Túžba po psovi v manželstve: Ako sa rozhodnúť?
Ahojte píšem anonymne. Ale to je v podstate jedno. Máme dom,máme dvor,všetko krásne,tip,top.
Dve deti. 9 a 19 ročne...
Chcem počuť vaše názory na to ako sa postaviť k určitým veciam...manžela samozrejme veľmi ľúbim...je to môj stabilný bod. Dôverujem mu, a verím,že ma ľúbi...ale nemáme velmi spoločné záujmy. Alebo ako by som to nazvala. Sme odlišný..aj keď už sa začíname viac na seba podobať..ale sme. Lebo už som z toho svojho veľa potlačila....
Ja by som žila naplno ,bola za každú srandu, za prechádzku,za bicykel, za hocijakú radosť...ale on,je spokojný, tak ako je. Jemu stačí,dom a dvor.
A my keď sme pri ňom doma.
Ale ja začínam prežívať z takto prežívaneho zivota smútok...
Teraz nastala chvíľa ,ktorá sa vo mne vždy raz za pol roka ozve,že strašné túžim mať psa ...
Chodiť na prechádzky, do parku, na túru, samozrejme so psíkom
On to pochopiť nevie...a rázne to odmieta. Vždy to odmietne a ja posluchnem...zase je pol roka pokoj a potom nastane zase tá istá situácia...a ja už začínam normálne byť z toho veľmi smutná...pretože my ostatný v rodine by sme boli moc šťastní zo psíka...ale jeho argumenty sú,že sa o to treba starať, že zničí dvor, a vnútra by zničil dom....proste nie nie a nie...ale kde je v Tom všetkom moje prežívanie ?je mojou úlohou žiť tak ako odomna manžel očakáva ?
Ja som ako tvoj muz. Proti psovi. Ale keby moj partner po psovi tuzil, nech sa paci. Nie som jeho matka a on nema 5 r aby som kladla podmienky v nasom spolocnom dome. Ale teda dlho by som to rozdychavala. Vztah je o kompromisoch
@anonym_autor a to s tým pudlíkom chceš chodiť na turistiku a behať???
A muž je s tým ok, že bude pes vo vnútri teda? Dohodli ste sa?
@anonym_69129e áno predbežne uvidí že pudlik nerobí bordel lebo on si myslí že náš dom bude ako psia búda...a bude vidieť že to tak nie je...že aj hovir ja pozbieram po záhrade a proste tak..tým že to nezažil a vždy videl len to horšie tak nemá predstavu..môže to môže byť uplne ok
A tým že ma miluje a viem že hej verím že bude rád keď mňa bude vidieť šťastnú a spokojnu
Tak ako by som aj ja bola rada keby vidím a keď vidím jeho spokojného
@anonym_69129e áno predbežne uvidí že pudlik nerobí bordel lebo on si myslí že náš dom bude ako psia búda...a bude vidieť že to tak nie je...že aj hovir ja pozbieram po záhrade a proste tak..tým že to nezažil a vždy videl len to horšie tak nemá predstavu..môže to môže byť uplne ok
A tým že ma miluje a viem že hej verím že bude rád keď mňa bude vidieť šťastnú a spokojnu
Tak ako by som aj ja bola rada keby vidím a keď vidím jeho spokojného
@anonym_autor pudlik je super výber! Držím palce
prosim, zvaz to zodpovedne, psik je zivy tvor, nech neskonci psik, ktoreho naucis byt dnu nakoniec vonku v ohrade, alebo v utulku, a pocitaj aj s bordelom, zo zaciatku urcite, neskor budu aj tak stopy, ze mate psa
Neexistuje vacsia laska ako medzi psikom a clovekom, ktory ho nechcel, u nas chcela psika dcera, vsetci za, ja proti, teraz mi uz vyse roka spi v posteli pudlik, krory sa naviazal hadaj na koho, keby mi niekto povedal, ze ja budem mat psika v posteli a na gauci a v praci a vsade tak by som neverila, pudliky su cista laska, velmi lahko trenovatelne, to musis zazit, tak drzim palce pri plneni sna
@anonym_autor Ja by som tiez psa v dome nechcela. V tomto som na strane manzela. Pes je obrovsky zavazok a ste ciastocne obmedzeny. Tak nech da kompromis. Ked nie psa,tak s tebou absolvuje aspon polovicu aktivit. Na druhej strane,co uz take strasne sa stane,ked donesies domov psa. Pofrfle si,ale nakoniec si ho zamiluje. Hadam ti neodtrhne hlavu. Ked je on ignorant a nevsima si ta, tak mysli aj ty na seba a chod si za svojim.
Neexistuje vacsia laska ako medzi psikom a clovekom, ktory ho nechcel, u nas chcela psika dcera, vsetci za, ja proti, teraz mi uz vyse roka spi v posteli pudlik, krory sa naviazal hadaj na koho, keby mi niekto povedal, ze ja budem mat psika v posteli a na gauci a v praci a vsade tak by som neverila, pudliky su cista laska, velmi lahko trenovatelne, to musis zazit, tak drzim palce pri plneni sna
@danieli ahoj a aký je to pudlik ? S pp či bez ? Presne takého chcem...pudlika aby nebol neporiadok po ňom a chlpy
@danieli ahoj a aký je to pudlik ? S pp či bez ? Presne takého chcem...pudlika aby nebol neporiadok po ňom a chlpy
@anonym_autor mame toy pudlika s PP, milacik absolutny, velmi rychlo sa ucia zivotny rytmus rodiny, rutiny, povely, ako ludia aj psiky kazdy ina povaha, nas je kludas, ked potrebujem pracovat spi pri mne, ked prechadzka uziva si to, uz chovatel vie ake ma priblizne povahy psikov steniatok, viete sa opytat, podla toho, co by ste chceli, pudlik ma jednu osobu ako cely vesmir, takze pre vas asi ideal, aby s nim manzel nemal starosti iba radost
@anonym_autor mame toy pudlika s PP, milacik absolutny, velmi rychlo sa ucia zivotny rytmus rodiny, rutiny, povely, ako ludia aj psiky kazdy ina povaha, nas je kludas, ked potrebujem pracovat spi pri mne, ked prechadzka uziva si to, uz chovatel vie ake ma priblizne povahy psikov steniatok, viete sa opytat, podla toho, co by ste chceli, pudlik ma jednu osobu ako cely vesmir, takze pre vas asi ideal, aby s nim manzel nemal starosti iba radost
@danieli áno ,musím ale čakať ....teraz nie sú. A tie chovné stanice ktoré asi budú mať ,čo nie je isté, budú šteniatka na odber až v októbri
Ale počkám 🩷 ďakujem ❤️
@anonym_autor Moja mama má podobnú situáciu. Rodičia oplotili roh pozemku, postavili psiu búdu a pes tam býva. Mama venčí psa každý deň lesom, pozdĺž brehu rieky alebo pri jazere – tri (!) hodiny denne (má 69 rokov). Keď mama odíde na týždeň, otec nosí psovi krmivo len raz denne. Keď mama číta knihu pri krbe, prinesie psa do domu a ležia spolu na gauči. Pes však nikdy nezostane doma sám a otcova úloha v živote psa sa obmedzuje na jednu vec: kosenie trávy v ohrade (rovnako ako na celom pozemku). Mama dokonca sama vozí psa k veterinárovi taxíkom.

@anonym_autor a to s tým pudlíkom chceš chodiť na turistiku a behať???
A muž je s tým ok, že bude pes vo vnútri teda? Dohodli ste sa?
@anonym_69129e No chudak pes. Este nakoniec aby nesiel po 2 tyzdnoch do utulku😏