icon

Tľapnutie matky po zadku

26. dec 2025

Ahojte, predstavte si situáciu, že ste na Štedrej večeri u priateľovej mami. Ona má 79 rokov. Ide okolo, váš priateľ jej niečo povie a tľapne ju pritom po zadku.
Neviem prečo, ale mne to prišlo nechutné.

A premýšľam nad tým už tretí deň. Vaši dospelí muži v zrelom veku (okolo 50) toto robia svojej matke? Že to nerobia chlapi do 40r je mi jasné.

Ďakujem.

Strana
z3
autor
29. dec 2025
@irusa

@anonym_autor pardón 79🫣... Podľa mňa ty nie si v poriadku žiarliť na svokru 😀... Och dobre,že nie si priateľka môjho syna...my máme vzťah ako súrodenci... až vtedy by si žiarlila 😆

@irusa ja na nu ziarlim? Oni dvaja nech si robia co chcu, ale nech ju netlapka po zadku. Nie je to vobec prijemne. Ma to sexualny podton.

anonym_f5b24d
29. dec 2025

@anonym_autor podla mna je taketo gesto nechutne a uplne nevhodne. Ale zijem v zahranici a nie na Slovensku kde taketo tlapnutie, alebo "otcovske" tlapnutie dcery po zadku je povazovane za normalne; alebo tolerovane

anonym_6a679d
29. dec 2025
@anonym_f5b24d

@anonym_autor podla mna je taketo gesto nechutne a uplne nevhodne. Ale zijem v zahranici a nie na Slovensku kde taketo tlapnutie, alebo "otcovske" tlapnutie dcery po zadku je povazovane za normalne; alebo tolerovane

@anonym_f5b24d To v ktorom zahranici?

irusa
29. dec 2025
@anonym_autor

@irusa ja na nu ziarlim? Oni dvaja nech si robia co chcu, ale nech ju netlapka po zadku. Nie je to vobec prijemne. Ma to sexualny podton.

@anonym_autor 🤦

Strana
z3