Tajný výlet muža s ,,kamarátkou"
Čaute kočky, práve odo mňa odišla revajúca sestra s týmto problémom, rada by som vedela vaše nestranné názory na vec...Podrobnosti neviem, napíšem, čo mi stihla povedať, kým sa doslova zrútila: V skratke. Jej manžel mal týždeň naplánovanú pracovnú cestu do BA, ona má v mobile nejakú apku, teda zistila, že bol niekde v inom štáte, nedalo jej to, slušne sa s ním o tom porozprávala, že sa jej to nezdá, chcela vedieť pravdu. Najprv zatĺkal, klamal, o tri dni vyšiel s pravdou von. Údajne bol prepracovaný, ozvala sa mu bývalá spolužiačka, s ktorou sa nevidel pár rokov, boli spolu polhodinku na káve, ona navrhla, že potrebuje ísť do Maďarska, niečo povybavovať, porozprávať sa, jeho pozvala, aby jej robil spoločnosť a odšoféroval to (lebo vraj sama zablúdil...) Nakoniec šli spolu, vraj ona objednala 2 izby v luxusnom apartmáne, zaplatila za nich, boli spolu na večeri, na obede, porozprávali sa o starých časoch, nakoniec išli obidvaja spať do svojich izieb a postelí a koniec. Teda deň a pol výletu. Inak som v šoku, lebo v pohode vzťah mali, 2 malé deti majú.Vraj sa jej ospravedlnil, že ju tým nechcel zaťažiť a ešte sa pochválil, ako si dobre oddýchol....Čo si o tom myslíte? Ja neviem, ale asi by som mu kufre pobalila...či? Dá sa toto vôbec pochopiť a ospravedlniť? Čo jej mám poradiť, lebo je totálne mimo z toho, dík.
@janickacrazy nemyslim si, ze ta zena sa rozvedie...zrata si dva a dva a zoberie to vyhodnejsie pre nu
@sherynkamalinka Akože žiť s podvodníkom, neverníkom, klamárom a ku*evníkom, ktorý sa jej zhnusil už úplne bude pre ňu to výhodnejšie? 😃
Ja vždy hovorím, že každý si zaslúži druhú šancu. Druhú a poslednú. To ale platí len v prípade nejakého jednorazoveho posmyknutia. V tomto prípade je jasne že ide o chronickeho neverníka a možno by aj pár mesiacov sekal dobrotu ale takíto sa nemenia. Dúfam že tvoja sestra sa nenechá ukecat.
Tak to je obr ko*oooooot 😂. Jemu normalne preplo z toho, ze na to tvoja segra prisla po tolkych rokoch, ktore sa mu to darilo ututlavat. On si normalne nechce pripustit, ze tato lod odplavala a ze proste tu sancu nedostane, nech sa aj na usi postavi. Boze, on je tak ubohy. To je neuveritelne. Nedokaze zniest nasledky svojich cinov, ktore este stale, aj v tomto stadiu a s jasnymi dokazmi, bude popierat a nakoniec, ked uz nevie co, tak on jej k tomu nema co povedat a nemusi nic vysvetlovat. Je to obycajny chudak a zbabelec, ktory si ani len nedokaze priznat chybu a postavit sa k tomu ako chlap.
Inak, ked to skusa na vas ako rodinu, aj s tebou bol v kontakte? Ak ano, co si mu povedala?
autorka, no daj mi vediet ked poda ziadost o rozvod....
@sherynkamalinka chapem, ze su momenty ked zena zvazuje ci sa rozviest alebo nie. Ale toto je beznadejne. Ten chlap je uplne marny
Jeziiiin že mu to nie je trapne ešte žiadať o šance a pýtať aj rodinu. By som sa hanbila ako pes kebyže náhodou niečo také urobím. Autorka daj vedieť ako sa ešte bude pánko strapnovat. Sestre držím palce nech si stojí za svojím.
@kittykat22 ja to viem, ty to vies, len ci aj ona to vie...
@sherynkamalinka myslim si, ze ano. Ale musis pochopit, ze len tak opustit vztah s detmi je velmi velmi tazke.
@kittykat22 V tomto prípade to však nie je "len tak".....chápem ako to zrejme myslíš, že začať odznova, ukončiť manželstvo, rozdeliť majetok,... je pre mnohé ženy "nočná mora" a preto častokrát odpustia aj neodpustiteľné. Toto je naozaj iná "káva" , tento pánko vedome, dlhodobo, premyslene podvádzal svoju ženu, klamal, predstieral,... s takýmto čurákom sa žiť ďalej nedá, práve kvôli deťom nie. Bude to ťažké, to žiadna z nás netvrdí, ale oveľa ťažšie by bolo predstierať život s tým kreténom. Ak by autorkina sestra niekedy pochybovala, či sa mala rozviesť, nech si vytlačí komplet všetky jeho úlety už len z bookingu a bude jej jasné, že áno - lepšie rozhodnutie pre seba a deti urobiť nemohla a aj rozvod prebehne napriek tomu, že sú tam deti, jednoducho, pretože toľko rokov sa kurviť, klamať, manipulovať, citovo vydierať je jednoznačný dôvod na rozvod.
