Tľapnutie matky po zadku
Ahojte, predstavte si situáciu, že ste na Štedrej večeri u priateľovej mami. Ona má 79 rokov. Ide okolo, váš priateľ jej niečo povie a tľapne ju pritom po zadku.
Neviem prečo, ale mne to prišlo nechutné.
A premýšľam nad tým už tretí deň. Vaši dospelí muži v zrelom veku (okolo 50) toto robia svojej matke? Že to nerobia chlapi do 40r je mi jasné.
Ďakujem.
Nechutné
Incest
Bez dalsieho kontextu, ake vztahy maju v tej rodine, je to takto na prve pocutie velmi cudne a nevhodne chovanie syna k matke.
Majú spolu dobrý vzťah, má už len mamu, otec mu pred 10r zomrel. Ale za mňa tľapnúť po zadku ma manžel manželku, priateľ priateľku. Toto mi príde nechutné. I keď, rozmýšľam, že keď mamina zomrela, otec ma asi 2x tľapol zo srandy po zadku, keď si správne spomínam. Ale on mal alzheimera, čiže to vnímanie bolo skreslené.
Ja ani nechcem vedieť čo všetko robia keď ty tam nie si 🤢
Zvrátené…
nie. Môj mm by si to nikdy nedovolil.
ani moji súrodenci si to nedovolili k mame.
@anonym_autor tak to je humus
🤢 fuj
nie. Môj mm by si to nikdy nedovolil.
ani moji súrodenci si to nedovolili k mame.
@anonym_cc97c6 mimo temu: co je to moj mm ?
@anonym_cc97c6 mimo temu: co je to moj mm ?
@mirage štandardne je to označenie pre močový mechúr, ale v rétorike modrého koníka je to môj manžel. Len nerozumiem, prečo pred MM dala ešte prívlastok môj. Akokeby bol aj tvoj manžel, jej manžel. Napríklad SM nie je sadomaso - ale sestrin manžel 🙂. V logike MK.
@mirage štandardne je to označenie pre močový mechúr, ale v rétorike modrého koníka je to môj manžel. Len nerozumiem, prečo pred MM dala ešte prívlastok môj. Akokeby bol aj tvoj manžel, jej manžel. Napríklad SM nie je sadomaso - ale sestrin manžel 🙂. V logike MK.
@anonym_autor cize Moj Moj Manzel
@anonym_autor A ako na to reagovala priateľov a mama? Vôbec nič mu nepovedala?
@anonym_autor A ako na to reagovala priateľov a mama? Vôbec nič mu nepovedala?
@pr85 nijako, asi sa trochu zasmiala a išla ďalej. Asi jej to robil manžel občas a chcel ju potešiť. Nechcem tú tému otvárať, aby sme sa nepohádali.
Teda cakala som,ze capne po zadku teba,ale ze matku??No divne vztahy maju.
To si neviem predstaviť, aby manžel ťapol svoju mamu a ani moji bratia by mamu neťapali po zadku. Určite nie... veľmi divné... objať, pohladiť, dať letmý bozk je úplne v poriadku, ale ťapnúť po zadku za mňa nie.
@anonym_autor moja mama, keď vymýšľa (84 r.), tak jej poviem, že tak by som ju vybila 😃 a tľapnem ju trošku zo srandy po zadku, ale smejeme sa. Takže podľa situácie.
Nemám zvrátený vzťah s rodičmi, skor kamarátsky. Mám po 40 tke a áno, stalo sa, že som ju trochu capla so slovami: ej, to je ale výstavná ritka a začneme sa rehotať…. Stále lepšie, ako bOzk na pery od rodiča…
Moj zovialny bratranec toto robil nasej babke. Aj ju nadvihol na ruky, proste ju chcel rozveselit, po smrti dedka bola dlhe roky v depke.
@pr85 nijako, asi sa trochu zasmiala a išla ďalej. Asi jej to robil manžel občas a chcel ju potešiť. Nechcem tú tému otvárať, aby sme sa nepohádali.
@anonym_autor neviem si predstavit sa cokolvek bat spytat manzela kvoli hadke 🤦♀️ a miesto toho hladat odpovede tu 🤦♀️ normalne sa ho spytaj, ze ti to prislo divne, ze preco ju tlapol po zadku 🤔
@anonym_autor neviem si predstavit sa cokolvek bat spytat manzela kvoli hadke 🤦♀️ a miesto toho hladat odpovede tu 🤦♀️ normalne sa ho spytaj, ze ti to prislo divne, ze preco ju tlapol po zadku 🤔
@evickuska jeho mama je chorá, budúcich Vianoc sa už nemusí dožiť. Teraz pár dní pred Vianocami jej zomrel brat, pohreb bude mať až teraz. Naozaj keď toto vytiahnem, tak sa pohádame. Poznám si priateľa.
@evickuska jeho mama je chorá, budúcich Vianoc sa už nemusí dožiť. Teraz pár dní pred Vianocami jej zomrel brat, pohreb bude mať až teraz. Naozaj keď toto vytiahnem, tak sa pohádame. Poznám si priateľa.
@anonym_autor tak to vytiahni neskor a zacni vetou, nechcem sa hadat ale zaujima ma to, preco si ju tlapol a pritul sa, vtedy nie je priestor na hadku a ani to tak nebude vnimat...
@anonym_autor tak to vytiahni neskor a zacni vetou, nechcem sa hadat ale zaujima ma to, preco si ju tlapol a pritul sa, vtedy nie je priestor na hadku a ani to tak nebude vnimat...
@evickuska nepritulil sa. On ju iba so smiechom tlapol po zadku, ked isla okolo. Akoze sup, sup.
Keď to je len prvý krát asi ju chcel rozveseliť v ťažkom období
Vzťahy majú dobré. Ak sú aj spontánni, veselí ľudia a bolo to v rozsafnosti, pri vtipe, načo to riešiť na MK. Mne príde divne rozmýšľať o tom inak.
@evickuska nepritulil sa. On ju iba so smiechom tlapol po zadku, ked isla okolo. Akoze sup, sup.
@anonym_autor riešiš absolútne sprostosti, ani o tom nezačínaj debatu s priateľom - je to trapne, robíš z komára somára
@anonym_autor riešiš absolútne sprostosti, ani o tom nezačínaj debatu s priateľom - je to trapne, robíš z komára somára
@anonym_f69800 ale @estellas, no čože si taká zatrpknutá cez Vianoce?

🤢 nie