icon

Túžba po dieťati v 17 rokoch: Čo robiť?

23. aug 2024

Dobrý deň, potrebovala by som sa asi iba nejako vyrozprávať a možno získať aj iný pohľad na vec. Mám 17 rokov, v škole sa mi darí a celkovo som v živote šťastná, až na jednu vec. Začalo to asi rok dozadu keď som mala 16 a spoznala som môjho frajera s ktorým som doteraz a ja som začala neskutočne túžiť po dieťatku už takto skoro, myslela som si že ma to časom prejde ale je to ešte silnejšie a hocikedy keď vidím na ulici mamičku s kočíkom tak mi je do plaču. S nikým som sa o tom ešte nerozprávala pretože mi to príde trápne a bojím sa odsúdenia, prosím vás ak ste mali niektorá takúto skúsenosť tak budem rada za nejaké rady :( Ďakujem

Strana
z3
zuzuliennka1
24. aug 2024

skus najprv nejake strazenie, alebo hoc len vypomoc nejakej kamaratke/mamine v okoli, taky jeden cely den s dietatom a prejde ta tato tuzba.

ailiba
24. aug 2024

To je normalne... Zena to ma prirodzene v sebe. A su to rake vlny. Tes sa kazdemu dietatku, opatruj, hladaj možnosti. Raz sa ti to zide. Od 18 mozes brigadovat napr. v detskom kutiku, alebo sukromne. Ja som to tiez tak robila a velmi som si to uzila.

mimka688
26. aug 2024

Tak najskôr by som sa postarala o to aby dieťatko bolo zabezpečené. V dnešnej dobe idú ceny stále hore… najskôr by som na tvojom mieste doštudovala, vybudovala si nejaké zázemie a keď sa s priateľom ľúbite tak príde aj to. Netreba sa ponáhľať… trosku si aj užiť ešte… pocestovat a tak… ale tak každý sme iný…

Strana
z3