Tretie dieťa s tretím partnerom
Mám dve deti z predošlých vzťahov, ktoré nevyšli. Teraz mám nového priateľa a ostali sme tehotní, priateľ po dieťati veľmi túži, keďže si myslel, že už dieťa mať nebude. Ako by ste vnímali vy a vaše okolo tretie dieťa s tretím chlapom? Je zodpovedný, pracovitý, chce svadbu a najradšej by si osvojil aj deti z predošlých vzťahov (deti vychádzajú dobre s otcom, čiže to nepripadá do úvahy). Osobne by som dieťa brala, avšak mám aj trošku paniku, nie som zvyknutá na partnera čo sa zaujíma, stará, je zodpovedný, milujúci - po rokoch si človek odvykol od láskavých prejavov a do toho ešte bývalý robí problémy, keďže sa nevie s priateľom vyrovnať a ja mám z toho mega stres a paniku.
Sama neveríš tomu, že je taký super ako píšeš. Dosť na prd pozícia mať tri deti a každé s iným, ale čo už.
@mk22 však vám povedala, že hned jak ten druhý drogoval, nechala ho. Vy ste fakt. Ked chces psa bit.....
@zara3 a hned potom zacala s troma malymi detmi randit s tretim....ved OK, jej vec, vyzera to, ze jej to vyslo.
mna by ani v pate nenapadlo dohadovat si po takom negativnim zazitku rande s novym nabijakom
@zara3 no a par mesiacov po, uz randila s tretím. S batoľatom v nosiči. Žiaden čas na zahojenie sa, dat sa po drogacovi dokopy, vzchopit nabrať silu..
Ale nie riesit ďalšieho!!!
@mk22 však povedala, že nechcela ziadny vztah a toho chlapa už poznala. On chcel vazny vztah a ona mu povedala, že na to nemá čas na randenie atd. Však podla toho, co povedala to ani jak rande nevyzera.
@zara3 a hned potom zacala s troma malymi detmi randit s tretim....ved OK, jej vec, vyzera to, ze jej to vyslo.
mna by ani v pate nenapadlo dohadovat si po takom negativnim zazitku rande s novym nabijakom
@nyusika hej to chcem vidiet, ako si terajsia žena nebude vypisovat s chlapmi a bude mat celibat dokonca zivota hahahaha
Sama neveríš tomu, že je taký super ako píšeš. Dosť na prd pozícia mať tri deti a každé s iným, ale čo už.
@dominikamacakova však si priznala vlastnu chybu, stará sa o deti co do něj vsetci kopete. Však vy neviete, kedy sa vam daco moze stat a vas perfektny vztah krachne ako domcek z kariet.
@nyusika hej to chcem vidiet, ako si terajsia žena nebude vypisovat s chlapmi a bude mat celibat dokonca zivota hahahaha
@zara3 kto pise o celibate do konca zivota ?
pisem len, ze po tak katastrofalnom stave si normalna zena nebude hned hladat noveho "otca" pre svoje deti...najskor nech sa d ado poriadku, potom nech riesi vypisovacky a sex...ale nemusi mu hned decka doviest na predstavenie
@zara3 kde čítaš o celibáte?
Normálna zlomená zničená žena sa pokúša dat dokopy vzchopiť sa, riesut tri malé deti..chrániť ich.
Nie bežím na rande so všetkými, aj tak sa dá.
Vyššie som písala od jedného k druhému.
Opisovala ako ju ten drogový prenasledoval ničil a s jeho parmesacnym, mizno ročným dieťaťom uz mala silu energiu chuť na chlapa??
Tak autorku ste ponizili dourazali,mozte byt na seba hrde a potom sa cudujeme,ze v skole deti sikanuju ine deti.Tu mame jasny priklad odkial to maju.
Autorka ja to mam zaujimavejsie ako ty a kazdeho je do toho velke nic.Vezmite sa zite a budte stastní.Ja mam 5deti od 4otcov,treti krat vydata mame spolu dve deti. Tri mam uz z baraku,su dospele.Nikto nepozna tvoj zivot len ty sama.Drzim palce.
