Toxické a nešťastne manželstvo s Turkom: Skúsenosti a rady zažili ste?
Idem s kožou na trh. I keď som sa tejto diskusie bála sama pred sebou otvoriť.
Poprosím anonymne.
Spoznali sme sa pred 9 rokmi na zoznamke. Zamilovala som sa ako blázon. Odišla tam na dovolenku. A prakticky začali sme spolu žiť. Bol to nádherný muž. Bola som strašne mladá a sprostá. Neskutočne som sa zamilovala. Muž mojich snov. Nikdy som krajšieho charizmatickéjsieho muža nestretla. Zasnúbili sme sa okamžite. Malo to rýchly spád. Ja som aj napriek mojim rodičov, kt. Ma odhovarali. Odsťahovala som sa za nim. Vydala som sa. Dieťa nemáme. Lebo manžel je divný človek. Zdá sa, že ani veľmi nechce dieťa. Nemá k deťom vzťah. Je to taky divný turek. Počas manželstva som si všimla, že neustále vypisuje iným ženám. Kontaktuje ich a namotava a bali. Zistila som, že to má ako ego boost.je ku mne totálne neúctivy.bez rešpektu sa správa. Správa sa akoby som bola vzduch alebo neviem.
Autorka, 9 rokov si s nim uz zabila.
A pre co? Pre jedneho chlapa, co ma iba charizmu? Odisla si do cuzdiny, ale vsak to si iba v Turecku, ci si odisla do Afganistanu?
Ako je mozne, ze nemas svoj bankovy ucet? Sme v 21 prvom storoci.
Ako je mozne, ze za 9 rokov, co si tam, tak nemas aspon part time job? Si s muzom, co nezaraba vela (napisala si).
Ty si iba obycajna zena v domacnosti, co robis cele dni? Deti nemate, dom musis mat za 2 hodiny upratany aj jedlo navarene. Jasne, ze ti s nicim nepomoze, vsak si doma.
Este si od neho ani neodisla a uz snivas o dalsom Turkovi. Vsak to je vsetko rovnake ako cez kopirak, iba pojdes z jedneho konara na druhy.
Preco nemozes ist na Slovensko? Aha asi by si musela ist do roboty.
Keby si tak chcela odist, tak uz si tam neni, mohli by ste ist na dovolenku a odtial by si odisla na Slovensko, popripade na slovensko isla na dovolenku
Aku radu tu cakas? Vacsina zien je tu financne samostatnych a bori sa so zivotom ako vie. Ty si tam, kde si chcela byt, nechces od tial odist, jeho lubis, sem tam ti jednu bacne, sem tam si gule niekde inde vyprazdni. ALe jeho rodina ta ma rada. Jaj, zabudla som, je muslim, tam si musis minimalne 4 deti nasekat, nemas ziadne.
Ked to tak zoberiem, ty mu mas co ponuknut? Mladost a krasa ti uz odisla, si doma zblbnuta, predpokladam, ze za chvilu ta vymeni za mladsiu, ak uz nejaku v zalohe nema.
@oslo1 mladost a krasa jej odisla? ved ma len 32 rokov preboha!
Turecké telenovely končia buď veľkolepým romantickým happyendom, alebo šokujúcou rodinnou tragédiou a smrťou jednej z hlavných postáv.
Okrem udupania seba hodnoty a zvyškov rozumu ti zobral aj doklady? Vyhovor sa, že je mama chorá, musela do nemocnice a musíš ísť za ňou, kúp letenku, zbal najdôležitejšie veci do kufra a odchod. Ale nie to už by si nemala tureckú klobásu. Kde ste sa vôbec brali?
@januska12323 Prosim ta, jeho mama mu je uplne ukradnuta, ked mu je ukradnuta vlastna manzelka 😀. A zjavne je mama ukradnuta aj autorke, ked za nou uz 3 roky nebola...
@anonym_autor bráni ti niekto odísť a rozviesť sa? Rodičia aj ak by sa hnevala by urcite nedovolili aby si sa trápila a mas obrovské šťastie ze nemas deti
@anonym_ff6dd0 presne tú aj mne pripomína, bývala kdesi v Chorvátsku, potom písala “iná”, tie isté problémy a bývala v Španielsku a teraz “ďalšia” tie isté problémy, ale býva v Turecku. Všetky cca 9 rokov vo vzťahu, s nejakým princom, ktory obháňa druhé ženy, ony nerobia a nemajú deti a všetky tri rezolútne odmietajú sa vrátiť na Sk.
