icon

Tľapnutie matky po zadku

Dnes o 06:56

Ahojte, predstavte si situáciu, že ste na Štedrej večeri u priateľovej mami. Ona má 79 rokov. Ide okolo, váš priateľ jej niečo povie a tľapne ju pritom po zadku.
Neviem prečo, ale mne to prišlo nechutné.

A premýšľam nad tým už tretí deň. Vaši dospelí muži v zrelom veku (okolo 50) toto robia svojej matke? Že to nerobia chlapi do 40r je mi jasné.

Ďakujem.

ivik4
Dnes o 06:59

🤢 nie

ovaaa
Dnes o 07:07

Nechutné

alexis41
Dnes o 07:23

Incest

moonlight1210
Dnes o 07:27

Bez dalsieho kontextu, ake vztahy maju v tej rodine, je to takto na prve pocutie velmi cudne a nevhodne chovanie syna k matke.

autor
Dnes o 07:36

Majú spolu dobrý vzťah, má už len mamu, otec mu pred 10r zomrel. Ale za mňa tľapnúť po zadku ma manžel manželku, priateľ priateľku. Toto mi príde nechutné. I keď, rozmýšľam, že keď mamina zomrela, otec ma asi 2x tľapol zo srandy po zadku, keď si správne spomínam. Ale on mal alzheimera, čiže to vnímanie bolo skreslené.

sevrin
Dnes o 07:41

Ja ani nechcem vedieť čo všetko robia keď ty tam nie si 🤢

alexis41
Dnes o 07:55

Zvrátené…

anonym_cc97c6
Dnes o 08:05

nie. Môj mm by si to nikdy nedovolil.
ani moji súrodenci si to nedovolili k mame.

anonym_58a6f8
Dnes o 08:29

@anonym_autor tak to je humus

anonym_609b6a
Dnes o 08:30

🤢 fuj

mirage
Dnes o 08:37
@anonym_cc97c6

nie. Môj mm by si to nikdy nedovolil.
ani moji súrodenci si to nedovolili k mame.

@anonym_cc97c6 mimo temu: co je to moj mm ?

autor
Dnes o 08:39
@mirage

@anonym_cc97c6 mimo temu: co je to moj mm ?

@mirage štandardne je to označenie pre močový mechúr, ale v rétorike modrého koníka je to môj manžel. Len nerozumiem, prečo pred MM dala ešte prívlastok môj. Akokeby bol aj tvoj manžel, jej manžel. Napríklad SM nie je sadomaso - ale sestrin manžel 🙂. V logike MK.

mirage
Dnes o 08:40
@anonym_autor

@mirage štandardne je to označenie pre močový mechúr, ale v rétorike modrého koníka je to môj manžel. Len nerozumiem, prečo pred MM dala ešte prívlastok môj. Akokeby bol aj tvoj manžel, jej manžel. Napríklad SM nie je sadomaso - ale sestrin manžel 🙂. V logike MK.

@anonym_autor cize Moj Moj Manzel

pr85
Dnes o 08:41

@anonym_autor A ako na to reagovala priateľov a mama? Vôbec nič mu nepovedala?

autor
Dnes o 08:43
@pr85

@anonym_autor A ako na to reagovala priateľov a mama? Vôbec nič mu nepovedala?

@pr85 nijako, asi sa trochu zasmiala a išla ďalej. Asi jej to robil manžel občas a chcel ju potešiť. Nechcem tú tému otvárať, aby sme sa nepohádali.

pr85
Dnes o 08:48
@anonym_autor

@pr85 nijako, asi sa trochu zasmiala a išla ďalej. Asi jej to robil manžel občas a chcel ju potešiť. Nechcem tú tému otvárať, aby sme sa nepohádali.

@anonym_autor Divné. Ale keď jej to nevadí ...

anonym_d8c7c9
Dnes o 08:50

Teda cakala som,ze capne po zadku teba,ale ze matku??No divne vztahy maju.

janulka1802
Dnes o 09:00

To si neviem predstaviť, aby manžel ťapol svoju mamu a ani moji bratia by mamu neťapali po zadku. Určite nie... veľmi divné... objať, pohladiť, dať letmý bozk je úplne v poriadku, ale ťapnúť po zadku za mňa nie.

anonym_e5f663
Dnes o 09:06

@anonym_autor moja mama, keď vymýšľa (84 r.), tak jej poviem, že tak by som ju vybila 😃 a tľapnem ju trošku zo srandy po zadku, ale smejeme sa. Takže podľa situácie.

anonym_a250e8
Dnes o 09:19

Nemám zvrátený vzťah s rodičmi, skor kamarátsky. Mám po 40 tke a áno, stalo sa, že som ju trochu capla so slovami: ej, to je ale výstavná ritka a začneme sa rehotať…. Stále lepšie, ako bOzk na pery od rodiča…

anonym_792d59
Dnes o 09:23

Moj zovialny bratranec toto robil nasej babke. Aj ju nadvihol na ruky, proste ju chcel rozveselit, po smrti dedka bola dlhe roky v depke.

evickuska
Dnes o 11:25
@anonym_autor

@anonym_autor neviem si predstavit sa cokolvek bat spytat manzela kvoli hadke 🤦‍♀️ a miesto toho hladat odpovede tu 🤦‍♀️ normalne sa ho spytaj, ze ti to prislo divne, ze preco ju tlapol po zadku 🤔