Tretie dieťa s tretím partnerom
Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.
@anonym_8a0f8c hm, na nas nepozera nikto nijak. Dokonca mam dobru zodpovednu poziciu v praci, takze vnimam od okolia zatial len respekt.
@anonym_248159 tak v dospelosti áno, aj ja mam vyššiu pozíciu v práci, aj moji súrodenci si žijú veľmi dobre. Sme rešpektovaní. To je uz o nás. Vnímala som to pri dospievani a chvíľu za dospelostou, kym sme žili v rodnom meste, malom ,kde kazdy každého poznal. Nebolo to zrovna príjemné.
Za mňa aj dve deti a kazde od ineho je na zamyslenie, ze chyba bude aj v tej zene, nepoučila sa.Nehovorim tri.Autorka nápiš o pár rokov, však aj predosli boli super muzi😉že áno
U nás býva jedna, čo ma dve a kazde s inym, ale teda z nej to až kričí, ze ma rada muzov, kde je nejaky muz už koketuje a flirtuje kade tade.Prvy muz ju nechal a druhy ju ma na haku
My rozumieme ze kazda zena chce byt milovana a mat partnera,pekny vztah. Ale uz po prvom raze co by som ostala slobodna matka,by som sice do vztahu sla to ano, ale chranila by som sa najviac ako sa da, nech nemam dalsie dieta s dalsim muzom.
@ivik4 kazda zena ma nie len ine vzdelanie ale aj intelekt. Su mudre zeny a su same lebo muzi okolo hlupucki, su naivne zeny ktore veria na laaasku a nachyta ich hocikto. To je ako s dochodcami tiez nerozumieme ako ich lahko moze niekto okradnut o majetky. Tak slecna to ma taketo
Popališ sa 1x, potom už dávaš pozor, dvakrát je už dosť a tretí krát...Výraz sme tehotní, no ja ti neviem... Mne svieti normálne červená kontrolka, že toto nie, ale to bude profesionálna deformácia 🙈, lebo sa stretávam s rôznymi príbehmi a tvoj mi zapadá do nie moc dobrého konca. Z druhej strany, každého do toho prd makový, s koľkými chlapmi máš deti, pokiaľ sa o ne poriadne staráš a verejne to sama neprezentuješ, koľko je oteckov, nikto o tom vedieť nemusí. Ľudia majú dnes dosť svojích starostí a nie sledovať, kto mal koľko frajerov.
Vela krat tu zacnem pisat... A potom si poviem, ze to je abslutna zbytocnost.
A k teme.... Bez komentara.
Mne sa ten zvrat, ostali sme tehotní, neskutočne páči. Držím vám palce. Len smelo do toho.
@larisalarisa volá sa to slovné spojenie, môžeš aj výraz použiť...zvrat je niečo iné.
Zeny, zeny, pozrite sa na seba ake ste. Normalne ste sa ako vrany do nej pustili a ďobete a ďobete ako do carodejnice. Kolko dievcat sa zamilovalo a potom ostali slobodne matky lebo frajer usiel? A potom taka slobodna mamicka co ma robit? Hlada oporu tiez nechce byt sama a pride princ ktory potom zase ujde. Ok vam sa to nestalo tak budte vdacne, ale keby sa to stane vam tak co? Tiez hladate riesenia a ked je clovek sam laska si ho najde. Kolko z vas priznalo neveru v inom prispevku? No? Veci sa deju. Ludia musia zit s tym co im osud nadelil. A mozno vychova deti lepsie ako niektora z vas. Potesilo by ma keby si aspon jedna z toho nieco vzala a nebola ta vrana.
@lentakyterapeut sa pýta na názor,tak jej odpovedajú,tebe príde jej situácia normálna, podľa komunikácie to pri treťom mužovi a dieťati neostane určite,ono nie je problém deti robiť, horšie je ich vychovávať
@martuska_1984 ja mám kamarátku. Jasne, že jej babka už nežije (keby žila tak ma cca 110 rokov) a ona mala 3 synov, každí mal iného otca.
Niektoré tu píšu, ako keby to boli macata. Decka potrebujú stabilitu, predvidatelne prostredie, nie stále nového otecka. Ako stane sa, ale toho druheho, tretieho si už fakt veľmi dobre premyslím. To už je potom fakt problém v tej žene, že nemá dostatok zodpovednosti voči deťom. Ak je sama, nech ma iného kľudne aj kazdy týždeň.
