icon

Tlačím partnera k zásnubám a svadbe?

11. júl 2024

Prosim vyjadrujte sa iba k teme. S priatelom sme skoro 2 roky s tym ze nedavno sme kupili dom. Mne pomali taha na 40 on je odomna o 4 roky mladsi. Je to uzasny muz, milujem ho a velmi mi na nom zalezi ale stve ma, ze sa stale nechce posunut dalej. On sa ohana tym, ze sa nam podaril kupit dom co je super. Na dome este treba dorobit nejake veci. Ked som mu povedala, ze by sme sa mohli zasnubit povedal, ze to planoval pocas kupy domu ale padlo to lebo bolo treba peniaze na ine. Teraz by chcel na vyrocie nasho vztahu ale pride mi to take vynutene kedze sme sa skrz to pohadali. Je pravda, ze moji skoro 80 rocny rodicia chcu vediet kedy sa uz kobecne vyjadri a skrz to vlastne vznikla hadka kde mi povedal, ze na neho strasne tlacim. Svadbu sme planovali buduci rok v oktobri lenze vyzera to tak, ze je to tiez v nedohlade. A co sa tyka dietata vyzera ze ziadbe tiez asi nebude. Som z toho psychicky zdeptana a ked vydyim svadobne saty ababatka iba placem. Viem, ze to bude ale kolko este budem musiet cakat?? Ja nemladnem ako on. Povedala som mu ze ak do 3 rokov nebude svadba potom to nema zmysel na co on sa nahneval. Chce ma za zenu ale stale nevie pochopit, ze ja uz mam svoje najlrpsie roky za sebou. Strasne mi robi zle na psychyku deticky a svadba.

Prosim neradte mi rozid sa s nim a preco si sa nevydala skor. Nemala som zrovna najlahsi zivot a po 7r. vztahu kde ma chlap len natahoval som odisla po tom co ma udrel.
Nemala som stastie na muzov a konecne mam pekneho, sikovneho, milujuceho muza ktory si ma aj chce zobrat.

romanadam1626
14. júl 2024

Fúha Robíš chybu Ved ste mohli pri tom sexe aj dieťa splodiť a aj on by bol spokojný, že mal dobrý sex 😀

autor
14. júl 2024

Tak je zas pravda ze sa stale zabyvavame a priviest tam dieta ked tam vela veci neni dotiahnutych by nebolo rozumne.ale on vie o ultimate a ked povedal ze dieta chce tak sa mu snazim v tom verit len vsetko strasne dlho trva ja mam rada ked viem kedy presne. To je moja nevyhoda

diavant
14. júl 2024

Tak ze mas depresie z toho ze tvoje tuzby nie su naplnene vobec nie je nezvycajne. Urcite by som radsej kopla chlapa do za.ku ako brala kvoli nemu lieky. Chlapi radi pouzivaju vyhovorky ako buduci rok alebo o dva roky pretoze je to relativne blizko ale zas tak daleko aby nic nemuseli naozaj pre to urobit. Moj chlap sa toez vyzuval zo svadby, stanovili sme si podmienku a ked sa splnila tak si vymyslel druhu. A tak mi doslo ze to vobec nemysli vazne. A psychicky som na tom tiez nebola dobre to mi ver. A keby s nim zostanem mozno cakam do dnes.. kamoskin chlap tiez vyhovorky najprv schudni potom vacsi byt a ako plnila podmienky vymyslal stale nove.. neuveris ale skutocny chlap tieto podmienky nedava

earlgrey
14. júl 2024

@sidicek Všimla som si 🙄

janababana
14. júl 2024

Dieta nosis pod srdcom 9mesiacov. Niektori sa za ten cas stihnu aj prestahovat aj zabyvat a to maju este dalsie dieta. Cize za tych 9 mesiacov stihate aj dalsiu izbu vymalovat aj zariadit atd. Veci pre deti sa daju kupit z druhej ruky, castokrat vyzeraju ako nove a za zlomok ceny - cize o peniazoch to az tak nie je kedze dokazete zivit dve auta v jednej domacnosti. Nepresviedcaj samu seba, ze treba cakat, stoj si za svojim. Lebo vy ozaj nie ste v situacii, ze kusite cakat. Tvoj partner ak sa vyhyba lekarom - opytaj sa ho, ci ma nejake zdravotne problemy, ktore Ti zamlcal.