Mne je naozaj ľúto tvojej sestry. Ešte aj debila z nej robí.
@kittykat22 velmi dobre viem, ake to je
@sherynkamalinka Už má naplánované stretko s právnikom, na budúci týždeň niekedy, úplne presný deň a čas ale neviem, no pevne verím, že už z toho nevycúva 😉
@hope87 Áno, boli...už je to v podstate kauza celej rodiny, každý o tom vie. Stále to beriem tak, že je to ich osobná vec (a vec žien na MK 😁) kde to riešime...No opýtala som sa ho, či mu to za to stálo a prečo to všetko robil, ale tak on furt dookola, že to ľutuje, nevie prečo to urobil, ospravedlňuje sa, miluje rodinu aj ju a bla, echce odísť blaa...dookola to isté 🤥
Tak vela stastia a pevne nervy zelam. Neverte mu ani slovo. Snazi sa manipulovat, aby tvoja sestra s nim ostala. Nech ho kopne do zadku ci guli. Zasluzil by si to kur****k jeden.
@bessie12 ok.
Mačeta.
Žiletky,
Česak na vlnu
Mlynček na mäso.
Prepáčte že irónia a sarkazmus, ale kur.ví sa celé roky, úplne bez bázne a hany, odrbava že vraj iba kamoška , spoločné € míňa na ku.rvy, plánuje prietrtky
a on chce šancu, lebo ju miluje....
Ja sa tak smejem, aký je trápny a sprostý...
Jedine co ho mrzi, ze sa mu na to prislo... inak by nic nelutoval, ani s tym neskoncil..
Tak, tak...máte pravdu 🤭
@autorka Preco to robil? Lebo mu na to zena neprisla , tu urcite nejde len o tuto milenku a tu akoze prvu, bude ich viac, preto, lebo sa mu nevera uz raz prepiekla a dosledok vyvodeny nebol, preto, lebo ju moze klamat a ona to nevidi alebo nechce vidiet atd atd . Lebo on chce ( vzruso lovu a tajnosti) a moze ( manzelka to z nejakeho dovodu prehliada). Tento to bude robit zase a opat, snad sestra necuvne, nic dobre ju s nim necaka. A ak sa nahodou najde nejaka, ktora ho uplne zblbne , buchne sa do nej a bude ochotna s nim zit a nie iba sexovat, tak ju este aj opusti, bez ohladu na cokolvek, ani x odpustenych nevier a druhych sanci nepomoze.
On nelutuje nic. To klame. Jedine to, ze sa to prevalilo a neprepieklo ako vzdy doteraz. Ustoji to, ukeca, utrasie doma a bude skusat zase, jemu to pokoj neda.
@autorka ak som si dobre zapamatala tak za 5(!) rokov 28x(!!!) ...nech mu sestra toto vytlaci a nacapi niekde na, chladnicku, tam nie je o com.
Uz len ked na to pozriem prakticky...Bol za ten cas tolkokrat s rodinou/zenou na dovolenke? Kolko to stalo penazi a casu, ktore mohol venovat rodine?
On nevie co je to milovat.
Btw a co na to jeho rodina? Ked ich prosi aby jej dohovorili.
@tykat Tak len tie ubytká, čo sme spočítali vyšli na cca 2 600 €...rodina ho odsúdila a nechce sa im to veriť, no čuduje sa každý, lebo navonok všetko vyzeralo tak ideálne.
A tieto boli len s ubytovaním.. ktovie koľko nadčasov, teambuildingov, "kamošov" tam ešte bolo.. o nevinných flirtoch, a pod. ani nehovorím. Ale to je už len taký predpoklad... aj vlastne zbytočný.
Ak by rodina pindala, že by mu mala dať šancu, vlastne ich prd do toho, tak urobím mrte kópií a rozdavam ako lístky do tomboly.
Na, daj mu šancu ty, keď minimálne 28 x bol na prietrtkoch, plus ďalšie bez ubytka, minimálne o 2 600 € pripravil rodinu, plus kvetiny, večere, benzín, darceky, reštiky a drinky....fuj tá cena mi zabehla

@janickacrazy Jasné, už definitívny koniec. Dnes to na ňu zase skúšal, že vraj to bolo len ,,veľké nedorozumenie,, a ľúbi ju 😁 Bola to len kamoška a keď jej to tak vadí, tak sa s ňou už stretávať nebude 😆 No nie je šľachetný? Tak asi ich do tých apartmánov a do bytu vtlačili násilím...joj, už sa smejem zo všetkého a tých jeho pokusov...už to skúša aj na nás, na rodinu, nech jej ,,dohovoríme,, aby mu dala ešte šancu 🤭