icon

Tretie dieťa s tretím partnerom

martuska_1984
4. nov 2025

Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.

petronela1985
5. nov 2025

@martuska_1984 mám takú známu, tiež ma tretie bábätko s tretím mužom, s prvým manželom žiadne dieťa. Tesne pred pôrodom sa vydala druhýkrát. Mne osobne je to zvláštne, štyri vzťahy za nejakých desať rokov možno, z nich tri deti. Ale nejako som sa nad tým viac nezamýšľala, vždy bola taká, no povedzme, nevedela sa nejako nájsť v živote. Na Facebooku ma večne statusy ako ju každý ohovára a že bude blokovať a rušiť priateľstvá, tak okolie to rieši. Mať tri deti s troma mužmi je nekonvenčné, osobne si neviem predstaviť taký život.

lienka.7
5. nov 2025
@aurora33

@anonym_f8edf2 podla mňa sú husi ženy, ktoré sa nechajú otĺkať a týrať a vidia to ešte aj ich deti.

@aurora33 je to veľmi smutné, ale vidíme to aj na tomto fóre. A žena sa pýta ze CO ma robiť??? Mne toto hlava proste neberie. A za mna ešte horšie ako fyzické tyranie je ekonomické tyranie. To ich "zitie" z rodicakov a podobne a vyplakavanie, akého majú doma ch..a. ale do roboty to nepôjde, lebo predsa 3 roky je RD, resp. potom sa musí opäť obetovať, lebo chore deti a pod. Nie, nemusi sa obetovať, ona sa obetuje uplne dobrovolne. A toto je to, co je na tomto celom chore.

mk22
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 no ja ako psych tyrana žena po skončení vzťahu by som sa sústredila hlavne na deti na seba, dala do poriadku svoju psychiku a chlap by bolo podledne Co by som si k telu pripustila.
Uplne posledné co by som po tomto všetkom riešila by bol chlap ci vzťah. A ak by som uz sex žila tak asi tak aby som neostala tehotná.
By som bola taka zlomená zničená ze na sex a chlapa by som ani nepomyslela.
Preto píšem, kde si a co mas, je iba tvoje rozhodnutie.
Iba ty si dovolila, 2r po,čiže dosť skoro, vpustiť sebe a aj deťom do života ďalšieho chlapa.

Su ženy kt bez chlapa nevedia byt.
Tým nemyslím teba, nrurazam ale sirry 8r tyrana s 2 deťmi kt su pre mna svet, tak sa sústredím na ne.

anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
aurora33
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 da sa to spoznať aj keď máš 19,20, nemusíš sa vyhovarat na vek. Tak fajn že si si časom našla normálneho chlapa, ale tých dvoch predtým si si tiež vybrala ty. Takže je to tvoja chyba, nikoho iného.

mk22
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 napísala si ..druhy prišiel dva roky po 8r tyrani v manželstve.
Z toho mi vyšlo ze po takom pekle skočiť tak skoro k ďalšiemu.. a ostat tehotná je pre mna nueco nepredstavitelne.
Ja mam dve známe, nevyšiel im vzťah, prešli si peklom, chlap tyran.
Ani jedna ďalej chlapa neriešila. Žijú spokojný život s deťmi, jedna ma vek ze si v pohode môže založiť rodinu, no chlap je podledne, na co by dobrovoľne minula čas a energiu.

zara3
Autor odpoveď zmazal
zara3
5. nov 2025
@aurora33

@anonym_f8edf2 da sa to spoznať aj keď máš 19,20, nemusíš sa vyhovarat na vek. Tak fajn že si si časom našla normálneho chlapa, ale tých dvoch predtým si si tiež vybrala ty. Takže je to tvoja chyba, nikoho iného.

@aurora33 nemusíš takto sudit moja

zara3
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
mk22
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 prvé deti su uz dospelé?

anonym_77a3ce
5. nov 2025
@mk22

@anonym_f8edf2 napísala si ..druhy prišiel dva roky po 8r tyrani v manželstve.
Z toho mi vyšlo ze po takom pekle skočiť tak skoro k ďalšiemu.. a ostat tehotná je pre mna nueco nepredstavitelne.
Ja mam dve známe, nevyšiel im vzťah, prešli si peklom, chlap tyran.
Ani jedna ďalej chlapa neriešila. Žijú spokojný život s deťmi, jedna ma vek ze si v pohode môže založiť rodinu, no chlap je podledne, na co by dobrovoľne minula čas a energiu.