@martuska_1984 prepáč, ale toto čo sú za slová? "nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci"
Doteraz si bola vo vzťahoch len s ignorantami a sebcami, a takých si si dobrovoľne zvolila za otcov svojich detí a teraz príde zodpovedný a starajúci sa a s takým dieťa nevieš či chceš? No ja neviem, či toto je logické uvažovanie jednej dospelej ženy, ale skôr asi nie, chýba tomu všetkému zodpovednosť, logika, zdravý úsudok. Ale tak nemusím zas všetkému rozumieť, len tvoje konanie nedáva zmysel.
Je to veľmi nezodpovedné a nefér voči tým deťom.
Ja si o takých ženách myslím že sú hlúpe a nevedia si inak udržať chlapa ako dieťaťom. Čo je teda neskutočná somarina, lebo žiadneho chlapa si tým dieťatom aj tak neudrží a potom na to doplatia zase len tie deti.
@martuska_1984 prepáč, ale toto čo sú za slová? "nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci"
Doteraz si bola vo vzťahoch len s ignorantami a sebcami, a takých si si dobrovoľne zvolila za otcov svojich detí a teraz príde zodpovedný a starajúci sa a s takým dieťa nevieš či chceš? No ja neviem, či toto je logické uvažovanie jednej dospelej ženy, ale skôr asi nie, chýba tomu všetkému zodpovednosť, logika, zdravý úsudok. Ale tak nemusím zas všetkému rozumieť, len tvoje konanie nedáva zmysel.
@0silvia0 vycuc z diskusie ktorú založila v roku 2018 #jednej strane som velmi stastna a spokojna - partner sa s malou uci, hra, vari, uspava a mozem sa na neho spolahnut#
Ťažké má nejakú slabú pamäť alebo píše z cesty
@martuska_1984 do tretice vsetko dobre… len ci si ty tie vztahy nesabotujes sama, ked aj tu napises, ze nie si zvyknuta na partnera, co by sa staral
@anonym_d872e3 no tak tu treba len napísať: komu niet rady, tomu niet pomoci😕
Trošku neskoro napísať dieťa by som aj brala keď je už raz na ceste, či rozmýšľaš nebodaj nad potratom? 🤦🏻♀️ Predpokladam že aj ty máš iné priezvisko ako všetky deti...no čo už, nejak to musíš prežiť. 🤷♀️
Nepomyslela by som si o takej žene lichotivé veci ale to ti môže byť jedno, hlavne nech ste šťastní vy. A len tak mimochodom, rozprávaš o dieťati ako keby ste ho len zvažovali, ale ty si už tehotná. Už moc toho nezmôžeš. Potrat je možnosť ale mala by byť posledná a nie prvá, a už vôbec nie pre “čo ľudia povedia”.
@martuska_1984 každé dieťa má iné priezvisko?
Sú aj muži ktorí žijú naoko akože usporiadany život ale deťom sa absolútne nevenujú z pohodlnosti a lenivosti.Alebo workoholici, pre ktorých je na prvom mieste kariéra a peniaze.Prajem autorke nech tento tretí muž zostane rovnako starostlivý ako je teraz.
Poznám takú. 4 decká s 3 chlapmi. troska na AD, finančne negramotná, deti otrasná výchova, otrasné detstvo, často prázdna chladnička ,každý ich ľutuje- tie deti. Podľa mňa ak deti majú všetko čo potrebujú, majú svoj životný priestor aj rodičovskú lásku, tak proste život priniesol. Vyrastajú s tým, tak im to nepríde nejaké čudné a na názor cudzích by som zvedavá nebola.
Ja si nemyslím nič zlé o tebe, ak starostlivo sa staráš o svoje všetky deti a nič im nechýba tak dobre. A možno teraz do tretice budeš mať šťastie na muža ktorý ťa bude ľúbiť a aj tvoje deti, veľa šťastia.
Ja tiež mám dve deti od dvoch otcov. Prvé dieťa má priezvisko po mne, ex začal holdovat alkoholu tak bola som ja tá čo sa s ním rozišla. Ostala som slobodná mamička. Po rokoch som si našla manžela a máme spoločné dieťa. Obe svoje deti ľúbim rovnako a môj manžel tiež, nerobí žiadne rozdiely. Nie každej žene vyjde hneď prvý vzťah až do konca života.
