Sympatický sused
Zenyyyyy, prosim pomoc. 🙉🙉 asi sa od hanby prepadnem pod zem. Neviem tuto situaciu vyriesit sama, tak si vravim viac hlav viac rozumu. Zda sa mi ze ohladne vztahov tu niekedy padaju celkom uzitocne rady. Takze mam noveho suseda. Pristahoval sa nedavno, je mlady, velmi sympaticky. Zda sa ze slobodny. Dnes vecer mi prosim pekne zazvonil na zvoncek 😁boze a ja taka vo vytahanom tricku som vysla no ale dobre ved som doma. A podava mi misku s hruskami ze ci si neprosim ze bol u rodicov a on veru tolko sam nezje. Tak som mu schmatla jak taka chudera, vravim mu ze vdaka nech pocka. Isla som zobrat do kuchyne kolac som piekla tak v tej miske jeho som to doniesla ku dveram ze teda na vymenu ale tak smiesne to tam bolo polozene. A podotykam cely cas som bola taka splasena, hlava dole. Fakt mi je trapne to este aj pisat. No a stal stale v tych dverach asi cakal ze ho pustim ja neviem, no ze sa pozdravim a zatvorim a vtom sa ma opytal ci by som nezasla do kina. A ja, pripravte sa , ze sa mi NEDA 🙉. A on ze jaj a preco? Ze sak este nehovori termin. A mne prve co napadlo ze z kina ma bolia oci, vdaka a ahoj a zavrela som. Ja neviem preco som to povedala mne je tak strasnr trapne. Naozaj velmi by som chcela ist ale toto som asi zaklincovala. Viem to nejak uhrat? Ake su moznosti? Na 100% si mysli ze nemam zaujem, nechcem byt doterna ale. Nechat to radsej tak? Ja len dufam ze nema ucet na MK lebo na milion percent sa spozna :D :D
@muchotrafka298 myslis?? To dufam ze nie, to by som fakt nesla asi.
Predpokladam, ze Ta pozval takto originalne na rande, nie ze Ta bude niekde vysetrovat alebo co 😉 Ale je toto fakt po dlhej dobe velmi mila diskusia a podla mna Ti vsetky tu uprimne drzime palce a sme zvedave jak Kelisova, co bude dalej 🙂
Ma trosku divne sposoby, neviem ci ti to az tak lichoti, ale ked mas zaujem ist s nim tak bud nachystana okolo tej 18, a nech sa chlapec snazi😊,drzim palce 🥰🥰😊
Ja plačem, tá posledná veta - nemáte recept na Hruškovy koláč? 😂😂😂 Ja si myslím, že jemu to došlo, že si z neho paf a pochopil situáciu tak si z toho urobil srandu. Príde mi to ako z filmu denník Brigit Johnsnovej.
Nech sa páči : https://dobruchut.aktuality.sk/recept/72449/jed...
Ak tu autorka občas pridáš update, tak táto situácia určite prekoná aj diskusiu - zvláštna situácia v rodine, kde sesternica nebola pozvaná na svadbu.
Chod za nim, ako ti radia, upec kolac z tych hrusiek a proste skus to nejako uhrat... ze tie oci ta az tak nebolia a do kina pojdes rada 😁
Ja som akurat vcera piekla hruskovy kolac 🤣 ale len klasicky 2 zaviny, plnka postruhane hrusky, oprazena struhanka na masle, citronovy a skoricovy cukor
Mňa by zas zaujímal jeho pohľad - vidí, že si pri ňom vždy nesvoja a vykazuješ znaky, že sa ti páči, rozhodne sa pozvať ťa do kina, ešte ani nepovie čo a kedy, ty na neho vybafneš - mám niečo s očami, preto nemôžem ísť 😂😂😂 on ako oftalmológ isto vie, že je to blbosť jak víno, musí sa doma na tom zasmiať, prídeš mu roztomilá a tak sa rozhodne ťa opäť svojsky pozvať, asi zase videl, že si bola z toho vykoľajená, ale prišlo mu to milé. 😂 a možno naschvál zvolil zakričanie z okna, lebo sa bál, že z očí do očí by si ho zas nejak zrušila, i keď si uvedomuje, že to asi robíš z roztržitosti.