@mk22 suhlasim...ja som si sest rokov po odchode od partenra nevedela predstavit ist ani na kavu s dalsim muzom. a sancu novemu vztahu som dala prvykrat po 8 rokoch - nevysiel, nebola som schopna zit s novym muzom. druhykrat (dufam,z ze posledny) po 11 rokoch od ukoncenia toho prveho.

ale poznam dost zien, ktore proste nedokazu byt same.
a novy vztah je jedinym zmyslom ich zivota - radsej hocikto, nez byt same

anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
mk22
5. nov 2025
@anonym_77a3ce

@mk22 suhlasim...ja som si sest rokov po odchode od partenra nevedela predstavit ist ani na kavu s dalsim muzom. a sancu novemu vztahu som dala prvykrat po 8 rokoch - nevysiel, nebola som schopna zit s novym muzom. druhykrat (dufam,z ze posledny) po 11 rokoch od ukoncenia toho prveho.

ale poznam dost zien, ktore proste nedokazu byt same.
a novy vztah je jedinym zmyslom ich zivota - radsej hocikto, nez byt same

@anonym_77a3ce ano, su zeny, kt nevedia žiť samé. Dokážu lietať od jedného k druhému, len nech nejaký je.
A smutne je, ak z každého vzťahu vzíde dueta, ako suvenír.

Ale nemôžu za to, mali smolu..?? Isto nie. Same, dobrovolne sa rozhodli.

anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
nyusika
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 mne by svietila v takomto pripade kontrolka - ja by som si pomyslela, ze ziaden normalny muz nepozve na rande zenu s troma malymi detmi...sorry, ja by som to takto brala.
cize ja by som ani na rande urcite nesla.

anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
mk22
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 koľko ma najmladšie dieťatko?

anonym_f8edf2
Autor odpoveď zmazal
mischy00
5. nov 2025

@martuska_1984 nemyslím ze si k..., to nie, v globále si mohla mat menej muzov ako žena, co ma deti iba s jedným.
Ale po 2 nevydarených vzťahov, 2 deťoch bez otcov by som do tretieho nešla, ani keby ma na kolenách prosil.
V prvom rade si treba uvedomiť, ze posledný partner bude mat jedno dieťa, aj ked odíde....ty mas stále 3.
Ale uz sa stalo, tak len veriť, ze je naozaj taký zodpovedný a úžasný, ako sa ti teraz zdá 🍀.

mamadievcatiek
5. nov 2025

Autorka nereaguje. Určite ju odradili negatívne komentáre.

ibrunova
5. nov 2025
@mamadievcatiek

Autorka nereaguje. Určite ju odradili negatívne komentáre.

@mamadievcatiek alebo je to vymyslená téma.

nyusika
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 to je v poriadku, ja som pisala, ze ja by som na rade nesla.
a uz vobec nie s troma malymi detmi a tak skoro po odchode od tyrana

mk22
5. nov 2025
@anonym_f8edf2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f8edf2 vidíš, pises ze rande s tretím chlapom si mala s malým dieťaťom v nosiči.. čiže par mesiacov po odchode od druhého si isla na rande s tretím..
To je to co som písala od začiatku.. chlap by bol posledné CK by som riešila a uz vbc nerandila s 3 deťmi plus batoľa v nosiči..

zara3
5. nov 2025
@mk22

@anonym_f8edf2 vidíš, pises ze rande s tretím chlapom si mala s malým dieťaťom v nosiči.. čiže par mesiacov po odchode od druhého si isla na rande s tretím..
To je to co som písala od začiatku.. chlap by bol posledné CK by som riešila a uz vbc nerandila s 3 deťmi plus batoľa v nosiči..

@mk22 však vám povedala, že hned jak ten druhý drogoval, nechala ho. Vy ste fakt. Ked chces psa bit.....