@anonym_39c811 Je to pekne mať 5 deti. Ale nie s x otcami. Tie deti určite nie sú nadšené, ale tak, museli sa prispôsobiť. Nič iné im ani nezostáva.
@anonym_39c811 Je to pekne mať 5 deti. Ale nie s x otcami. Tie deti určite nie sú nadšené, ale tak, museli sa prispôsobiť. Nič iné im ani nezostáva.
@mamka34 deti to nikdy neriesili.Dnes maju 25,21,20 starsi ani jedno z nich nie je v kontakte s otcom ani po rozchode sa o ne nezujimali.Maju vztah kazdy jeden.Syn mi aj dnes povie,ze som najlepsia mama na svete.Ja som pre ne vzdy robila prve posledne,drzia spolu,nedaju na seba dopustit.
@mamka34 deti to nikdy neriesili.Dnes maju 25,21,20 starsi ani jedno z nich nie je v kontakte s otcom ani po rozchode sa o ne nezujimali.Maju vztah kazdy jeden.Syn mi aj dnes povie,ze som najlepsia mama na svete.Ja som pre ne vzdy robila prve posledne,drzia spolu,nedaju na seba dopustit.
@anonym_39c811 je to tá najlepšia alternatíva. Poznám ženu, čo má 6 detí s dvoma partnermi a sú to veľmi dobre deti. Povedzme, že máme ešte predsudky.
@anonym_39c811 je to tá najlepšia alternatíva. Poznám ženu, čo má 6 detí s dvoma partnermi a sú to veľmi dobre deti. Povedzme, že máme ešte predsudky.
@mamka34 ja mam tiez skusenost,kde je viac deti ci od jedneho otca ci viacerych tie deti su ine.Predsudky mat ludia mozu,sudit by nemali ako to vidno aj v tejto diskusii.Na jednej strane konikovske mamicky chcu lepsi svet na druhej strane sa spravaju opacne a k tomu ucia aj svoje deti,tak jasne,ze z nich lepsi clovek nevyrastie ked maju take matky doma.
Na co písať, radsej mazem.... to je hanba tu
@dominikamacakova však si priznala vlastnu chybu, stará sa o deti co do něj vsetci kopete. Však vy neviete, kedy sa vam daco moze stat a vas perfektny vztah krachne ako domcek z kariet.
@zara3 ja do nej nekopem. Ja by som si to dieťa na jej mieste nenechala. Chcela počuť názory, má ich mať.
@martuska_1984 stale som tu hladala tvoju odpoved na otazky, ktore ti boli polozene. Nikde nic 🤷♀️ bud si troll alebo ti to je fakt jedno, co sa bude diat a ako spominali si nezodpovedna
Nedalo sa skôr reagovat na všetky negatívne komentáre. Nie som ľahká žena, či nevzdelana slepica, dokonca mám doktorát, prácu v akademickej oblasti a aj normálnu prácu. Deti majú 15 a 7 a áno, po dvoch nevydarených vzťahoch a hlavne poslednom vzťahu, ktorý bol môj druhý reálny vzťah (nikdy som nebola promiskuitná a nestrieľali partnerov), kde som bola ekonomicky i fyzicky napádaná svojim ex, kde musela zakročiť polícia lebo ma chcel zabiť, som sa po rokoch rozhodla pre vzťah, veľmi sa ospravedlňujem, že som si to vôbec dovolila. Nejednalo sa o naivitu a pripútanie si partnera, ale jednoducho naopak zlyhala antikoncepcia, keďže sme sa chránili. Partner sa veľmi teší, nakoľko s bývalou manželkou nemohli mať dieťa a rodinu chce so mnou. Už sme obaja po 40tke, nemáme 20. Po tom čo si človek prežil, je mu samozrejme zvláštne, keď ho môže mať niekto rad a ja si myslím že po rokoch by som si mohla dovoliť byt šťastná, aj s mojimi deťmi a novou rodinou.
