Sympatický sused
Zenyyyyy, prosim pomoc. 🙉🙉 asi sa od hanby prepadnem pod zem. Neviem tuto situaciu vyriesit sama, tak si vravim viac hlav viac rozumu. Zda sa mi ze ohladne vztahov tu niekedy padaju celkom uzitocne rady. Takze mam noveho suseda. Pristahoval sa nedavno, je mlady, velmi sympaticky. Zda sa ze slobodny. Dnes vecer mi prosim pekne zazvonil na zvoncek 😁boze a ja taka vo vytahanom tricku som vysla no ale dobre ved som doma. A podava mi misku s hruskami ze ci si neprosim ze bol u rodicov a on veru tolko sam nezje. Tak som mu schmatla jak taka chudera, vravim mu ze vdaka nech pocka. Isla som zobrat do kuchyne kolac som piekla tak v tej miske jeho som to doniesla ku dveram ze teda na vymenu ale tak smiesne to tam bolo polozene. A podotykam cely cas som bola taka splasena, hlava dole. Fakt mi je trapne to este aj pisat. No a stal stale v tych dverach asi cakal ze ho pustim ja neviem, no ze sa pozdravim a zatvorim a vtom sa ma opytal ci by som nezasla do kina. A ja, pripravte sa , ze sa mi NEDA 🙉. A on ze jaj a preco? Ze sak este nehovori termin. A mne prve co napadlo ze z kina ma bolia oci, vdaka a ahoj a zavrela som. Ja neviem preco som to povedala mne je tak strasnr trapne. Naozaj velmi by som chcela ist ale toto som asi zaklincovala. Viem to nejak uhrat? Ake su moznosti? Na 100% si mysli ze nemam zaujem, nechcem byt doterna ale. Nechat to radsej tak? Ja len dufam ze nema ucet na MK lebo na milion percent sa spozna :D :D
@petamich inak priznavam ze som si na ukludnenie otvorila flasu bieleho a tento vas komentar ma tak nakopol ze nad tym seriozne uvazujem 🤣
Hod mu lístok do schránky v ktorom sa podakujes za hrušky a kľudne mu nspīš, aký žáner MAS rada 🙂
😁 hlavne neklopat po vypitej flaske, to by tiez nemuselo dopadnut uplne dobre 😂 ja si vzdy poviem, co najhorsie sa moze stat - povie nie, no co uz, nebudu uz sice asi hrusky a ine plody (zahrady) ale asi sa to da prezit
silno drzim paste! a rada si pockam na rozuzlenie 🤞🏻💪🏻🥂
Autorka, ja si myslím, že kino je pri tebe a tvojej zbrklej povahe dobrý nápad. Práve pre to, že budete obaja ticho a budete pozerať film 😅. Aby si mu zas niečo podobné nepovedala…. Ja si myslím, že už jedine úprimnosťou to zachrániš, slusne mu to vysvetliť, každé iné gesto z teba urobí podivínku. Normálne mu povedz, že sa mu ospravedlňuješ, ale v jeho prítomnosti si nervózna. Vybavené.
@katkami123 och len ked ja som fakt celkom normalna 😁 aj ked to z mojho spravania v tejto situacii tak nevyzera. Urcite by som zvladla aj viac ako ticho v kine (rozumej dlhsie debatky). Som svojska aj sa muzov hanbim ale tak ak sa nebude sused spravat uplne necakane tak by sme to mali prezit obaja bez ujmy 😁
Tak mu zajtra zaklop, ospravedlň sa za dnešné chovanie a vysvetli situáciu. A uvidíš ako sa to bude ďalej vyvíjať z jeho strany. Či to myslí s tebou vážne, alebo chce len susedu ku ktorej si občas odskočí. Podľa mňa je to na 1. rande super nápad, potom sa aj budete mať o čom baviť, aby reč náhodou nestála.
@petamich Presne toto som chcela napísať. Autorka, choď za ním a priznaj na rovinu, že ťa zaskočil a nevedela si reagovať. Môžeš začať tým, že ešte raz poďakuješ za hrušky, prípadne pochváliš, že už si ochutnala a boli dobré. Potom povedz, že ťa mrzí, ako si reagovala, že ťa zaskočil a nečakala si to. Možno sa hneď chytí a pozve ťa znova, prípadne niekam inam, ako do kina.
Zazvon mu a povec mu ze by si s ním rada išla do kina a povec mu pravdu ze si nevedela čo máš povedať ze si bola v strese a tepla si prvú blbosť co ta napadla
Si z neho hotova a on to pravdepodobne vidi. Ak nechces vobec nepotrebujes vyvijat iniciativu, je muz, prve odmietnutie ho neodradi. Ked ho stretnes len sa usmej a nechaj to na neho.
Ak by sa predsa len do par dni neozval urob podobne gesto akym zacal on (ovocie, kolac, cokolvek...) a pozvi ho ty, vychutnaj si jeho reakciu, ak sa bude spravat podobne ako ty tak uz vies ze sa k sebe hodite 😆.
Kava alebo prechadzka je lepsia ako kino, je sanca sa rozpravat a vyrobit dalsie trapasy ktorymi nas budes bavit 😂
Konecne nieco mile, aj na pobavenie, aj "zo zivota", kde sa neriesi svetovy mier, ockovania.....baby ti poradili, urcite do toho chod. Ja by som zvolila ten hruskovy kolac a pozvanie na prechadzku, kavu, ... zas, mozno he tiez nervozny, volil kino pre to, aby nemusel vela hovorit...
