecenie po sebe a ja som sa potesila. Podakovala som sa a spytala sa, ze co sa mi nepaci, nehodi, ci jej vratim, alebo mozem posunut dalej, ci vyhodit
@anonym_56276b to vážne? To si reálne neviem predstaviť, jedine žeby si mala extra modernú svokru. Moja teda nosí veci ako pre 90-rocnu babku.
@anonym_autor neries to
Zober od muza, preber to, co nechces vyhod, nestretavate sa, nemas ju v dome , neries zbytocnosti

Zoberem auto kufor pristavim pri humane veci tam vyhodim vyriesene.. vlozky mozes hodit v tescu do toho charitativneho kosa kde sa dava drogeria a trvanlive potraviny.. a svokre medzirecou spomen ze pouzivas menstruacne nohavicky alebo kalisok ze aka super vec to je.