Tak sa potom zbytocne pytas na nazor co si myslime o zene kt. Ma 3 deti s 3 muzmi. Bud stastna a kasli na nazor druhych
Nedalo sa skôr reagovat na všetky negatívne komentáre. Nie som ľahká žena, či nevzdelana slepica, dokonca mám doktorát, prácu v akademickej oblasti a aj normálnu prácu. Deti majú 15 a 7 a áno, po dvoch nevydarených vzťahoch a hlavne poslednom vzťahu, ktorý bol môj druhý reálny vzťah (nikdy som nebola promiskuitná a nestrieľali partnerov), kde som bola ekonomicky i fyzicky napádaná svojim ex, kde musela zakročiť polícia lebo ma chcel zabiť, som sa po rokoch rozhodla pre vzťah, veľmi sa ospravedlňujem, že som si to vôbec dovolila. Nejednalo sa o naivitu a pripútanie si partnera, ale jednoducho naopak zlyhala antikoncepcia, keďže sme sa chránili. Partner sa veľmi teší, nakoľko s bývalou manželkou nemohli mať dieťa a rodinu chce so mnou. Už sme obaja po 40tke, nemáme 20. Po tom čo si človek prežil, je mu samozrejme zvláštne, keď ho môže mať niekto rad a ja si myslím že po rokoch by som si mohla dovoliť byt šťastná, aj s mojimi deťmi a novou rodinou.
@martuska_1984 tak vzdelana zena potrebuje nazor zien z MK na svoj zivot...? A ked su logicky aj negativne, tak je z toho rozladena. Zaujimave..
@martuska_1984 tak vzdelana zena potrebuje nazor zien z MK na svoj zivot...? A ked su logicky aj negativne, tak je z toho rozladena. Zaujimave..
@la_dolce_vita mňa názor zaujíma, je to súčasť mojej Prace už 15 rokov. Pýtala som sa ako je vnímaná takáto matka a na tom naozaj nevidím nič zle
@la_dolce_vita mňa názor zaujíma, je to súčasť mojej Prace už 15 rokov. Pýtala som sa ako je vnímaná takáto matka a na tom naozaj nevidím nič zle
@martuska_1984 chapem, ale potom by si mala ratat s tym, ze ludia su rozni a takisto ich nazory a pohlady su rozne, nie vzdy spravne a empaticke. A najma neurazat sa. Vyrovnana zena nazory druhych neriesi. Ale kto sa pyta, ten sa dozvie. Ja ti prajem vsetko dobre...
@martuska_1984 Autorka, jedna vec je práca a iná je život... Ja nemám doktorát, mám 1 dieťa s exmanželom, rozviedli sme sa po 12rocnom manželstve pred dvomi rokmi, ale ak by som v budúcnosti riešila nového partnera, bude ma zaujímať najmä moje dieťa, žiadne názory na MK.
V mojej minulej rodine sme mali prípad, kedy žena mala štvrrté dieťa so štvrtým partnerom - mojim vtedajším švagrom. On dovtedy deti nemal a od narodenia malého sa neskutočne tešil, staral sa. Jeho partnerku som nijako nesúdila. Dnes má dieťa takmer 5 rokov, exšvagor sa stále denne stará, nielen o svoje dieťa, ale aj o tri ďalšie svojej partnerky. Oni sú šťastní a spokojní.
Tebe želám, nech Ti to tentoraz vyjde, nech ste a už zostanete šťastná a spokojná rodina, s "vašimi" tromi deťmi.

@mk22 však vám povedala, že hned jak ten druhý drogoval, nechala ho. Vy ste fakt. Ked chces psa bit.....
@zara3 no a par mesiacov po, uz randila s tretím. S batoľatom v nosiči. Žiaden čas na zahojenie sa, dat sa po drogacovi dokopy, vzchopit nabrať silu..
Ale nie riesit ďalšieho!!!