Štýl pisania rovnaký, ale vždy po pár stranách ako prilievajú pomaly olej do ohňa podľa reakcii prispievateliek vidno, že buď to píše stále tá istá osoba a mení si nejaké fakty ako sa jej práve páči, alebo sa niekto dobre baví vymýšľaním telenoviel.
@anonym_2ce85c tak nejak - bájkarka je to.
@anonym_a506be este bola jedna co mala dakeho srba herca tusim
@anonym_autor ja vzdy ked citam podobnu diskusiu, velmi by som chcela vidiet toho chlapa, co za to ponizovanie a podvadzanie stoji 😅😁 ja viem ze sa hovori, ze ked do pekla, tak na krasnom koni, ale fakt by som ho chcela vidiet, lebo toto musi byt iny zrebec ked ani nevera, ani agresia, ani zly zivot nevadia a nestacia nato, zbalit sa a odist 😂😂😂 prepac ze ta nepolutujem, ja sa totiz drzim toho, ze ako sa zariadis tak mas a budem zla, ale aspon nemate deti co by museli tymto trpiet 🫣 ako ti kocky pisali, bud trp dalej dalsich aspon 9 rokov, alebo odid. Zavolaj rodicom nech po teba pridu ked nemas ani vlastne peniaze. Alebo si pytaj vreckove a odloz si na letenku bokom.
@anonym_2b2414 myslim, ze hlavny problem, je vzdy nedostatok vlastnych financii ked zeny zostavaju s kktmi
Je to velmi odlisna kultura a mentalita, ved vieme ako to je vo Viedni, baba sa zalubi a casto to takto dopadne, lebo on ma inu predstavu a ona inu. Bud to budes akceptovat, alebo sa zbalis a pojdes prec. Nemozes menit chlapa, co nechape preco by mal nieco menit. On je tam v poriadku a Ty nie podla ich zvykov. Baby, co maju Turkov, tak to je ziarlive, proste nemaju volnost, musia suchat nohami. Len ich zeny to vedia a casto sa ani do sobasov nehrnu.
Vlastne vsetko je super,len mas muza debila😁 Nuz tak ked si sa diablovi upisala,tak uz len s nim ostat,lebo celorocna dovolenka,obcianstvo a nicnerobenie za to stoja👌
@zuzacka16 ľahko sa ti to povie. Ze zbal sa. 9 rokov fuč?
@anonym_autor OMG , nemysli na 9 rokov za, ale na ďalších 50 rokov, čo máš pred sebou!!
@anonym_autor bráni ti niekto odísť a rozviesť sa? Rodičia aj ak by sa hnevala by urcite nedovolili aby si sa trápila a mas obrovské šťastie ze nemas deti
@anonym_9045e9 vies ako moze dopadnut…
@anonym_825d8f Ale ked si psychicky znicena, tak z teba krasa nevyzaruje. Pri hentom iba zblblne, zostarne a uz nebude mat tu krasu.
Tak som to myslela
@oslo1 tak ci onak, ja si myslim ze toto je len troll a bavi sa tu, je tu vela tem kde si myslim ze to pisu trollovia, urcite nie je nikto tak hlupy ako autorka
@anonym_9045e9 vies ako moze dopadnut…
@kiki68 ony zeny to tu nepoznaju ako mozem dopadnut ze to su klany a pod
Vlastne vsetko je super,len mas muza debila😁 Nuz tak ked si sa diablovi upisala,tak uz len s nim ostat,lebo celorocna dovolenka,obcianstvo a nicnerobenie za to stoja👌
@iwesska tak je to fajn vyhoda, len ma to trsoku obmedzenia
@anonym_autor boze zas ty🙄 liec sa uz
Je to velmi odlisna kultura a mentalita, ved vieme ako to je vo Viedni, baba sa zalubi a casto to takto dopadne, lebo on ma inu predstavu a ona inu. Bud to budes akceptovat, alebo sa zbalis a pojdes prec. Nemozes menit chlapa, co nechape preco by mal nieco menit. On je tam v poriadku a Ty nie podla ich zvykov. Baby, co maju Turkov, tak to je ziarlive, proste nemaju volnost, musia suchat nohami. Len ich zeny to vedia a casto sa ani do sobasov nehrnu.
@kiki68 poznas turecke slovenske vztahy a manzelstva ?
