icon

Trápenie sa v rodine

nikusm
14. júl 2022

Ahojte mam 11 rocne manzelstvo 2 dcery, velky dom. Manzelstvo bolo nie zrovna pre mna stastne, hafky kvoli tomu ze manžel nepotreboval so mnou travit cas okrem postele a vecer pri telke nikde a tobouznie ked sa zacal stavat dom a prisli deti, nemal cas ani na deti stale vyhovorky ze ved chodi donprace a stavia dom, aj ked viem ze tam maval casto s kamaratmi zurky volala som ho aby prisiel aby bol s nami ason chvilu alebo aspoň nez mala zaspi, potom aspon nedelubteda ved nemusi robit ale nie stale nejaka vymluva, cakala sim ze ked s aprestahujeme bude lepsie narodila sa nam druha dcerka, nikdy som. Nechcela jedno dieta som jedinacik a som stale sama tak uz len pre to. Ale moc sa toho nezmenilo, prisiel z prace spravila som kavu a hned do garaze do vecera do 10, bola som iplne sama na 2 deti a ked som starsiu poslala za nim aspon na chvilku vzdy ju dotrepal hned ze on nema cas na nu a pritom zase bol len s kamaratmi, plakavla som v spalni pri detoch a vtlkala si do hlavy ze to bud edobre a ze ved aj jeho rodicia zijubtak zebkazdy ma svoje svoj zivot ze to dam. Nrjako som s atak znormalizovala a na vonok to fungovalo a hlavne manzelovi vyhovovalo dosiel vecer sprvail conpotreboval aj ked som nemala chut bolo mu to jedno lebo on chcel. Az som náhodou stretla jeho je mily pozorny v kazdom dotyku citim ako ma milujem a ma rad aj moje deti. Ale muz zistil ze je zle a zacal s asnazit aj ked v podstate si to vsimol ze som. Konečne r zacala hovorit na sex s nim nie keď som nemala chut nie a stale su hadky za sex ved on nebude sexovat raz do tyzdna ako nrjaky chudak mam si nastudovat literaturu ako ma vyzerat mlade manzrlstvo a vycitai zebsom s azmenila ked som. S aspoznala s tym druhym. A on sa snazi a ja nemám zaujem, ked sa za nieco topravame tak stale len ja som. Na vine vsetko je moja vina a co bolo pred tym to uz je davno to uz nic neznamena ako sa on k nam choval ale bojim s aze ked mu dam sancu sklzne to do starych kolaji neviem. Ci by sa fokazal zmenit jenszrasny sebec a egoista on vie vsetko najlepaie vsetci su blbí. A este s azacala do toho miesat svokra poohovarala ma. Po celej dedine ze sa nestaram o deti ze mi pre ne musi chodit a ucit sa pritom to bolo naopak vyslovene som tobzakazala a teraz vypisuje mojim rodicom aby to riesili so mnou co robim a nrviem comoji rodicia k nma nrvhodia lebo mi povedal ze su u nas nezelany narozpraval detom ze si najfu novu lepsiu maminku a tak. Ako nrviem ci mu mam dat este sancu ale ked si predstavim ze pridem. O toho druheho viem ze toho po case budem. Lutovat. Aj ked 11 rokov je mi to lutobzahodit ale citim sa vo svojej rodinr iba ako lsuha ktory stoji bokomnrapoluziaka ohned preskocila iskrya je mily je pozorny citim z neho proste nehu lasku do postele

nerya
14. júl 2022

Možno si sa naozaj zmenila a preto od teba utekal a snažil sa tráviť co najviac času bez teba 🤷 to ta nenapadlo?

simona20201309
14. júl 2022

@nikusm a co vlastne chceš? Povzbudenie ,,áno rozved sa, bude ti lepšie? (Len pozor! Môže to časom dopadnúť tak nejak: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/moj-partner-nenavidi-moju-dceru-2/?page=3#post-85111349)