janickacrazy
14. júl 2024

Ešte ti napíšem, že mojej kamarátke sa stalo podobné, 10 rokov sa naťahovala s chlapom a dokonca aj bývanie si kúpili spolu, aj svadba bola a tiež nechcel ísť na spermiogram ani za ten svet. Stále mu verila, lebo kvety kupoval, dvere otváral, bol milý, atď. Nakoniec po rokoch zistila, že je neplodný!!! On to vedel a vodil ju za nos. Adopciu potom tiež odmietal a dokonca ju začal podvádzať. Nakoniec sa rozviedli. On si potom našiel rozvedenú ženu s 2 deťmi. Ona ledva stihla prvé dieťa v 41.

sense
14. júl 2024

Autorka on si pred nikým honit vtáka nemusí. V miestnosti by bol sam. Keby dieťa tak veľmi chce tak toto ho trápi najmenej. Rovnako keby je smutný z toho ze si neostala tehotná pri prasknutej gume, tak by dokonca ocenil ze žiadnu používať nemusi

culienka
14. júl 2024

Jeden z vás musí ustúpiť keď ustúpis ty budeš nešťastná ze nemáš dieťa a keď ustúpi on bude zas on nešťastný ze ho má. Lebo ja mám z toho stále pocit že ťa bud ťahá za nos alebo to dieťa proste nechce. Možno sa niečoho obáva, ale to by mohol navštíviť psychológa. Keby dieťa chcel tak by niečo pre to robil.

vler
14. júl 2024

@sense presne, ten "smutok" bolo divadlo pre autorku

amima
14. júl 2024

@luccija je z decáku, či má 80-ročných rodičov?

janickacrazy
14. júl 2024

@amima má adoptívnych rodičov

skenderbeng
Odpoveď bola odstránená
pribinak
15. júl 2024
enmery
15. júl 2024

@skenderbeng A ty si čo?Okrem stiahnutej fotky si nakoľko vyzobaný?😄Nerob tu hanbu skutočným chlapom. Ďakujem.

autor
15. júl 2024

@skenderbeng a ty kde mas tu svoju pipinku? Ci si honis vtaka tu na fotkach deti? Debil

annamivo
15. júl 2024

@bonboniera môj muž mal vtedy 26 😉 tu ide o to mať rovnaké priority... S tie oni nemajú

vieronika14
15. júl 2024

Podla mna by si si ty mala urcit co chces viac
Ci dieta alebo chlapa.
Pretoze to su len vyhovorky z jeho strany

vieronika14
15. júl 2024

Pred nikym si honit nebude...vsak donesie iba vzorku

miadi
15. júl 2024

To byvanie co nie je doriesene je najmensi problem
Dieta nejaky cas trva s plodit 9m vynosit a este dakych 7-11m kym zacne stvornozkovat. To mas minimalne 2r cas vsetko doriesit . Ci s dietatom ci bez Snad nebudete zit v nedoriesenom byvani roky? Vyhovorka preco sa nieco neda sa vzdy najde .

natalis1998
15. júl 2024

@miadi hlavne nechápem prečo išli rovno do domu. Podľa mna si pri bývaní treba určit priority. My sme vedeli že chceme dieťa preto sme išli do menšieho bytu aby sme hypotéku utiahli aj z jedného platu a zachovali si aj štandard na ktory sme zvyknutí. Ak oni išli do domu a proste nie sú na to financie a asi to on ani z jedného platu neutiahne tak je to problém. Preto nechápem tejto logike. Že dom áno ale na svadbu a na dieťa financie neostali.

miadi
15. júl 2024

@natalis1998 Ja si Myslim ze on Hlavne chcel ten dom a na ostatnom mu az tak nezalezalo, a hra sa na hlupeho ze on nevie nic o zenskej plodnosti veku o tom ze tie spermie sa vyhoni Sam v kabinke nje pred druhymi Lebo to za 34r vo filmoch nikdy nevidel ze on je mimon co vyliezol z jaskyne. Alebo je autorka troll lebo ozaj taky hlupak nemoze existovat. Takze bud ju taha za nos a mimona robi on z nej alebo ona z nas a bavi sa tu.

miadi
15. júl 2024

@natalis1998 stym domom aj Tak Neviem presne ako to je ze ako si ho kupili “spolu.” Ked pisala vlastne ze len nabytok je jej a ze by mu ostal prazdny dom Keby sa rozisli. Takze mozne je ze chlap si kupil Dom a frajerku nechal u seba zit stym ze este si nie je isty ci ju chce za zenu alebo ci vobec chce deti Alebo len ci chce dieta snou teraz . Ta klauzula ze ked nebude svadba a deti v case rozchodu mi pride vymyslena. Ale to by chcelo pravnika aby potvrdil ze take nieco existuje na Svk . Lenze ked si Myslim ze clovek vymysla /klame v jednej veci Tak potom u mna straca cela story na doverihodnosti.

janababana
15. júl 2024

@miadi ona pisala, ze v katastri su zapisani obaja ako majitelia a kazdy ma polovicu z domu aj pozemku. Na to aku to ze maju podpisanu tu zmluvu podla akeho paragrafu uz neodpovedala 😀

miadi
15. júl 2024

@janababana mam z toho vysvetlenia stale gulas. Ze kto vlastne dal vacsinu financii na ten dom. Nemam pocit ze sa zlozili polku na pol . A sa mi mari ze on plati hypo ( uz sa to tu taha par dni Tak uz si presne nie som ista ). Keby mala polovicu domu tak jemu neostane prazdny dom. Lebo na vyplatenie nema $ ked nema na ivf atd zaroven jej daroval auto co dostal od rodicov stare a vozi ju do prace.Maju dve auta . V podstate mi je uplne jedno ako to stym
Domom je. Len ten dom je nieco co on chcel na ten ju poznal dost aby mali spolocny majetok no na dieta vselijake dovody preco nie .. a zaroven ze on ho Velmi chce . Kopec tvrdeni ktore sa nezlučuju.

lacibo
15. júl 2024

Z toho co pises usudzujem ze ta jednoducho nechce..to je cele..vas vztah neukonci ale ani nikam dalej neposunie..uprimne..rozisla by som sa..podla mna je hlupost mat s niekym spolocnu nehnutelnost bez svadby..budes mat komplikacie ale nevadi..ak je ferovy..dohodnete...p.s.: zamilovany muz si zenu svojho zivota cim skor " poisti" ..moj zat ziadal moju dceru po pol roku o ruku a svadba do roka..a to mal 28..tento tvoj nie je pre teba ten spravny..ale ty mas este sance..moja kamoska sa vydala v 40 a do 6 rokov mala 2 deti..sice neskoro, ale predsa..vela stastia ti prajem

autor
15. júl 2024

@lacibo lenze v dnesnej dobre mlade baby maju problem najst ,,normalneho" chlapa. A na mna sa lepia vacsinou ozaj cudne existencie. Iba teraz sa mi podarilo najst chlapa co chce rodinu a deti. Vacsina chce len sex a vyuzivat

daniela595
15. júl 2024

Precitaj si to po sebe. Mala oprava, z toho co pises ty nemas chlapa co chce deti a rodinu. Klames samu seba. Ak by chcel deti a rodinu neriesis teraz toto tu

dorottka
15. júl 2024

To ci chlap chce rodinu a deti zistis len tak, ze k tomu robi realne kroky, nie len o tom rozprava. Raz som mala vztah s typkom, ktory dobre vedel, ze pre mna je rodina dolezita, tvrdil mi, ze deti chce. Po roku som sa teda nadhodila, ze podme na to, on presne ako tvoj, az prerobime dom, este sa chvilu spoznavajme, tiez casto narazky na to, ze aky sme super par, budeme mat krasne a mudre deti a podobne sracky. Po dalsom polroku som uz dostala nervy, ze co to ma znamenat, ze mne sa nechce donekonecna s niekym chodit a kazdy krok robit ultra pomaly, no bola z toho riadna hadka, nakoniec priznal, ze on deti nechce, nikdy nechcel, ale kedze vie, ake su zeny detmi posadnute, bol by chuj, keby to hovoril hned na zaciatku, lebo by nikdy nemal ziaden vztah a nechcel aby som ho opustila. A to bol od pohladu uplne super, solidny chlap, super praca, vzhlad, vsetko, proste nepovedala by som, ze moze byt taky chudak. Takze asi tak.

autor
15. júl 2024

Neviem preco baby tu mu presne vidia do hlavy. Ked o tom stale rozprava tak asi planuje lenze je tam aj jedna vec ktora ho brzdi a to hlavne moj zdravotny stav o ktorom som tu nechcela pisat. Co sa tyka otehotnenia tam problem by nebol problem by bolo tehotenstvo a mozno kvoli tomu je opatrny ale ked chce ist do toho aj napriek tomu tak to asi hovori jasne nie?

mimka1402
15. júl 2024

Ty sa premenuj na Pilcher, lebo toto je rovnako slabé.
Baby mu vidia očividne viac do hlavy ako ty, ktorá musí o ňom založiť diskusiu, s..rat si do úst každou ďalšou vetou. Ži si ďalej vo svojom Disneylande. ❤️