icon

Trápi vás nedoprajní muži a ich vplyv na ženy?

14. sep 2024

Ženy je toto naozaj bežne alebo som natrafila na nejaku rafinovanu “ kupujucu?” Na vinted som predavala detske topanky realne ich syn mal 2x na nohach vysli 60€ uz su male predavala som za smiesny peniaz dokopy 10€…podla mna viac ako super cena..nemam kde uz skladovat kopiska veci…. kupujuca chcela skusat dietatu topanky, prisli k nam - skusala , nejak sa jej nechcelo k skusaniu tak som ju popohnala … a dala este popozerat kopy oblecenia ktore chcela .. vybrerala 1,5 hodiny!!! velkosti dietatu !..uz som bola celkom taka vo vnutri nervozna proste evidentne sa citila u nas dobre a potom ked povyberala 1 plnu tasku sa ma
Opytala co je dlzna tak som jej povedala ze 5€ za plnu tašku. Isla vybrat peniaze a v tom povedala ze ona to neberie lebo muz na nu bude doma zase vrieskat.. normalne strih….strih emocii v priamom prenose..ze ani tie topanky by nemala kupovat ze muz jej zakazal kupovat topanky ale nakolko syn musi mat nove vyhladava takto bazare… bola to nornalna zena , obycajna , bolo vidno ze dopraje viac synovi ako sebe…Ostala som v absolutnom soku,bez slov.. ani som nevedela reagovat na nu proste za 5€ plnu tasku naozaj novych veci raz oblecenych ?! Takze bud je to pravda ze ma muza dementa alebo mi isla hrat na city. Mala som take nervy ze som jej povedala slusne nech si to vezme zadarmo a naznacila ze uz by mohli ist.. a druha vec keby vedela ze si to nemoze dovolit prehrabovala by veci 1,5 hodiny? Alebo su tie zeny take zmagorene ked ziju so psychopatmi manipulatormi? Prvykrat som takto prijala cudziu osobu do domu kedze chcela skusat topanky,,,vonku zle pocasie, nebyvala daleko a chapem ze chcela vyskusat tak som prijala moznost nech pride a vyskusa . manzel mi povedal ze som urobila dobry skutok ze uz na to neprideme ale boh vie co to bolo zac.. ale dnes su ludia rafinovani😭😅naj kamoska mi hovori ze by ju poslala do pi,ze tiez zarabame na tie veci a nikdy viac nemam takto prijat cudziu osobu. Som ponaucena🙈 len ma zaujima vas nazor ci fakt su takito chlapi co takto zakazuju zenam kupovat veci a oni asi zvlastne reaguju?? Mala som z nej pocit strachu fakt. Ze sa boji. Keby to bolo hrane tak ta ide do narodneho divadla hned v pondelok na tpp doba neurcite… co taky debil moze vediet o tom co potrebuje jeho dieta? Nechapem… otec chlapca neprajny hajzel nejaky alebo mama herecka🤷🏻‍♀️?

monikamoniak
14. sep 2024

Podla mna to na teba skusila a vyslo jej to.

mimachicha
14. sep 2024

Tvoja kamoska ma 100% pravdu. Nikdy neprijmaj cudzich ludi u seba doma. Bohvie co su zac. Mozu byt nejake volavky zlodejom…navnimaju co vsetko mate, ako si zijete a ani sa nenazdas a vykradnu vas. Ak chces urobit dobry skutok, radsej odnes veci osobne do krizoveho centra. Urcite potesis viac matiek tymto dobrym skutkom a usetris si kopec casu.

lily246
14. sep 2024

Podľa mňa si to u vás obzrela a plánujú vás vykradnúť.

autor
14. sep 2024

@lily246 joj hej jasne😂😂😂 … mame 1,5 izbak nic lukrativne😃 nic lakave

autor
14. sep 2024

@mimachicha ano suhlasim toto bolo ponaucenie…

0silvia0
14. sep 2024

Nikdy by som neprijala cudziu osobu v dome, radsej by som zaujemkynu zrusila.
Podla mna to na teba hrala.

autor
14. sep 2024

@0silvia0 tykokso tak to uz klobuk dole fakt … je to xkrat co nieco predavam vzdy platia vopred a posielam postou ale tato pani byvala blizko a hned o*eb😃 brutal no viac neexist. Cisto ma teraz napadla ta cast zo Susedov ze falošne inkaso zena jeeeezis aj sa smejem aj akoze som blba no 🥹

0silvia0
14. sep 2024

Ja som tiez mala par zaujemkyn z mojho mesta, ale vzdy som sa stretavala na neutralnej pode. Vela krat som nieco darovala, ale odovzdavalo sa pred domom. Raz som jednu babu zavolala na dvor, ale do domacnosti nikdy.

anketkarka
15. sep 2024

Ani by som sa nečudovala, že hovorila pravdu. Veď prišla na topánky. Možno majú tony vecí a logicky jej nič z toho netrebalo. Len si nevedela rozkazať, lebo dnes vládne rozumom konzum. To je ako alkoholik. Rovnaká závislosť, choroba.

lakebabe
15. sep 2024

NIKDY by som sa s nikým nestretla ztadeto nikde, ani von kvôli skúšaniu veci ,a už vôbec nie u mňa 😳
Máš poučenie do života. Kto chce rozmery dostane a tam to konci.

autor
15. sep 2024

Diky baby 🙂)

eeffka
15. sep 2024

Akukolvek vec s osobnym odberom odovzdavam dole pod branou isto nie v byte.

dobryden
15. sep 2024

Ja som predávala odrážali puky po 1 dieťati,mal na vyber boli dva cena vopred jasná,videl aj škrabanec.Ked došiel tak dlho vykonával a ze škrabanec a ja ze no al chce bez škrabancov nech kúpi nové.Hned stiahol a vzal si odrážali.Lebo lacnejšie by nekúpil a ešte ho aj preda.Podla mňa ľudia vyjednávaní za 5€ plnú tašku?To ako zadarmo.

autor
16. sep 2024

No a este mi napiste ci moze byt ze bola nejak pdychicky tyrana z muza… lebo ona proste strihla pri platbe navyse ze ona to nesmie vziat 5€ za PLNU TASKU NOVEHO OBLECENIA - supravy tricka body nohavice atd 1-2 x oblecene…. Mame toho enormne vela… cize skor toto mi napiste ci moze mat take reakcie z chlapa ze su taki sikanatori ?