icon

Tretie dieťa s tretím partnerom

martuska_1984
4. nov 2025

Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.

Strana
z6
mk22
5. nov 2025
@zara3

@mk22 však vám povedala, že hned jak ten druhý drogoval, nechala ho. Vy ste fakt. Ked chces psa bit.....

@zara3 no a par mesiacov po, uz randila s tretím. S batoľatom v nosiči. Žiaden čas na zahojenie sa, dat sa po drogacovi dokopy, vzchopit nabrať silu..
Ale nie riesit ďalšieho!!!

dominikamacakova
5. nov 2025

Sama neveríš tomu, že je taký super ako píšeš. Dosť na prd pozícia mať tri deti a každé s iným, ale čo už.

nyusika
5. nov 2025
@zara3

@mk22 však vám povedala, že hned jak ten druhý drogoval, nechala ho. Vy ste fakt. Ked chces psa bit.....

@zara3 a hned potom zacala s troma malymi detmi randit s tretim....ved OK, jej vec, vyzera to, ze jej to vyslo.
mna by ani v pate nenapadlo dohadovat si po takom negativnim zazitku rande s novym nabijakom

zara3
5. nov 2025
@mk22

@zara3 no a par mesiacov po, uz randila s tretím. S batoľatom v nosiči. Žiaden čas na zahojenie sa, dat sa po drogacovi dokopy, vzchopit nabrať silu..
Ale nie riesit ďalšieho!!!

@mk22 však povedala, že nechcela ziadny vztah a toho chlapa už poznala. On chcel vazny vztah a ona mu povedala, že na to nemá čas na randenie atd. Však podla toho, co povedala to ani jak rande nevyzera.

zara3
5. nov 2025
@nyusika

@zara3 a hned potom zacala s troma malymi detmi randit s tretim....ved OK, jej vec, vyzera to, ze jej to vyslo.
mna by ani v pate nenapadlo dohadovat si po takom negativnim zazitku rande s novym nabijakom

@nyusika hej to chcem vidiet, ako si terajsia žena nebude vypisovat s chlapmi a bude mat celibat dokonca zivota hahahaha

zara3
5. nov 2025
@dominikamacakova

Sama neveríš tomu, že je taký super ako píšeš. Dosť na prd pozícia mať tri deti a každé s iným, ale čo už.

@dominikamacakova však si priznala vlastnu chybu, stará sa o deti co do něj vsetci kopete. Však vy neviete, kedy sa vam daco moze stat a vas perfektny vztah krachne ako domcek z kariet.

nyusika
5. nov 2025
@zara3

@nyusika hej to chcem vidiet, ako si terajsia žena nebude vypisovat s chlapmi a bude mat celibat dokonca zivota hahahaha

@zara3 kto pise o celibate do konca zivota ?
pisem len, ze po tak katastrofalnom stave si normalna zena nebude hned hladat noveho "otca" pre svoje deti...najskor nech sa d ado poriadku, potom nech riesi vypisovacky a sex...ale nemusi mu hned decka doviest na predstavenie

mk22
5. nov 2025
@zara3

@zara3 kde čítaš o celibáte?
Normálna zlomená zničená žena sa pokúša dat dokopy vzchopiť sa, riesut tri malé deti..chrániť ich.

Nie bežím na rande so všetkými, aj tak sa dá.

Vyššie som písala od jedného k druhému.
Opisovala ako ju ten drogový prenasledoval ničil a s jeho parmesacnym, mizno ročným dieťaťom uz mala silu energiu chuť na chlapa??

mamka34
5. nov 2025
@anonym_39c811

Tak autorku ste ponizili dourazali,mozte byt na seba hrde a potom sa cudujeme,ze v skole deti sikanuju ine deti.Tu mame jasny priklad odkial to maju.
Autorka ja to mam zaujimavejsie ako ty a kazdeho je do toho velke nic.Vezmite sa zite a budte stastní.Ja mam 5deti od 4otcov,treti krat vydata mame spolu dve deti. Tri mam uz z baraku,su dospele.Nikto nepozna tvoj zivot len ty sama.Drzim palce.

