Túžba po vzťahu a obavy z randenia
Mojou najväčšou túžbou je mať vzťah lásku. Samozrejme fungujúci vzťah. No po poslednom sklamaní nemám žiadnu chuť spoznávať tých cudzích chlapov zo zoznamiek.
@anonym_autor Som na tom úplne rovnako a ako z toho von sama neviem
Zjavne ešte na to nie si pripravená, daj tomu čas a keď príde správna chvíľa tak si začni hľadať niekoho. Bez spoznávania cudzích mužov to nepôjde.
Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala
Ze si ty vyberas iba tych uplne najkrajsich ktorych chcu vsetky a oni zase vedia ze mozu mat vsetky? 😄
@anonym_autor bez zoznamovania, socializovania sa to nepôjde. Neboj, príde ten pravý 💪
@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích
@minenkaa to je trápny komentár. Empatia ti očividne nič nehovorí.
Tiež som cítila takúto nechuť, po roku som to skúsila zas, stále bez nadšenia pre nový vzťah, nic som od toho nečakala. A vyšlo to hned na prvýkrát, prvý muž na zoznamke, ktorý mi vtedy napísal. Nebolo to však okamžite zalubenie, chcelo to čas a lepšie spoznanie sa.
Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala
@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.
@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.
@anonym_1e76af ďakujem som šťastne vydatá a mám deti bez pokecu. A mimochodom presne viem kde natrafili moje kamošky na svoje polovičky
@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.
@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.
@marek775 a ty sa radis tiez medzi tych povrchnych?
@marek775 najhoršie je že muzi často o vzťah záujem nemajú a len ho hrajú alebo ženu aspoň využijú.
@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.
@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.
@ahyt no a čo? Hádam aj ty máš muža z netu? Lebo inde normálny chlap není?

@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích