Toxický rodič
Ahojte, mate niekto skusenosti s toxickymi rodicmi? U mna ide o mamu. Momentalne sa uz par tyzdnov nerozpravame, ona samozrejme ocakava, ze jej zavolam. Mala 1 den moje dcery u seba, pocas ktoreho malu nechala zozrat 10paliciniek, napriek tomu ze som jej vravela, ze nech ju nepreziera. Druha dcera sa vozila s dedom bez prilby na motorke!! A podobnych x veci. Nikdy nerespektovala moje sukromie ani moje nazory. V podstate sa iba trpime. Chcela by vsetkych komandovat a ked jej to nejde tak sa urazi. Vyzvoni kazde tajomstvo a nema ziadne kamaratky. Je to cele na hovno a ja uz ani nemam silu ju riesit. Ako to riesite vy?
@nelili1978 ja som pisala o skusenostiach zit s toxickym ci narcistickym clovekom,nie o pocte vychovanych deti a predbiehani sa v skusenostiach ,pocte odzitych rokov...
Ked uz sme pri tom,na tvoje skusenosti ,pokrocily vek,bysom cakala rozvaznejzie reakcie a nie hned utocit...taketo reakcie a ponizovania su pre mna prizemne a nezrele....

@fantaghiro21 nerozumiem.......ty si autor témy? Či aké skúsenosti nemám. Si nejaká premudrela. Vychovala som dve deti, sú dospelé. Ty ich máš ešte v plienkach....takže nejaké skúsenosti len budem mať....🤣🤣. Píšeš, akoby by si už niečo prežila..