icon

Tipy na darček pre odchádzajúcu kolegyňu

devil950003
24. sep 2024

ahoj ženy,pýtam sa vás čo by vás potešilo od kolegu muža,keď odchádzate z práce.kytica? poraďte

doriiis
24. sep 2024

Mne dali kolegovia čokolády a vonnu sviečku.Predtym malý obraz a plyšovú sovu,čo hreje 😄

sarandon
24. sep 2024

@doriiis prosím ťa aká je tá sova?

janinah
24. sep 2024

Orchidea v črepníku by potešila mňa

betulinka1
24. sep 2024

@devil950003 jasne, kytica, čokoláda.

liusa82
24. sep 2024

Mňa sada kvalitných čajov alebo kávy.Treba nenápadne zistiť čo má rada. Aj tá orchidea je dobrý nápad.Čokolada atď to je už otrepane

doriiis
24. sep 2024

@sarandon ....skvelá,hebká,voňavá.A hreje.Staci ju dať na pár minút do mikrovlnky.Je od albi

lindous
24. sep 2024

Kvet v črepníku sa mi pri takejto príležitosti pozdáva najviac, ja síce zbožňujem aj kytice, aj niečo chutné, ale keď to má byť na rozlúčku, tak rastlinka vydrží ako spomienka 😊

doriiis
24. sep 2024

@minenkak
@sarandon ....ja mám túto fesandu.Na moje vecne studené nohy a ruky.😆
https://hrejive-plysove-hracky.heureka.sk/albi-...

buberova
24. sep 2024

Nemám rada rezané kvety. Ak vieš, že má rada rastlinky, nejaká malá milá a jednoduchá na pestovanie je dobrý nápad 🙂
Ja som dostala také lepšie sladkosti, syr, víno... Určite by som neriešila žiadnu sošku a podobné lapače prachu. A ak kde na nové miesto, kde sa bude musieť zaúčať, možno by bol fajn darček nejaký zošit a pero, kde si bude písať poznámky a postupy 😁 to by ma tiež potešilo. Ale zošit so špirálou aby sa z neho dalo dobre trhať 🤣🤣

anketkarka
24. sep 2024

@devil950003 keď máte dobrý vzťah a nejdeš jej dať darček len pro forma, ale zo srdca, tak by si asi mal vedieť, čo by potešilo kolegyňu kamošku. A keď to nie je kamoška, tak je to úplne jedno. Potešilo by ma už len to, že máš snahu sa nejak rozlúčiť. Niečo malé, čo mi aj v ďalšej práci pripomenie kolegu..

devil950003
autor
25. sep 2024
buberova
25. sep 2024

To čo si poslal by mňa osobne nepotešilo.. pretože som minimalista a presne toto by som nechcela nejaký lapač prachu. Ale možno kolegyňa má iné preferencie, je to len môj názor 🙂

h2
25. sep 2024

Z toho, čo tu bolo popísané, hlasujem za termo sovu. 🦉(My máme doma termo leňochoda. ❤️😃)

devil950003
autor
25. sep 2024

@h2 a na co to je,termo sova,ti nohy zohrieva?

devil950003
autor
25. sep 2024

@buberova tam nejde o to co to je ale aky to ma vyznam

h2
25. sep 2024

@devil950003 Dáš to nahriať do mikrovlnky a potom to hreje. Ako termofor, ale bez vody, má to v sebe nejaké zrniečka, čo absorbujú teplo a potom ho zo seba vyžarujú. Ten leňochod, čo mám ja, má ešte aj levanduľu v sebe, po zohriatí vonia. 🙂

lindous
25. sep 2024

@devil950003 tá soška za mňa tiež nie, nemala by som si ju kam vystaviť, nemám rada takéto blbosticky a ani mne osobne nepríde extra pekna, extra význam na prvý pohľad nemá podľa mňa žiadny, ale mojej šéfke napr. by sa určite páčila veľmi 🤷‍♀️…. Keď chces niečo čo zostane a nie ten kvet, tak možno aspoň šálku, ktorú môže využiť?? Minimálne do novej prace ak ide, si ju môže zobrať a k tomu nejaký ten kvalitný čaj/kava… tie termo veci sú milé, ale za mňa taký osobnejší darcek, ale to je možno tým, že ja to používam len na menštruačné bolesti, tak by ma prekvapilo, keby mi kolega niečo takéto dal 😂😂 ale zase, ak vieš že jej je večne zima, tak asi v pohode…

tramtada31
25. sep 2024

Mna by nepotesila ani soška, ani orchidea, či rastlina v crepniku, nemam k tomu vzťah. Mne kolega dal spravit fotoalbum s fotkami z timu, kde aj boli odkazy od kolegov, čo mi prajú do zivota. Je to mile, keď na to nadabim, s usmevom si to prelistujem. Čo by má potesilo a hodi sa, sú rezané kvety, ovocná kytica, či mala bonbonierku čerstvého ovocia v cokolade. Ak si z ba, tak tu vyrabaju uzasne cupcaky, ktoré vyzerajú ako ruze a sú fakt uzasne

nelka93
25. sep 2024

Mňa by osobne potešilo niečo co využijem. Čiže kľudne poukážka na knihy, do parfumérie ale kuchynských potrieb. Tie rôzne sošky a sviečky a hluposti by mi doma len zavadzali a asi by som ich časom dala do krabice a do pivnice. Však si kolegyňu poznáte, tak snáď viete ze co ju potesi najviac

margotka17
25. sep 2024

@devil950003 mňa by potešil malý prútený košík na bylinky, ovocie, výzdobu, u mňa by mal všestranné využitie 🫣

anketkarka
25. sep 2024

@devil950003 no pomohlo Ti niečo z toho? Každý človek je iný. Hádam ju poznaš, keď ste spolu pracovali.

animus
26. sep 2024

@devil950003 keď som odchádzala na materskú dostala som od kolegu jedlú kyticu jahody v čokoláde 😀 priniesol to kuriér, ktorému som zrovna ja otvárala keď klopal. Kolega ani nebol v práci 🙂 už sú to štyri roky a aj teraz sa usmievam keď si nato spomeniem pretože to bolo naozaj milé prekvapenie 🙂