Este mi napadlo že asi sa v blizkej budúcnosti sťahovať nechystáš a asi ani on nie tak zváž ako hovoria bratia cesi co je v dome neni pro mne lebo niečo na tom bude. Veľmi to nehroť.
@katkami123 jezkove oci na tuto ledzend diskusiu na 300 stran som zabudla 😂😂😂😂😂😂
To je take krasne. Uz teraz ho milujeme vsetky 😂 no som zvedava ako dopadne rande.
Podľa mňa ti z okna zakričal preto, lebo videl na dennom svetle, že nemáš ani vonku slnečné okuliare a teda ti priame svetlo vôbec nerobí problém (nie si po laserovej operácii očí napr.) a celé to bol výmysel.
Ahoj,mne chýbajú základné info: si slobodná, máš deti, alebo rozvedená? Nečítala som celú diskusiu,ale ťažko niečo poradiť, keď neviem komu... iné by som poradila vydatej,iné slobodnej, iné zadanej...
No čo ako to prebieha nečítam komentáre..už bol rozvod
precital som 5 komentov cca skončí to sexem
No tak a ako, uz mas upeceny ten kolacik? A co si vecer oblecies? Normalne sa tesim s tebou 😊😊😊
:D ale ved to je zlate, taketo trapasy sa sa mi stavaju aj teraz a to mam uz 40 :DD klud a nohy v teple.
AK sa ti paci, kludne ho nabuduce, ked budes mat hlavu na mieste a na sebe nieco ine ako vytahante tricko odchyt ci predsa do toho kina neskocite ;) alebo na kavu... Stava sa aj horsie ;)
No a citam dalej :DD no potom napis ako to dopadlo ... asi az zajtra stihnes :DDD po tom ocnom... som zvedava :DDD
Mne toto strasne pripomenulo jednu moju prihodu 🤣 chodil k nam na prevadzku jeden zakaznik, strasne sa mi páčil, usmevy, pohľady atď. Ja za normalnych okolnosti sebavedoma drzana, som pri nom bola ako vyskerena potrhla pubertiacka 🤣 az raz prišla situacia, ze si vypytal cislo.... Ake cislo?..... Ze na prevadzku keby si potreboval overit otvaracie hodiny a zmurkol na mna a ja som bola taka pripecena, ze mi absolutne nedoslo, ze chce moje číslo..... Za to kolegyna na plne usta : "mam ti dvihnut nohy z kabla, aby ti doslo, ze chce tvoje číslo?" 🤣 ja som tak zozmatkovala, ze som seriozne dostala okno a zabudla svoje cislo 🤣 3 minuty som ho hrabala v telefone, lebo som si nevedela spomenúť 🤣 domov som prisla a vravim kamoske, ze ten sa tam uz nikdy neukaze a aha ho večer mi hned napisal a uz je to moj manzel a babo na ceste 🤣
Ja dávam desať z desiatich
@goodidea vdaka ale neviem ci som to neprehnala, nebudem na tom rozvodovom konani prilis putat pozornost?
Nie, si nádherná
Máš aj ten koláč? Stihla si ho urobiť?
Podla mna,ta vezme k znamemu na oddelenie a potom ti ponukne kino,alebo veceru. Drzim palce🙃
😂😂😂
Moja zlata, to je take mile. Úplne chápem, že je Ti trápne, ale strašne sa smejem na tej situácii 😂 Byt Tebou tak sa na tom sama zasmejem a idem za nim teraz ja, lebo podľa mna si na rade (keďže si ho takto dvakrát odbila, raz že NIE aj keď ešte nebol termín a potom že VÔBEC NIE, lebo oči (toto je strašne smiesne😂), ak sa chalan nesmial na tom tak ma u mna mega plusové body, že je držák 😂
Resp nemusis mu vyslovene klopať, ale príprav sa vnútorne, ze keď sa stretnete, tak by si mohla prehodiť, ze cez víkend by si mala čas, alebo niečo…
Držím palce!!! A 100% sa na tomto raz budete spolu smiať 💕
Pripadne sa vôbec neboj pripustiť, že si minule nejako spanikarila 😂
Zo smiechom to pôjde 😉 drz saaa
Pardon za spam 🙈🙈 až teraz som to docitala celé. Parádne príhody, obe, ach nech vám to vyjde, strašne mile celé!!! 🙏💕

🫶 ako z filmu, držíme vám palce