icon

Sympatický sused

11. aug 2023

Zenyyyyy, prosim pomoc. 🙉🙉 asi sa od hanby prepadnem pod zem. Neviem tuto situaciu vyriesit sama, tak si vravim viac hlav viac rozumu. Zda sa mi ze ohladne vztahov tu niekedy padaju celkom uzitocne rady. Takze mam noveho suseda. Pristahoval sa nedavno, je mlady, velmi sympaticky. Zda sa ze slobodny. Dnes vecer mi prosim pekne zazvonil na zvoncek 😁boze a ja taka vo vytahanom tricku som vysla no ale dobre ved som doma. A podava mi misku s hruskami ze ci si neprosim ze bol u rodicov a on veru tolko sam nezje. Tak som mu schmatla jak taka chudera, vravim mu ze vdaka nech pocka. Isla som zobrat do kuchyne kolac som piekla tak v tej miske jeho som to doniesla ku dveram ze teda na vymenu ale tak smiesne to tam bolo polozene. A podotykam cely cas som bola taka splasena, hlava dole. Fakt mi je trapne to este aj pisat. No a stal stale v tych dverach asi cakal ze ho pustim ja neviem, no ze sa pozdravim a zatvorim a vtom sa ma opytal ci by som nezasla do kina. A ja, pripravte sa , ze sa mi NEDA 🙉. A on ze jaj a preco? Ze sak este nehovori termin. A mne prve co napadlo ze z kina ma bolia oci, vdaka a ahoj a zavrela som. Ja neviem preco som to povedala mne je tak strasnr trapne. Naozaj velmi by som chcela ist ale toto som asi zaklincovala. Viem to nejak uhrat? Ake su moznosti? Na 100% si mysli ze nemam zaujem, nechcem byt doterna ale. Nechat to radsej tak? Ja len dufam ze nema ucet na MK lebo na milion percent sa spozna :D :D

Strana
z5
muchotrafka298
13. aug 2023

@toskanka presne ako pises, ze po dlhej dobe nieco mile a pozitivne, kde nikto nekydal na nikoho a vsetky sme boli zvedave, ako toto dopadne. Diskusia tiez bola pozitivna, cize pre mna ak je toto vymyslene len na zvysenie sledovanosti, tak ma to zamrzi.

goodidea
13. aug 2023

@viky173 z pohľadu muža mi je ťažké opísať čo mala oblečené ženskými očami, bolo to už dávno a spomienky časom vybledli ale skúsim to... Mala tmavo ružové nohavice, bielu blúzku bez rukavov ako vesta, na nohách čierne sandále s opätkom ...bol to veľmi príjemný svieži letný outfit

katkami123
13. aug 2023

@toskanka
Ja si skôr myslím, že niektoré ľahko dostupné ženy nedokážu prežiť, že v dnešnej dobe je stále kopu chlapov bojujúcich o ženy a v skutku romantickým spôsobom. Lebo im sa také nestalo, tak to neexistuje, pripadne majú šťastie na podivínov, tak museli svoju frustráciu preniesť až sem.

autor
13. aug 2023

Velmi ma mrzi ze ste take nedovercive voci vsetkemu na MK. Zivot nie je len cierno biely, pochmurny ale sem tam sa stanu aj taketo "farebne" usmevne situacie. Mne sa to stalo po skoro 30 rokoch ☺️ ani by mi nenapadlo ze sa ako dospela takto postrapnujem a ze sused bude nesutocne inteligentny a vtipny clovek. Je taky vynaliezavy ze keby vam opisem rande a jeho hlasky, okamzite by ste ma odpisali ze si vymyslam asi. A pri tom slo o velmi jednoduche typicke rande: kino, vecera.

autor
13. aug 2023

Ale teda dakujem vsetkym vam co ste mi drzali tak silno prsty 🥰 s usmevom som si precitala kazdy komentar, ktory ma fakt povzbudil a da sa ppvedat ze aj vdaka vam som sa dostala do vacsej pohody, aj ked som mala zo zaciatku neskutocny stres. Upiekla som kolac podla @katkami123 ale nechcela som uz vecer ist ku mne tak som ho pozvala dned poobede na kavu kde si z neho dame. Ste strasne zlate a je super vediet ze si este vieme popriat a tesit sa s druhymi 🙏🤗🤗

goodidea
13. aug 2023
katkami123
13. aug 2023

Autorka, kľudne napíš priebeh rande 🙂. Tie, ktoré sú neprajné budú aj naďalej, aj keď tu iba jednu vetu napíšeš.