@kvietok1233 no práve že mám obavy co by bolo kebyže odídem od neho. A áno. Už chápem telenovelam.ale on bol taky mužny dominantný. Páčilo sa mi to. Bože mladá sprostá
@anonym_autor co by bolo? Prisiel by ta uniest zo SR??
@januska12323 Prosim ta, jeho mama mu je uplne ukradnuta, ked mu je ukradnuta vlastna manzelka 😀. A zjavne je mama ukradnuta aj autorke, ked za nou uz 3 roky nebola...
@anonym_dfa139 jemu je tak moja matka u prd....e..
s mojou mamou si kazdy tyzden videohovory mame, to staci, nemame blizky vztah
@anonym_9045e9 az na to ze nevies ako to funguje u nich pri rozvode a podobne, oni nepovoluju zenam odist od nich a rozvody a pod, to je zahanbenie cti a rodiny
Turecké telenovely končia buď veľkolepým romantickým happyendom, alebo šokujúcou rodinnou tragédiou a smrťou jednej z hlavných postáv.
@avicii18 tak viem pozerala som ioch, preto som mala zoznamku tureecku nainstalovanu a podobne, viem svoje
@oslo1 mladost a krasa jej odisla? ved ma len 32 rokov preboha!
@oslo1
@anonym_825d8f
no ja to vnimam tak, ze po roku sa zacal pri mne akoby nudit, on je dobrodruh, potrebuje stale niekde lietat z ruksakom bol uz aj youtuber,a take skusal, proste, on chce stale nove obajvy a ja som obkukana po roku dvoch, bolo to vzruso na zaciatku, potom som zacala byt pre neho asi vsedna nudna stereotypna, hoci sa snazim prinasam nove impulzy do nasho zivota, hovorim ale vacsinou som ticho, pre mna je ok, kukat tv vecer alebo sa tulit, vypit si caj kavu, zjest nejaky kolacik ja som vdacna aj za to, proste...len problemom je ze on sa nudi pri mne, tvrdi mi ze nuda nuda ale nepovie co chce teda do frasa robit, nechapem to. uz som z neho znechutena, stale len ze sa nudi po veceroch, tak nech si najde hobby, ja somvacsinou tichsia povaha, vravim len ked je treba,ale to neznamne a ze sa s nim nudim, on sa zjavne nudi, chce stale animatora, ale ja zial nie som taka, preto ai vyhladava ine dobrodruzstvo.
@anonym_825d8f Ale ked si psychicky znicena, tak z teba krasa nevyzaruje. Pri hentom iba zblblne, zostarne a uz nebude mat tu krasu.
Tak som to myslela
@oslo1 zjavne som zblbla
Toto je jedna trápna, úbohá, chorá žena, ktorá si nezaslúži ani jednu dobru radu.
Xy téma a žiaden posun, iba hlava plná slamy. Mas co si zaslúžiš autorka lebo si hlúpa. Uz sa vam podarilo babatko alebo si mu uz nasla prostitútku?
ja ked sa nudim, nieco sa ucim, alebo robim nieco idem sa prejst, mam hobby, robim nieco, on si nedokaze najst nic, ucim sa turecky, on nic, nudi sa na mobile, nema disciplinu hobby nic, ani vela kamosov nema.
ja ked sa nudim, nieco sa ucim, alebo robim nieco idem sa prejst, mam hobby, robim nieco, on si nedokaze najst nic, ucim sa turecky, on nic, nudi sa na mobile, nema disciplinu hobby nic, ani vela kamosov nema.
@anonym_autor on má istou, ty nemáš nič
@anonym_autor on má istou, ty nemáš nič
@anonym_f88e48 je to troll
@anonym_a506be este bola jedna co mala dakeho srba herca tusim
@anonym_35632e 😅

@anonym_ff6dd0 presne tú aj mne pripomína, bývala kdesi v Chorvátsku, potom písala “iná”, tie isté problémy a bývala v Španielsku a teraz “ďalšia” tie isté problémy, ale býva v Turecku. Všetky cca 9 rokov vo vzťahu, s nejakým princom, ktory obháňa druhé ženy, ony nerobia a nemajú deti a všetky tri rezolútne odmietajú sa vrátiť na Sk.
Štýl pisania rovnaký, ale vždy po pár stranách ako prilievajú pomaly olej do ohňa podľa reakcii prispievateliek vidno, že buď to píše stále tá istá osoba a mení si nejaké fakty ako sa jej práve páči, alebo sa niekto dobre baví vymýšľaním telenoviel.
@anonym_2ce85c tak nejak - bájkarka je to.