Dcera ma spoluziacku - ona dcera - 1. otec, potom dvaja chlapci - 2. otec. Na konci sklolskeho roka sme videli jej mamu na ihrisku s novym chlapom. Tak sme sa len s muzom zasmiali, ze bude 4. decko. A ona uz bola v tom case ozaj tehotna 🙈 o mesiac sa ma narodit. Je to dost na smiech a uprimne nechapem ju a este viac toho chlapa. A teda vsetky 3 deti ma v striedavke. Raz ide po nich ona, raz ockovia, raz partnerky otcov, raz novy mamin partner. Mne je tych deti dost luto. Ako je o ne normalne postarane, ale co musia mat za zmatok v hlave. A to ma ta baba 28 rokov 🤦♀️
Dcera ma spoluziacku - ona dcera - 1. otec, potom dvaja chlapci - 2. otec. Na konci sklolskeho roka sme videli jej mamu na ihrisku s novym chlapom. Tak sme sa len s muzom zasmiali, ze bude 4. decko. A ona uz bola v tom case ozaj tehotna 🙈 o mesiac sa ma narodit. Je to dost na smiech a uprimne nechapem ju a este viac toho chlapa. A teda vsetky 3 deti ma v striedavke. Raz ide po nich ona, raz ockovia, raz partnerky otcov, raz novy mamin partner. Mne je tych deti dost luto. Ako je o ne normalne postarane, ale co musia mat za zmatok v hlave. A to ma ta baba 28 rokov 🤦♀️
@anonym_d3a9d8 tak to je riadna motanica.
Ženy, Kollár môže mať aj cez desať u nej tri je cez? Mám známu ktora má troch synov,s tromi chlapmi každý inej národnosti. Za každ mého bola aj vydatá. Neviem,či je chyba v nej alebo len priťahuje debilov ale nevyšiel jej ani tretí aj štvrtý vzťah.
Mňa napadla jedna teta od nás, dlho predlôh nemohli mať deti až prišla domov s tým že jej doktor povedal že má ísť do kúpeľov. Veru aj šla a do 9mes porodila, po čase zatúžila po ďalšom dieťati, zas po kúpeloch ostala tehotná, po treťom to bolo podozrivé aj jej mužovi ale rozviedli sa až po štvrtom. To už bolo veľa aj u nej muža. Kto bol otcom jej štyroch modrookých blonďavých deti neviem, ale každa senzácia raz vyprchá. Po čase si na to nikto nespomenul.
Blahoželám k bábätku a dúfam že tentokrát si vybrala dobre
@martuska_1984 kiez by boli len take problemy,ze su zeny tehotne s muzmi ktori su laskyplni,starostlivi.
Mňa napadla jedna teta od nás, dlho predlôh nemohli mať deti až prišla domov s tým že jej doktor povedal že má ísť do kúpeľov. Veru aj šla a do 9mes porodila, po čase zatúžila po ďalšom dieťati, zas po kúpeloch ostala tehotná, po treťom to bolo podozrivé aj jej mužovi ale rozviedli sa až po štvrtom. To už bolo veľa aj u nej muža. Kto bol otcom jej štyroch modrookých blonďavých deti neviem, ale každa senzácia raz vyprchá. Po čase si na to nikto nespomenul.
Blahoželám k bábätku a dúfam že tentokrát si vybrala dobre
@katica06 mozno 1 a ten isty a dohodli sa,ze vzdy sa stretnu v kupeloch,raz bolo nieco take podobne aj rod.pripadoch.
@anonym_85d0f2 to bolo v časoch keď 99%ludí u nás nemalo ani pevnú linku
@katica06 sila ale,mozno si tajne pisali listy.
Už trošku rozmýšľaj aj kvôli tým dvom deťom(ako sa budú cítiť) a nie bezhlavo pri dvoch deťoch musíš snáď mať nejaký rozum a nerozmýšľat len tou dole že asi ti niečo chýba a láska v dnešnej dobe ti len láska nepomôže .účty ti to nezaplati a aby si tu ďalšia nebola anonymná ktorá nemá výživné ,rodinu a kamarátky ktoré by jej pomohli .

Aj tu na koniku je jedna co caka 3. s 3. .. A taketo komenty sa jej asi nedostali 😀
A mne by to bolo jedno, nezaujima ma ako ini ludia ziju svoje zivoty