@anonym_39c811 Je to pekne mať 5 deti. Ale nie s x otcami. Tie deti určite nie sú nadšené, ale tak, museli sa prispôsobiť. Nič iné im ani nezostáva.

anonym_39c811
5. nov 2025
@mamka34

@anonym_39c811 Je to pekne mať 5 deti. Ale nie s x otcami. Tie deti určite nie sú nadšené, ale tak, museli sa prispôsobiť. Nič iné im ani nezostáva.

@mamka34 deti to nikdy neriesili.Dnes maju 25,21,20 starsi ani jedno z nich nie je v kontakte s otcom ani po rozchode sa o ne nezujimali.Maju vztah kazdy jeden.Syn mi aj dnes povie,ze som najlepsia mama na svete.Ja som pre ne vzdy robila prve posledne,drzia spolu,nedaju na seba dopustit.

mamka34
5. nov 2025
@anonym_39c811

@mamka34 deti to nikdy neriesili.Dnes maju 25,21,20 starsi ani jedno z nich nie je v kontakte s otcom ani po rozchode sa o ne nezujimali.Maju vztah kazdy jeden.Syn mi aj dnes povie,ze som najlepsia mama na svete.Ja som pre ne vzdy robila prve posledne,drzia spolu,nedaju na seba dopustit.

@anonym_39c811 je to tá najlepšia alternatíva. Poznám ženu, čo má 6 detí s dvoma partnermi a sú to veľmi dobre deti. Povedzme, že máme ešte predsudky.

anonym_39c811
5. nov 2025
@mamka34

@anonym_39c811 je to tá najlepšia alternatíva. Poznám ženu, čo má 6 detí s dvoma partnermi a sú to veľmi dobre deti. Povedzme, že máme ešte predsudky.

@mamka34 ja mam tiez skusenost,kde je viac deti ci od jedneho otca ci viacerych tie deti su ine.Predsudky mat ludia mozu,sudit by nemali ako to vidno aj v tejto diskusii.Na jednej strane konikovske mamicky chcu lepsi svet na druhej strane sa spravaju opacne a k tomu ucia aj svoje deti,tak jasne,ze z nich lepsi clovek nevyrastie ked maju take matky doma.

zara3
Autor odpoveď zmazal
zara3
5. nov 2025

Na co písať, radsej mazem.... to je hanba tu

dominikamacakova
5. nov 2025
@zara3

@dominikamacakova však si priznala vlastnu chybu, stará sa o deti co do něj vsetci kopete. Však vy neviete, kedy sa vam daco moze stat a vas perfektny vztah krachne ako domcek z kariet.

@zara3 ja do nej nekopem. Ja by som si to dieťa na jej mieste nenechala. Chcela počuť názory, má ich mať.

aurora33
5. nov 2025
@zara3

@aurora33 nemusíš takto sudit moja

@zara3 ako súdim? Moja. Len som jej napísala že ona nie je obeť. Ona si vybrala čo si vybrala.

pljanka
7. nov 2025

@martuska_1984 stale som tu hladala tvoju odpoved na otazky, ktore ti boli polozene. Nikde nic 🤷‍♀️ bud si troll alebo ti to je fakt jedno, co sa bude diat a ako spominali si nezodpovedna

martuska_1984
autor
8. nov 2025

Nedalo sa skôr reagovat na všetky negatívne komentáre. Nie som ľahká žena, či nevzdelana slepica, dokonca mám doktorát, prácu v akademickej oblasti a aj normálnu prácu. Deti majú 15 a 7 a áno, po dvoch nevydarených vzťahoch a hlavne poslednom vzťahu, ktorý bol môj druhý reálny vzťah (nikdy som nebola promiskuitná a nestrieľali partnerov), kde som bola ekonomicky i fyzicky napádaná svojim ex, kde musela zakročiť polícia lebo ma chcel zabiť, som sa po rokoch rozhodla pre vzťah, veľmi sa ospravedlňujem, že som si to vôbec dovolila. Nejednalo sa o naivitu a pripútanie si partnera, ale jednoducho naopak zlyhala antikoncepcia, keďže sme sa chránili. Partner sa veľmi teší, nakoľko s bývalou manželkou nemohli mať dieťa a rodinu chce so mnou. Už sme obaja po 40tke, nemáme 20. Po tom čo si človek prežil, je mu samozrejme zvláštne, keď ho môže mať niekto rad a ja si myslím že po rokoch by som si mohla dovoliť byt šťastná, aj s mojimi deťmi a novou rodinou.

