Tehotná kamarátka s motorkárom: Ako mu oznámiť novinu?
Ahojte, kamarátka sa riešila s jedným chalanom s ktorým ostala tehotná..chlapec mal najprv veľký záujem, ale už jej nepíše tak ako predtým ani sa nezaujíma resp ona s tým prvá viac menej sekla, lebo je motorkár a v jednom kuse len motorky, motorky, motorky až ju to prestalo baviť počúvať, potom jej povedal, že on asi ani vzťah riešit nechce, že sa chce zamerať len na motorky teraz (on nevie že je tehotná a nechce mu to povedať) myslíte, že môžem prevziať žezlo a napísať mu, že je v tom? Poznám ho a je v pohode chalan resp má srdce na správnom mieste, ale neviem ako na toto zareaguje keďže má len 24r a ona 28 🙈 ale je rozumovo vyspelejší a rozumnejší ako niektorí 30r
Dávať boticky a ahoj tati do krabičky niekomu kto nemá o ňu záujem mi príde "delusional", to by mohlo byt ok keby boli vo vzťahu a dieťa obaja plánovali. Žiadne krabičky, normálne rozhovor.
28 rocna by uz mohla mat rozum a chranit sa. S nevyzretym deckom si urobim dalsie dieta...
Chlapec je velmi mlady, ma ine priority. Plienky mal riesit o 10 rokov.
"No povedala som jej, že by bolo najlepšie....!
takže si nedáš povedať a stále riadiš cudzí život? už by ti mohol niekto dať po hube...OMG
Autorka ja odpadnem z vás oboch asi. Botičky a utz snímok v krabičke v takomto prípade vôbec nie je vhodný nápad. Čo keby sa tak k tomu postavila ako dospelá a zavolala mu že sa potrebuje na chvíľu stretnúť a jednoducho povedať - "Pozri Mišo, viem že to z tvojej strany ochladlo, ja len že som tehotná a nakoľko máš právo o tom vedieť, tak ti to hovorím. Ako s týmto ďalej naložíš, je tvoja vec."
Hlavne na tieto infantilné nápady s nápismi Ahoj ocko na bodyčkach zabudnite preboha živého 🖖
Prestavam verit ze toto je realna tema-spravanie jak z telenovely 🤦🏻♀️ chlap ju nechce, ona mu nechce povedat, potom sa rozhodne povedat a ide na to citovym natlakom, akoby to planovali roky a tesili sa na babo spolocne s krabickami s bodyckami 🫣 zaverecna dnes🤦🏻♀️
A urcite dotycna caka ze sa jej on hodi okolo krku a bude od radosti plakat a minimalne ju poziada o ruku. Trochu reality by neuskodilo…
Chlap ma pravo o tom vediet. Mala by to tvoja tehotna kamoska povedat jemu do oci ze ako su na tom. Predsa ma 28r . Ked planuje tak riesit ze otec neznamy, a cely zivot bude niest za to zodpovednost , nech je tak. Ale ked bude od neho chciet vyzivne ci hocico, nech jemu povie. Ja by som na tvojom mieste pokecal s kamoskou, ze ako si to mysli a coho sa boji. Max byvsom poriesie aby sa stretli a by som povedal musite o dacom pokecat. Aj keby kamaratka sa hnevala.
Ja by som ju skzsila prehovorit, nech mu to povie. Ma pravo to vediet a mozno bude prekvapena z jeho reakcie. Skus jej vysvetlit dovody. Mozes sa ponuknut, ze mu to povies ty.... Cokolvek.
Ale za jej chrbtom by som to nerobila. Ma v tebe doveru, ze ti to vobec povedala... Nestrat ju. Ti dvaja sa mozno daju dokopy a ty zostanes za tu najhorsiu.
Ako zareaguje? Zdrhne na motorke akože ta 28rocna to dieťa s nim chcela? A nie nemiesaj sa do toho má mu to povedať sama
@lenkakravcova kde ju bude 24 ročný posielať na interrupciu ten má maximálne v paži ju aj celé decko😂
Ja pochybujem, že je táto téma reálna. A ak je, tak ty máš max 15, ak nie fyzicky, tak mentálne určite áno. Radšej kamarátke nič nerád, najlepšie to zvládne ona sama. A už vôbec nie bodycka ahoj tati....
Ak nepíšeš teraz o sebe, tak nemáš do toho nič, ich život ich vec a bodka
A teraz to skus otocit.Keby si ty tehotna,nechces aby to vedel a kamoska mu to povie. Nenastvala by si sa,ze sa do teba niekto stara? Je to ich vec.On sa to dozvie urcite casom
Taku kamosku co povie nieco,aj ked si to nezelam by som ja veru nechcela.
Ziadna krabicka, muzom treba hovorit veci narovinu.
Ci ho zavola k sebe alebo niekde von, nevidim v tom zasadny rozdiel, ako jej lepsie vyhovuje.
A krabicka moze ostat pre babicky, tie sa z nej potesia.

Dobre dobre môžte sa ukľudniť všetky...
Včera som bola s kamarátkou, dosť sme sa o tom rozprávali a dohovorila som jej...takže by som chcela od Vás radu čo by bolo lepšie spraviť.
1. Aby ho zavolala, že sa s ním potrebuje o niečom porozprávať a dá mu do krabičky napr. botičky, tehu test a bodyčko, našli sme krásne body s nápisom Ahoj tati 🖤
2. Zavola ho von len tak a potom mu to oznámi...
No povedala som jej, že by bolo najlepšie mu dať do tej krabičky aj nejaký ultrazvuk aby jej veril aj keď by tam bol len gestačny vak čo si o tom myslite vy? Ktorá varianta je lepšia resp aj s tými vecičkami poraďte čo by mala do krabičky dať.