Ja ti k tvojmu mužovi poviem len toľko... väčšina chlapov v praci dlho maká, okolo domu je stále kopec prace. Mne to skôr príde, že tvoj muž nevie co skôr, a ty si si z nudy nasla milenca.
Keď môj muž majstruje v garáži, alebo v záhrade, vezmem deti a motame sa okolo muža. Niekedy s niečím pomozeme, niekedy aspoň porozprávame. (Zvláda aj hovoriť aj pracovať)
Samozrejme ze tvoj milenec je úžasný a dokonalý, lebo s ním nezijes. Neviem ako často sa stretavate, ale nemáš šancu spoznať jeho negatíva. A aby si nebola prekvapená, že prevyšujú negatíva tvojho manzela

janinah
14. júl 2022

Trochu by som manžela ešte podusila vo vlastnej šťave .nech nemá pocit že ľahko vyhral a potom mu dala druhú šancu.S jednou podmienkou...nie v posteli znamená ozaj nie a aby to nie nebolo pričasto tak to chce neúnavenu a šťastnú ženu...a kto má k tej neúnave a šťastiu prispieť nech už porozmýšľa sám.Na toho druhého zabudni.teraz by si videla v ružových farbách aj quasimoda.ak by prejavil zaujem....nemusi to vôbec vyjsť a stratis príliš veľa.Vlastne mi napadla aj druhá podmienka...nech si uprace panî mámu.nech sa ona stará o seba.

nikusm
autor
14. júl 2022

@nerya len jabsom sa zmenila azbpotom odked sme sa vzali nemal zaujem nejako so mnou trávit cas

nikusm
autor
14. júl 2022

@janinah no rozhodne som sa nenudila makala som ked nir na dome tak u svokry na dome alebo som s nou piekla ani mazersku som si vobec neužila ani trochu deti som pomali bila v postielke aby spali aby som tychlo utekala svokre pomoct a ked ame sa ptestahovali starala som sa ako sa ma o domacnost dve deto z ktoreho jedna je adhd a druhe mpc neposalo a eate som robila aj vonku okolo domu aj teraz pridem z prace domov a nezastavim sa talze nudou to nebude

nikusm
autor
14. júl 2022

@nikusm a nemozem povedat ano moj muz makal ale zase to vyuzival ako vyhovorku aby nemusel travit cas s detmi a so mnou a nie len makal patrocne ajbs kamaratmi mulatoval

dzupi898
14. júl 2022

@nikusm nedalo sa s ním pozhovárať, že prečo nemá záujem tráviť ten čas s vami, že čo by malo byť inak aby ho chcel tráviť??

janinah
14. júl 2022

@nikusm ja o nude nič nepíšem

sissy27
14. júl 2022

@nikusm najprv si ujasni, či chceš zostať s manželom alebo nie, nejako uzavri túto kapitolu (či už to bude rozvod alebo poradňa) a až potom začínaj niečo nové. Určite sa nerozvádzaj kvôli niekomu inému, lebo to ti môže priniesť ešte obrovské sklamanie. Dôležité je, aby si vedela v prvom rade fungovať sama a ak sa časom k tebe niekto pridá (či už tento, ktorý je na obzore alebo niekto úplne iný), tak to bude len bonus. Ale nemôžeš svoj život a svoje šťastie stavať na partnerovi.

nikusm
autor
14. júl 2022

@nikusm
A stale je u nas niekto nejaky jeho kamarati kazdy den a deti to beru ako normalne fungo anie a starsia och berie ako kamaratov pritom su to dospely 30 rocny chlapi nema rrspekt potom pred nikym, chodia sem hore dole ako domov 🤦‍♀️

nikusm
autor
14. júl 2022

@nikusm starsia ta ma vobec nepocuva ma 7 aje to snou ťažké ked jej nieco povoem ze nemoze ona to pkjde na zalovat tatkovi a ja som hnusna mama a oni si najdu lepsiu maminku jej tatko povedal, minule prisla od svokry spali tam aj ked som. Nechcela ale chodia aj mojim rodicom musela. Som povolit a prisla. Opytala som s ajej medzi dverami nieco a a hned jaka som zla hnusna mama a ona s azbali a ide byvat babke lebo jej povedala ze moze. Avyhadzala celu izbu nabalila do igelitiek a revala normalny hystericky záchvat a muz ten len pokrcil ramenami

nikusm
autor
14. júl 2022

@nikusm nechapem kde som spravila chybu od mala och ucim co najlepsie ako viem vychovat staram sa aby om nic nechybalo kolko krat som dosla z roboty cely den nejedla hmed letela snimi na ihrisko az o 7 vecer som jedla prve jedlo a stale som ja ula najhoršia babka ta ju klame sľubuje aj muz ze oojdu tam hentam a nejdu nikam ale to je v poriadku lebo za to mozem ja

