icon

Túžba po vzťahu a obavy z randenia

Včera o 16:38

Mojou najväčšou túžbou je mať vzťah lásku. Samozrejme fungujúci vzťah. No po poslednom sklamaní nemám žiadnu chuť spoznávať tých cudzích chlapov zo zoznamiek.

minenkaa
Včera o 16:44

@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích

anonym_601727
Včera o 16:54

@anonym_autor Som na tom úplne rovnako a ako z toho von sama neviem

autumn1
Včera o 16:59

Zjavne ešte na to nie si pripravená, daj tomu čas a keď príde správna chvíľa tak si začni hľadať niekoho. Bez spoznávania cudzích mužov to nepôjde.

anonym_5ea385
Včera o 17:02

Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala

lentakyterapeut
Včera o 17:03

Ze si ty vyberas iba tych uplne najkrajsich ktorych chcu vsetky a oni zase vedia ze mozu mat vsetky? 😄

arek00
Včera o 17:08

@anonym_autor bez zoznamovania, socializovania sa to nepôjde. Neboj, príde ten pravý 💪

anonym_180d93
Včera o 17:14
@minenkaa

@anonym_autor tak vyberaj z rodiny,keď nechceš cudzích

@minenkaa to je trápny komentár. Empatia ti očividne nič nehovorí.

minenkaa
Včera o 17:15
@anonym_180d93

@minenkaa to je trápny komentár. Empatia ti očividne nič nehovorí.

@anonym_180d93 načo ty myslis

anonym_aaa439
Včera o 17:17

Tiež som cítila takúto nechuť, po roku som to skúsila zas, stále bez nadšenia pre nový vzťah, nic som od toho nečakala. A vyšlo to hned na prvýkrát, prvý muž na zoznamke, ktorý mi vtedy napísal. Nebolo to však okamžite zalubenie, chcelo to čas a lepšie spoznanie sa.

anonym_1e76af
Včera o 17:29
@anonym_5ea385

Úprimne @anonym_autor nepoznám žiadnu ktorá by mala dlhodobý vzťah cez zoznamka na nete. Beztak treba na rande aby si chlapa spoznala

@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.

anonym_5ea385
Včera o 17:37
@anonym_1e76af

@anonym_5ea385 spolužiačka z výšky sa zoznámila cez pokec, už sú manželia a majú dieťa a ver tomu, že keby si zisťovala tak kopu párov sa zoznámili cez internet. To že ty alebo niekto ďalší nemal šťastie neznamená, že sa nedá.

@anonym_1e76af ďakujem som šťastne vydatá a mám deti bez pokecu. A mimochodom presne viem kde natrafili moje kamošky na svoje polovičky

marek775
Včera o 18:25

@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.

anonym_1a20ca
Včera o 18:32
@marek775

@anonym_autor Ja som na tom rovnako. Nemyslim si, ze problem je az tak to, kde sa zoznamit - to naozaj dnes uz vacsina ludi riesi na zoznamke - ale vacsi problem vidim v tom, ze ludia su povrchni, pohodlni a egoisticki. A teda to obnasa znacne rizika. Asi neexistuje spolahlivy "filter", ktorym by presli len inteligentni, uprimni a ohladuplni.

@marek775 a ty sa radis tiez medzi tych povrchnych?

autor
Včera o 19:43
@marek775

@marek775 najhoršie je že muzi často o vzťah záujem nemajú a len ho hrajú alebo ženu aspoň využijú.

ahyt
Včera o 19:50
@anonym_5ea385

@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.

anonym_5ea385
Včera o 19:53
@ahyt

@anonym_5ea385 moje obe dcery se seznamily pres seznamku,obe jsou stastne,obe maji 2 deti Jedna dcera je a manzelem 19 let a druha 11 let.

@ahyt no a čo? Hádam aj ty máš muža z netu? Lebo inde normálny chlap není?