@hugger presne, žiadne kino, ale z 👀do 👀,
radšej malá prechádzka , poďme pozrieť labute alebo kone, v parku rozkvitli ruže, hocijaká drobnosť čo je v okolí môže byť dobrý cieľ . Zmrzlina, káva / limonáda na terase ( a krásne pokecáme.) Aspoň zistís či je ok a druhá prechádzka môže byť.
Stačí vyčkať na náhodné stretnutie, ahoj sused, už si bol na dovolenke / tak aký bol deň/ ďakujem za hrušky chutili mi,mám veľmi rada ovocie. Prehodiť pár slov a spomenúť nenapadne že na kino nemám teraz náladu, radšej slniečko, príroda , pozvi má radšej
na zmrzlinu 🤩
Keby náhodne stretko pár dní nebolo, upec nejaký koláčik a zazvon mu , chlapi radi sladké, tumas daj si ku káve... A je ruka v rukáve 🫶
Ja si myslím, že netreba ísť mu to nejako vysvetľovať, keď sa nabudúce stretnete povedať, trochu ste ma prekvapil a správať sa prirodzene.
Este sa poopravim: Ak nie je ziadny problem a vsetko bezi ako ma, nic sem nepis. Malo by to byt len medzi vami dvoma, nepotrebuje to vediet cely internet. Uzite si to 🫶
Ja sa prikláňam za koláč a vysvetlenie, že Ťa zaskočil a že nemáš problém s očami. Neber potom iniciatívu na pozvanie Ty. Nechaj ho tak, nech príde zasa. Však keď bude chcieť, vie kde bývaš. Pred zvonením by som si premyslela, či pôjdem ďalej, ak by náhodou pozval 😉 držím palce
Wow ukludnovatvsa fľašou vína, no ty si teda partia....
Ja by som mu neklopkala naspat, ani neupiekla hruskovy kolac,, on ked bude mat zaujem sa este ozve urcite 🙏🙏chlapov viac bavi dobijat ako ked sa mu zena hned,, hodi,, okolo krku, je to sused este sa stretnete.. Nic neni stratene, moj muz ked ma volal prvy krat von som povedala ze nemozem(uz som mala nieco dohodnute) tak on sa este aj tak ozval sam a to uz som isla von a sme spolu 4 roky 🥰🥰
prosím ťa, toto bol prvý chlap, čo o teba prejavil záujem, že si bola tak mimo? Ešte riešiť, že si koláč položila na misku "smiešne"... Ukľudni sa, nič strašné sa nedeje. Zazvoň mu alebo ak ti to pripadá príliš, počkaj, kým sa nabudúce stretnete a so smiechom (alebo aspoň úsmevom) sa mu ospravedlň za svoje hlúpe správanie, vysvetli to niečím vtipným - schopnosť urobiť si srandu sama zo seba je vždy sympatická. Také že čakaj, čo urobí on, lebo muži radi dobýjajú, je do určitej miery pravda, lenže keď si o tebe na základe tamtej príhody bude myslieť, že ti šibe, asi sa veľmi snažiť nebude. Urob prvý krok (ktorý vôbec neznamená, že sa mu hádžeš okolo krku), aby si svoje správanie uviedla na únosnú mieru a potom staň sa, čo sa má stať
Dakujem vsetkym velmi pekne za rady a napisem teda update. Po vcerajsku som si teda bola uplne ista ze som to pokaslala a uz nebude mat o taku "sibnutu/mešuge/zbrklu/nedospelu" zenu zaujem ale da sa povedat ze som sa s tym zmierila akurat som sa musela pripravit ze mi vzdy bude trapne ked ho stretnem a ze mu asi poviem ze som nebola vo svojej kozi. No dnes rano som ako vzdy isla do obchodu a z okna (ano z OKNA) na mna na cely chodnik kriciii z plneho hrdla: Susedaaa, tak dnes o siestej som ta objednal na ocne 😁 pridem po teba maj saaaa. 🙉🙉 ja zasa total sok (ja neviem preco mi to robi, tak som sa zlakla, on je asi taky typ, totalny srandickar asi) tak mu kricim naspat ze diky mas u mna hruskovy kolac 🙉. Babky co sedeli na lavickach pred domom uz samozrejme v druznej debate no a co. A teraz moja otazka: asi ma naozaj neobjednal (ved je sobota) tak asi niekam ideme? Ciiiii???? A druha otazka, mate niekto recept na HRUSKOVY KOLAC??
Joooj toto sa mi páči 😂 recept na hruškový koláč nemám ale dnes máš pravdepodobne rande tak daj vedieť ako dopadlo 😁
tak toto je mega, uz davno som tu taky mily pribeh nevidela 😀 drzim Vam palce, majte pekny vecer 😉

Podla mna ta objednal - K SEBE 😂 Lebo si pisala, ze on je oftalmolog 😂
Je to naozaj krásne čítať, že v tejto anonymnej internetovej dobe sa odohrávajú ešte takéto milé príbehy 🥰.
Budete sa hrat na doktorov. Bude ta chciet vysetrit. Odolavaj. Len trochu😁

Tak na tomto som sa zasmiala 😅. Normálne mu iba povedz, že s ním rada pôjdeš do kina, ale v ten deň, keď prišiel, si nebola vo svojej koži, mala si vtedy ťažký deň a už ti to veľmi nemyslelo. No, stava sa. Ospravedlňuješ za za tvoje chovanie vtedy, nech na to zabudne, že sa tak niekedy chováš, keď je toho na teba veľa. Určite nechoď to nejakych hier typu - nechať mu lístky v schránke a pod., už ťa bude považovať za úplné mešuge. Základ kazdeho vzťahu je komunikácia, stačí si všetko iba ROZUMNE odkomunikovať.