vivien75
14. júl 2022

@simona20201309 kazda nová metla pekne mece kym je nova

nikusm
autor
14. júl 2022

@nikusm zosmiesnuje ma teraz pred kamaratmi
Co s adeje doma ako nepovie konkrétne ale vsetci vedia ze sa jedna o mna veci typu ze jazdim na bicykli apre kamaratmi povie ze som asi ho nemozem dokoncit ked aom tam tak dlho🤦‍♀️ a podobne, ako viem uvedomujem si ze som spravila chybu ale toto je asi az moc bed to sme mali riesit my dvaja medzi sebou a nie ma po ohovara po celej dedine aj jeho mama a mna zastavuju cudzi ludia a pytaju s aze ci sa rozvafzame a zr byvam u ineho uz a podobne a vyetci vedia o nasich majezkoch lebo jeho mama si tiez rada pusta hubu na spacir, a to sa tazko potom nejako davaju veci dokopy, s aza to po hádame a večer dojde bez nicoho a ze ppd sexovat

svetlanka111
14. júl 2022

Ja ti asi drzim palce v novom vztahu…presne viem o com pises.denne to zazivam.nexaujem zo strany manzela o mna,o domavnost,o deti..pardon teda na obcasny sex som dobra…nejaky vylet alebo nieco so mnou s nami,to je pre neho trapenie. Netravi s nami absolutne ziandy cas,vecne neni doma,bud v praci slebo s kamosmi..kebyze si najdem ineho ani sa nemozem cudovat.on so mnou sloba neprehodi proste nic..som s detmi sama.tak to citim tak to je.takze autorka teba “chhapem” ze su hladala utechu a stastie niekde inde.verim ze si sa roky snazila.aj ja sa snazim ale je to bez odovy..nejde to po dobrom ani po zlom.
Tu ta zeny,ktore ziju v usporiadanom manzelstbe nepochopia..lebo to nezazili co je to stale “bojovat” o priazen manzela.

cacianka
15. júl 2022

Prepáč, ťažko sa čítajú tvoje texty, veľmi veľa preklepov a chýb. Potom sa ťažko pochopí zmysel obsahu.skor ako odošleš, oprav chyby.
Máš jám ísť s deťmi ? Máš prácu a plat že vás uživiš, zaplatíš bývanie ?
Tak ako píšeš, myslím že tvoj muž ti robí peklo zo života, potom zato chce sex, robí s tebou bordel a svokra mu výdatne pomáha a ešte hucka tvoje deti proti tebe. Aj po celej dedine roztrubuje klamstvá, ohovára . No magori sú to.
Muž sere na teba aj deti, vyhovorky akože stavba pričom tam viac popíja s kamošmi, ktorí sa nadrzovku napchaju a pobehujú u vás, nerešpektujú súkromie.
Toto by som nevydržala ani ja a bola by búrka, hromy blesky. Narobila by som poriadky, ale aj hľadala možnosti odísť preč. Rozvod, a celú jeho rodinu by som poslala do P. Muž sa nestará o deti,domácnosť, teba, napriek tvojej snahe si ťa ani len neváži, neváži si čo všetko doma robíš, tak mu prestaň variť, prať, upratovať jeho veci a bordel. Hod mu to na jeho miesto, na 1 kopu, nech sa stará on.
Len si daj pozor, najskôr si porieš muza, rodinu, osamostatnenie, daj si pauzu až potom rieš iného chlapa.

kornelies
15. júl 2022

@nikusm Uplne nerozumiem, co pises. Chaoticky napisane, bez hlavy a paty, tak ako je tvoj zivot.
Milenec bude vzdy uzasny, skus mu navrhnut spolocne byvanie s detmi a uvidis jeho reakciu. Na 90% nebude chciet.
Deti poslite na vikend k starym rodicom, vy si zaplatte wellness pobyt a pokuste sa zlepit skoro nefunkcne manzelstvo. Rozvadzat sa je najjednoduchsie.

nikusm
autor
15. júl 2022

@kornelies v tom sa mylis caka na nas az sa k nemu nasťahujeme 🤦‍♀️

laila22
15. júl 2022

Autorka, Tvoj manžel sa nezmení. Vždy bude egoisticke tupelo. Zbal veci, deti a osamostatni sa. Rozved sa s ním. Dávno by som to urobila, aj bez milenca. Žiť v takom marazme a ešte huckaju deti proti tebe. Katastrofa, nechápem ako môžeš v Tom všetkom fungovať. Každý deň návštevy kamarátov, nezáujem chlapa o rodinu, chodiť pomáhať svokre a ako odmena sa Ti dostane, že Ťa ohovára a štve deti proti Tebe. To nie je život, ale živorenie.