icon

Tretie dieťa vo veku 33 rokov

katika1811
28. jún 2025

Ahojte mamičky. Mám 33r a veľmi túžim po 3 dieťatku mám 8 a 5 ročného syna . Čo si myslite vy o treťom v tomto veku ?mam chvíle kedy nie ale väčšinou prevláda tá túžba mat ešte jedno. Manžel už nechce 🤦🏼‍♀️😂

Strana
z2
vilma7
29. jún 2025

Keď manžel nechce, nieje čo riešiť. Ma pravdu. Načo začať odznova.

katika1811
autor
29. jún 2025
@alchemilkazltozelena

@katika1811 v popise si dala že máš 8 a 5 ročného syna ..

@alchemilkazltozelena malo tám byt 8 ročnú dcéru a 5 ročného syna bol to preklep 🙂

bvln
30. jún 2025

@katika1811 v 37 som mala tretie😉 takže v 33 úplne v pohode ale mysli na to, že musíte byť na to dvaja

cecilia29
30. jún 2025

Super vek. Ja som rodila tretie ako 32. ...no a štvrté bu som rada okolo 37 😉 ...keď už som tak rozbehnuta

hama007
30. jún 2025

@katika1811 keď manžel nechce, tak s tým nič nenarobis. Netlač ho do niečoho na čo sa necíti. Skôr sa zamerajte jeden na druhého 🙂
Ja som si tak veľmi už chcela užiť manžela, zlepšovať vzťah, realizovať sa v práci, tešiť sa z 2 detí, vidieť ich vyrastať pomáhať im. Mimochodom mám 31 rokov, manželovi som hovorila, že rodiť budem do 30tky a potom nech mi s tým dá každý pokoj. Ake odvážne tvrdenie...😅🤌
Nad tretím som neuvažovala. Všetké vecičky som porozdavala. No čo ti poviem... čochvíľa rodím. Celkom inak som si predstavovala život, ale čo už 🙂 vlastne ani neviem kedy sa to stalo. Skoro ma vykotilo z wc, keď som videla akým expresnym spôsobom ukázal tehotenský test 2 čiarky 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️🫣🤣 pritom som si myslela, že mám len nejaký hormonalny výkyv lebo som začala cvičiť 🤷‍♀️ od začiatku je to problémové tehotenstvo s kopou zdravotných komplikácií a do toho rodím čochvíľa v tých najväčších horúčavách 🤷‍♀️ tým ale nechcem povedať že sa na drobca neteším. Všetko už máme prichystané a čakáme čo za uzlík porodim ❤️ len je to také rozpačité lebo som bola nastavená na niečo úplne iné 😅🤌

johanka21
30. jún 2025

@katika1811 Keď manžel nechce, tak by som sa musela "nastaviť" na to, že moja túžba zostane nenaplnená...

adaluc338
30. jún 2025

Vek by som neriesila, to je v pohode. Skor ries ze to ma byt spolocne rozhodnutie. Chapem manzela asi uz 8 a 5 rocne deti su trosku samostatnejsie ako teraz zasa prebalovat, kupovat plienky, uspavat.... alebo mozno si manzel mysli ze by to bolo financne narocne. Musis sa porozpravat s manzelom co je dovod jehp odmietania.

monikabeba
1. júl 2025

@katika1811 to ne ide o veku.Keď tak cítiš že ešte zvládneš prečo nie.Ja mám47 , a strášne chceme bábo.

sjun
2. júl 2025

Prve som mala v 32 druhe 36 stale sme to mali otvorene manzel chcel dalsie ja som si povedala ze ak ma k nam prist tak pride. Bum v 40 som porodila tretie. Ale ked som zistila ze som tehu prve co som riesila mame na to??? Psychicky fyzicky financne?? Muz zhodnotil ze financne sme ok aj dalsimi tromi cize toho som sa nebala a nastastie moje telo to zvladlo tiez super aj v tom veku. Mat tri je zahul tiez mame vek 9 skoro 6 a 19 mesiacov. Ale ti dvaja boli a su velmi napomocni. Drzim ti palce.

mrsadriana
2. júl 2025
@zuzi0911

Prvé som rodila v 19 . Druhé v 20 . A tretie v 33 😅 za mna super 🙂

@zuzi0911 s tým istým partnerom?

maminkadeticiek
2. júl 2025

33 je nic.Ale 3.dieta je v dnesnej dobe moc.Chod pracovat,lepsie spravis pre rodinu.

jamidea
2. júl 2025

@katika1811 ked muz nechce, tak nie. Inak 33 je v dnesnej dobe malo aj na prve 🙂.

zuzi0911
2. júl 2025
@mrsadriana

@zuzi0911 s tým istým partnerom?

@mrsadriana samozrejme. Už 20 rokov spolu😊

anonym_7f757c
12. júl 2025

Ja mám aktuálne 32 a čakám tretie. Muž tiež nechcel s ja som tiež to brala tak, že veď prerabame dom s asi nie je najvhodnejšia chvíľa, tak som začala brať tabletky a nenašla som ani jednu že by som zabudla vziať a aj tak sa stalo. A ja som šťastná jak blcha nakoniec 😂 aj keď sa bojím.. bojím sa toho, že pre telo to bude už iný zahul oproti 18 keď som čakala prvé... Ale hodlám si to poriadne užiť, keďže predtým som išla do práce oveľa skôr ako po 3 rokoch.. ale aj tak, vek je len číslo, záleží v akom stave si po zdravotnej stránke 😉

tatianamaria
12. júl 2025

V 33 som rodila tretie dieťa. Teraz mám skoro 42 a o chvíľku idem rodiť šieste. Vek nie je problém. Záleží ako sa rozhodnete obaja.

bluka2
13. júl 2025
@tatianamaria

V 33 som rodila tretie dieťa. Teraz mám skoro 42 a o chvíľku idem rodiť šieste. Vek nie je problém. Záleží ako sa rozhodnete obaja.

@tatianamaria 33 je pohodicka, to je jasne, ale povedz mi, po porode okolo 40tky, sa telo este vrati do stavu pred tehotenstvom?

tatianamaria
13. júl 2025
@bluka2

@tatianamaria 33 je pohodicka, to je jasne, ale povedz mi, po porode okolo 40tky, sa telo este vrati do stavu pred tehotenstvom?

@bluka2 švagrine obidve rodili v 43 rokoch jedna rodila prvé a druhá posledné siedme obom sa telo vrátilo do normálu. Je to asi individuálne. Niekomu sa do normálu telo nevráti po prvom, keď je oveľa mladší.

Strana
z2