Tehotná kamarátka s motorkárom: Ako mu oznámiť novinu?
Ahojte, kamarátka sa riešila s jedným chalanom s ktorým ostala tehotná..chlapec mal najprv veľký záujem, ale už jej nepíše tak ako predtým ani sa nezaujíma resp ona s tým prvá viac menej sekla, lebo je motorkár a v jednom kuse len motorky, motorky, motorky až ju to prestalo baviť počúvať, potom jej povedal, že on asi ani vzťah riešit nechce, že sa chce zamerať len na motorky teraz (on nevie že je tehotná a nechce mu to povedať) myslíte, že môžem prevziať žezlo a napísať mu, že je v tom? Poznám ho a je v pohode chalan resp má srdce na správnom mieste, ale neviem ako na toto zareaguje keďže má len 24r a ona 28 🙈 ale je rozumovo vyspelejší a rozumnejší ako niektorí 30r
@matullienka lebo sa zlakla a zaradila od neho spiatocku len preto a potom, ked sa dozvedela, ze je tehotna.
Ak by ju aj nenosil na rukach ci uz lebo ona nechce alebo on, je tu ich dieta, ktore mozu milovat obaja a nie len jeden...lebo sa bala.
Co strati, ak to chalan vezme zle? Nic, bude na tom ako teraz ale v pochybnostiach, co by bolo keby vedel.
Moze len ziskat:
1. bud info (aj neprijemne) z toho ako sa k tomu postavi, alebo
2. uzasneho otca pre dieta a mozno kto vie, aj muza svojho zivota.
Ak sa to ale chalan nedozvie, nikdy na to nepride a bude zit v pochybnostiach lebo mala strach to povedat.
@aliaray1 ale to je na svedomí tehotnej, ona s tým bude musieť žiť, že to otcovi zatajila. To naozaj nie starosť jej kamarátky. Ona jej len môže navrhnúť riešenie, nie hovoriť za ňu
Ja uz ale nechapem tie zeny. Ked raz to dieta splodili, rodicia su dvaja a on ma pravo to vediet. Ja by som zatial nic nehovorila, ale prehovorila by som ju, aby mu to povedala sama
Chlap ma pravo dozvediet sa, ze bude otcom, minimalne je nefer to, ak sa ona rozhodne dieta si nechat a hrdost ju zrazu opusti, ked zisti, kolko je to starosti a penazi, a vtom si spomenie na to, ze by bolo z toho "bastarda" vytrieskat nejake to vyzivne. Chlap ma pravo vyjadrit sa k tomu celemu, mozno aj jednoznacne povedat, ze o dieta nema zaujem, na zaklade coho sa zena moze rozhodnut ako dalej - ci do toho vobec ide, alebo nie.
Kamaratke by som to takto predniesla, ale tomu chlapovi by som to nehovorila, je len a len na nej, ako so svojim zivotom nalozi.
Píšeš ze kamarátka ma 28 tak by mala mať dosť rozumu na to ci mu to povie alebo nepovie. A aj keby ju posielal na potrat to predsa neznamená ze nan musí ísť.
Nestaraj sa do kamaratky a do jej rozhodnutia. Inak buduci otec sa za chvilku dozvie, ze jeho byvala je tehotna a ak chlapec vie pocitat tak sa jej aspon opyta ci je to jeho
Rozumovo vyspelejší????? Vzťah nechce ale pozor si dať nevie?
Nestaraj sa do toho, je to vec ktorá sa týka iba ich dvoch. Keď uzná za vhodné povie mu to, skôr či neskôr.
Skôr dohovor kamarátke,že mu to má oznámiť.To dieťa ktoré čaká,nie je vec,nie je to jej majetok.Ak si ho chce nechať,tak jemu pre pomôže,aj keby ju posielal na potrat.Takze nič strašné sa jej nestane,Ale on by to mal vedieť,nech je jeho postoj akýkoľvek.