P.S: ja mám rada hrnčekové koláče, sú jednoduché, rýchle a za to veľmi chutné. 🙂 aj uvidí, že vieš piecť a si žena do koča aj do voza.

P.S.S: Trochu mi pripomínas moje randenie už teraz s mojím manzelom 😀 tiež bolo pár trapasov.

babulkomale
13. aug 2023

@goodidea
"bol to veľmi príjemný svieži letný outfit"
Ma chces presvedcit ze takto za vyjadruje bezny heterak, ano? 😂😂😂

nenne27
13. aug 2023

@katkami123 moja zlata a to si ako dovolujes???zato ze neverim takemuto pribehu mam byt lahka zensja???sa zobud!som 23 rokov vydata za jedneho chlapa a zijem normalny poctivy zivot. Zato ze neverim kazdej blbosti co popisu anonymne ziacky zs na kona?no halooo ved sa bav na tom pribehu kto ti zakazuje? Ale nemusis urazat kazdeho kto tomu neveri.

nenne27
13. aug 2023

@babulkomale nevyjadruje ani nesprava.mozno v nejakom filme...lahsi romanticky zaner pre dochodkyne mozno 🙂

goodidea
13. aug 2023

@babulkomale ja nie som bežný heterak, ja som výnimočný heterak

66bublinka66
13. aug 2023

Mna strašne udivuje ako v dnešnej dobe ľudia veria všetkým hoaxom na internete, ale tu podľa nich musí byt všetko vymyslené… autorka držím palce!

katkami123
13. aug 2023

@nenne27
Jooj, zaujímavé ako práve teba tak pichlo v zadku z mojej poznámky, aj keď som tu písala všeobecne a nikoho konkrétneho som tu ani neoznačovala. Však ty asi vieš najlepšie, čo je v tvojom živote v neporiadku, ja to z tychto prehnaných reakcií v diskusii od začiatku do konca len možem hádať a v podstate ma to ani nezaujíma. Viac ma zaujima autorka ako pochodila.

betulinka1
13. aug 2023

Musim sa smiat. S mojim chlapom som 7 rokov a tiez som sa nasťahovala do bytovky, kde byval. 🤣🤣🤣 tak si mi uplne pripomenula tie začiatky, ked prvykrat zaklopal. Inak tiez som ho vtedy poslala prec, ze nemam cas. Ale zase on to nevzdal. Cize tazko sa radi ale sprav ako cítiš. Ked mas chut chod za nim, ze do toho kina by si aj isla.

mamusa123456789
13. aug 2023

Autorka, napíš nám viac 🥺 na neprajnicky sa vykašli

nenne27
13. aug 2023

@katkami123 nemam slov pourazat tu zeny ktire necitaju lacne romany.skus zacat citat knihy mozno budes prekvapena a nebudes musiet cakat na romaniky na modrom koniku. Len kniha je hruba a ma vela pismen chapem

katkami123
Autor odpoveď zmazal
5minutcitu
27. aug 2023

Chceme update! 🙂

zuzux27
7. nov 2023

update teda nebude?

autor
7. nov 2023

Jej zeny ahojte :D teda precitala som si co som tu popisala a teda tak som sa nasmiala, ozivilo mi to spomienky spred 2 mesiacov. Teda zasa mi je trapne zo seba ale teraz uz trosku inac, lebo s dotycnym "vtipkosom" tvorime od tychto prihod par 🤗🤗. Da sa povedat ze vlastne aj vdaka tymto trapasom sme mali nas zaciatok dost okoreneny :D . Sused-priatel je velmi dobry a mudry clovek (nie vobec mi nediktuje co mam pisat :D :D ). Ja som mu totiz dala precitat tuto diskusiu a strasne sa pri tom smial cely cas :D a dodal ze si mam od kazdej z vas vypytat adresu a zaslat dakovnu karticku a ja som mu povedala no moj mily to by si mal spravit ty, ved ja som pre teba vyhra :D ... velmi sa smejeme, lubime (dufam :D) a verim ze to takto ostane lebo si neviem predstavit nemat konexie u lekarov 🙉🙉 (vtip). Ak vas nieco zaujima kludne sa popytajte, sme ako otvorena kniha

ema22270
7. nov 2023

Waaau gratulujem 🙂)) je to super, ze ste sa dali dokopy, tak nam este nieco o Vas popis 🙂

Strana
z5