ivik4
8. nov 2025

Tak sa potom zbytocne pytas na nazor co si myslime o zene kt. Ma 3 deti s 3 muzmi. Bud stastna a kasli na nazor druhych

la_dolce_vita
8. nov 2025
@martuska_1984

Nedalo sa skôr reagovat na všetky negatívne komentáre. Nie som ľahká žena, či nevzdelana slepica, dokonca mám doktorát, prácu v akademickej oblasti a aj normálnu prácu. Deti majú 15 a 7 a áno, po dvoch nevydarených vzťahoch a hlavne poslednom vzťahu, ktorý bol môj druhý reálny vzťah (nikdy som nebola promiskuitná a nestrieľali partnerov), kde som bola ekonomicky i fyzicky napádaná svojim ex, kde musela zakročiť polícia lebo ma chcel zabiť, som sa po rokoch rozhodla pre vzťah, veľmi sa ospravedlňujem, že som si to vôbec dovolila. Nejednalo sa o naivitu a pripútanie si partnera, ale jednoducho naopak zlyhala antikoncepcia, keďže sme sa chránili. Partner sa veľmi teší, nakoľko s bývalou manželkou nemohli mať dieťa a rodinu chce so mnou. Už sme obaja po 40tke, nemáme 20. Po tom čo si človek prežil, je mu samozrejme zvláštne, keď ho môže mať niekto rad a ja si myslím že po rokoch by som si mohla dovoliť byt šťastná, aj s mojimi deťmi a novou rodinou.

@martuska_1984 tak vzdelana zena potrebuje nazor zien z MK na svoj zivot...? A ked su logicky aj negativne, tak je z toho rozladena. Zaujimave..

martuska_1984
autor
8. nov 2025
@la_dolce_vita

@martuska_1984 tak vzdelana zena potrebuje nazor zien z MK na svoj zivot...? A ked su logicky aj negativne, tak je z toho rozladena. Zaujimave..

@la_dolce_vita mňa názor zaujíma, je to súčasť mojej Prace už 15 rokov. Pýtala som sa ako je vnímaná takáto matka a na tom naozaj nevidím nič zle

la_dolce_vita
8. nov 2025
@martuska_1984

@la_dolce_vita mňa názor zaujíma, je to súčasť mojej Prace už 15 rokov. Pýtala som sa ako je vnímaná takáto matka a na tom naozaj nevidím nič zle

@martuska_1984 chapem, ale potom by si mala ratat s tym, ze ludia su rozni a takisto ich nazory a pohlady su rozne, nie vzdy spravne a empaticke. A najma neurazat sa. Vyrovnana zena nazory druhych neriesi. Ale kto sa pyta, ten sa dozvie. Ja ti prajem vsetko dobre...

anonym_460215
8. nov 2025
@martuska_1984

@martuska_1984 Autorka, jedna vec je práca a iná je život... Ja nemám doktorát, mám 1 dieťa s exmanželom, rozviedli sme sa po 12rocnom manželstve pred dvomi rokmi, ale ak by som v budúcnosti riešila nového partnera, bude ma zaujímať najmä moje dieťa, žiadne názory na MK.
V mojej minulej rodine sme mali prípad, kedy žena mala štvrrté dieťa so štvrtým partnerom - mojim vtedajším švagrom. On dovtedy deti nemal a od narodenia malého sa neskutočne tešil, staral sa. Jeho partnerku som nijako nesúdila. Dnes má dieťa takmer 5 rokov, exšvagor sa stále denne stará, nielen o svoje dieťa, ale aj o tri ďalšie svojej partnerky. Oni sú šťastní a spokojní.
Tebe želám, nech Ti to tentoraz vyjde, nech ste a už zostanete šťastná a spokojná rodina, s "vašimi" tromi deťmi.

Strana
z6