Tľapnutie matky po zadku
Ahojte, predstavte si situáciu, že ste na Štedrej večeri u priateľovej mami. Ona má 79 rokov. Ide okolo, váš priateľ jej niečo povie a tľapne ju pritom po zadku.
Neviem prečo, ale mne to prišlo nechutné.
A premýšľam nad tým už tretí deň. Vaši dospelí muži v zrelom veku (okolo 50) toto robia svojej matke? Že to nerobia chlapi do 40r je mi jasné.
Ďakujem.
@anonym_autor ty si dobre prepnuta, priateľ by mal utekat
@anonym_f69800 @estellas, prečo, že som zistila kto je za tým nenávistným komentárom?
Istže riešiš blbosti. Ty im chceš diktovať, ako si majú prejavovať lásku? Aj mm sa predo mnou rozprával so svojou mamou o sexe. Nie o našom, samozrejme. Ja s mojimi rodičmi nikdy, ale zato som sa nedivila, ale obdivovala, že majú otvorený vzťah.
@anonym_autor fuj prijateľné je riadny nechutak
Robíte z komára somára.
@anonym_f69800 @estellas, prečo, že som zistila kto je za tým nenávistným komentárom?
@anonym_autor nie netrafila si ani náhodou, ten nick nepoznám, ale ty máš svoju pravdu, tak skoda písať. Chudák tvoj priateľ, naozaj, tlapne šup šup skoro 80 ročnú mamu a ty z neho spravíš na nete úchylka. Úbohé
@anonym_autor to bude nejaky progresivec zas 🤮
Ak píšeš, že to bolo so smiechom a povedal jej šup šup, tak je to podľa mňa iba také nevinné zo srandy. Možno si to ani neuvedomil, podľa mňa to iba zbytočne riešiš. Ako môj muž to nikdy nespravil zatiaľ, ale asi by som to zobrala s humorom
Mňa môj malý syn zavše tľapne po zadku a zasmeje sa. Ja ho za to naháňam so smiechom po byte a hrozím mu prstom: "No, no, no!" Sme obaja úchyláci? 🤔
Ja som mala aj brata aj maminu ale v živote som to nevidela aby to urobil nikdy ani za dieťaťa ani v dospelosti nikdy.Aj svokru som mala a ma syna môjho muža ale tiež nikdy za viac ako 20 rokov som to u neho nevidela.Podľa mna nechutne a čudne.
Mňa môj malý syn zavše tľapne po zadku a zasmeje sa. Ja ho za to naháňam so smiechom po byte a hrozím mu prstom: "No, no, no!" Sme obaja úchyláci? 🤔
@anonym_660736 bože tvoj synček je asi malý chlapček.Je rozdiel úplne male dieťa čo poriadne nevie čo to je a dospelý chlap a svoju mamu staru ženu.
Jeeežišku, načo z toho robíte takú drámu.? Co sa také zlé stalo?
@anonym_660736 no je to veľmi zvláštne. A trapne. A hej aj uchylne.

@anonym_f69800 ale @estellas, no čože si taká zatrpknutá cez Vianoce?
@anonym_autor ty si dobre prepnuta, priateľ by mal utekat