@aliaray1 Teraz po týchto všetkých komentároch neviem či mu to oznámiť, alebo sa naozaj vykašľať na to..ona je dosť tvrdohlavá a keď si raz niečo zaumieni, tak s ňou ani bager nepohne 🤦🏻♀️ ale presne tak ako si napísala možno sa bojí zbytočne jeho reakcie ja ho poznám a myslím, že bude najprv z toho v šoku a potom sa možno bude aj tešiť...ale ona si poradiť nenechá
Ešte raz, NIE, ty mu nemáš čo oznamovať. Jedine vtedy, ak by to dieťa čakal s tebou. On sa do pôrodu dozvie, že čaká dieťa a do ich vzťahu sa určite nepleť, urobiš viac škody ako úžitku.
No vacsina komentarov je proti. Aj tak spravis podla seba. Len teda ano, ma to aj proti...nahneva sa kamoska...🤷♀️
Je to taka dilema, anketa na konovi mozno je napomocna ale... no idealne keby si ju vedela presvedcit, no ked sa zatala a ma strach...
Mozno sa jej spytaj, co si mysli, ze tym strati? Lebo fakt moze len ziskat.
@aliaray1 Teraz som sa s ňou rozprávala a nechce mu to povedať preto, lebo vidí akoby stratil záujem, že predtým s ňou chcel byť skoro stále a teraz to akokeby upadlo, že sa vyhovára a pod a že to písanie je z jeho strany také, že aby sa nepovedalo..som jej povedala, že ona má tiež na tom podiel viny resp obidvaja majú stačí sa len normálne medzi 4 očami porozprávať 🤷🏻♀️
Kamoška asi nerozumie, že mu nemá tehotenstvo oznamovať preto, aby s ňou chcel tráviť čas, ale preto, že je to aj jeho dieťa, bez ohľadu na jeho vzťah k nej. Môže chcieť byť otcom aj bez toho, aby chcel mať vzťah s ňou. Takže na tvojom mieste by som začala tým, že jej vysvetlím, že ide aktuálne o to dieťa, ktoré čaká, nie o ňu.
@rozculena asi tak nejak 👌🏻❤️
To myslim ze bolo myslene hlavne pre teba 😁
@butterflyeffect asi nie je najostrejšia ceruzka v peračníku....
Ak si jej najlepšia kamarátka, tak ju podpor v tom, že môžeš byť s ňou, keď mu to povie. Ak ani tak nebude chcieť, prestaň sa starať. Je to jej život, nechaj ju žiť podľa svojich predstáv, aj keď sú iné ako tvoje. Skús si to otočiť. Ako by si sa cítila, keby tvojmu milencovi povedala, že si tehotná napriek tomu, že ty mu to povedať nechceš? Bola by si šťastná, že mu to vytrúbila? pochybujem........
Myslím si, že to je len medzi nimi. Ty sa nemiešaj do toho.
Ja by s mu to minimálne naznačila
@natiblaskova ale ako
... kamarátka sa riešila s jedným chalanom ... , to som ešte nepočula 😂😂😂
Ty nie si kamarátka, ale mala bonzacka. Nechaj to na ňu. Nestaraj sa do cudzích záležitosti
NIJAKO!!! Nevieš čítať? Ty si absolútne nepochopila môj komentár? Ako sa opovažuješ zasahovať do života 3 cudzím ľuďom? Choď si riešiť SVOJ život! Keby si bola moja kamarátka,tak rozhodne by si ňou už nebola.
A ak bude ziadat, ze chce byt zapisany v rodnom liste a chce dieta so striedavou starostlivostou, to sa ti kamoska fakt "podakuje". Nestaraj sa. Je dospela a nepotrebuje aby si jej robila ochranarku.
Autorka- Milion komentarov o tom nech sa do toho nestaras ale ty si stale ides svoje 🤦🏻♀️ neviem naco sa pytas ludi na nazor ked aj tak chces spravit po svojom

@hopsas Áno, otec má právo to vedieť a keby sem písala tá tehotná, tak jej poradím, aby mu to povedala. Ale ona sem nepísala, písala sem jej kamoška a tá sa do toho nemá vôbec čo starať.