icon

Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

mircalla
25. nov 2024

@autor Ty si tak uzasne vymyslas....menis tuto story niekolko krat denne...

autor
25. nov 2024

@mircalla píšem len to ako sa daná "story" vyvíja

zuzana9393
25. nov 2024

@miadi ja neviem, čo si sa do mňa tak obula 😃 to, že raz môže byť šťastná som samozrejme myslela do budúcna. Snáď nie je tak blbá, aby si teraz niekoho hladala. A jasne, že dieťa nie je lepidlo. Ale aj otec je otec a mal by mať právo ním byt. To či o to bude stáť uvidí časom. Nemusia byť spolu, ale môžu byť spoločne rodicia. 🙈 Snáď sa autorka sama poucila, že takto sa nechráni. Ja jej držím palce, z jej vyjadrovania nemám o nej takú mienku, ako si tu písala ty. Ale to je samozrejme len môj názor 🙂 podľa mňa, sem nepísala kvôli tomu, aby ju tu niekto súdil, či je alebo nie je zodpovedná. Skôr by sme si tu mali poradiť , povzbudiť. To,že to pokaslala vie aj sama. Každý robí chyby...

tundra
25. nov 2024

@mircalla velmi napadny styl pisania z inych vymyslenych tem.Nechcel som to napisat,ale kym budete reagovat,tema bude ziva.Autorka ma talent,vie pritiahnut zaujem diskutujucich👍

mama_
Autor odpoveď zmazal
mircalla
25. nov 2024

@tundra Cisty troll, bohuzial si az tak nepamata, co pisala predtym. Kym ma divakov, bude ju to bavit....

mama_
Autor odpoveď zmazal
mircalla
25. nov 2024

@mama_ Mne pride ako troll od zaciatku. Snazila som sa ju par krar nachytat, klame az sa prasi cele tema je vymyslena podla mna. A ona je uplne bez emocii (aspon jej reakcie vobec nezodovedaju tomu, co preziva zena v jej situacii) a cely den nalozena pri internete...Raz to idu skusat, potom ju posiela na potrat ale chce sa dalej stretvat akoby nic (najlepsie ze napriek tomu, ze odchadza na rok na misiu, ale chce sa stretavat)
A bavi sa na Vas, trosku to natahuje s chorobou a oddialovanim strentutia. Je tu par ludi, co im to je tiez jasne, ze to je troll, inak jej to vsetky zeriete

autor
25. nov 2024

@mircalla No koment 🤦🏻‍♀️

mircalla
25. nov 2024

@autor Nie, to ty no comment. Menis si tu storku 10 krat za den, Keby si nebola troll, tak mi za toho trolla vynadas a minimalne sa zacnes rozculovat. Uz si nam tu naservirovala behom 2 dni niekolko verzii toho, co sa bude v buducnosti diat a to ste sa ani este nestretli. Najviac sa mi paci to stretavanie sa po udajnom potrate (tym si to zabila a to ti nevyslo)...vsak nevadi, ze ide na rok na misiu. Ale este vcera ste sa snazili pokusit sa to spolu skusit, ak sa tehotentvo potvrdi.
Nemam 12 rokov, aby som ti toto zrala...

zltalienka
25. nov 2024

@mircalla ale však telenovela....len v inej verzii.

mameha7
25. nov 2024

@mircalla och ty už zalez niekde. Keby je to aj vymyslená téma, nemusíš ju čítať. Adios

enmery
25. nov 2024

@mircalla Ja dúfam, že to je vymyslené, pretože pri predstave, že nejaká žena verí na "spolubývajúcu", potom jej on povie, že už ju nechce klamať, potom, že potrat a ona s lesknúcini sa očami sníva o rodinke a ako ona bude tá pravá, ktorá ku*evníka a klamára zmení vďaka dieťaťu-sa nečudujem, že nás muži považujú za sprosté. A s hrôzou zisťujem, že je tu aj pár iných žien, ktoré po jednej sladkej sms zabudnú na odžuby a idú ďalej romanticky snívať😳.Toto je príklad toho, že nie nám sa v živote dejú zlé veci a kazia nám život, väčšina si život pokazí rada a dobrovoľne úplne sama.

autor
25. nov 2024

@mameha7 V prvom rade som napísala toto:
"Budúci rok na jar ide na celý rok na misiu (je vojak) tak bol dosť v prdeli z toho, že by nevidel ako sa dieťa narodí a pod" tak čo tu píšeš za pizdoviny, že: (najlepsie ze napriek tomu, ze odchadza na rok na misiu, ale chce sa stretavat) ty čo si si prosím ťa šlahla? Keby to bola vymyslená téma nedrala by som si zbytočne prsty na klávesnici s tým aby mi tu ženy radili...a naozaj mi povedal, že si myslel, že keď pôjdem na potrat sa budeme naďalej stretávať kľudne ti odprisahám aj na neviem čo, že mi to povedal a že to nieje vymyslená téma, ale zbytočne si tu budem drať pre teba prsty, pekný večer 🩷

autor
25. nov 2024

@mameha7 Asi tak nejako 😄

enmery
25. nov 2024

Z celého príbehu je mi ľúto už len jeho partnerky. Tá si podľa mňa myslí, že má doma top milujúceho muža. Ženy nepozerajú na činy, ale na reči. Ešte aj keď jej chlap povie rovno, klamal som Ťa a keď pôjdeš na potrat, môžeme sa ďalej stretávať a ona o ňom ešte vážne uvažuje, ako o partnerovi do života.🤒 Mne to proste hlava neberie.😵

mameha7
25. nov 2024

To je asi pre @mircalla

autor
25. nov 2024

@mameha7 áno ospravedlňujem sa, mala tam byt označená @mircalla

janage
25. nov 2024

Podľa chce ísť v stredu s tebou,aby sapresvedcil, že si tehotenstvo nevymyslas. Aby sa zbytočne neznervoznoval😉

natalka13
25. nov 2024

Stretli ste sa za 4mesiace AZ 3x, mas sex bez kondomu antikoncepcie s vlastne neznamym chlapom z ineho mesta🙈 o ktorom vies se zije s inou zenou.
Bud sa zabavas, alebo si hlupa hus akebo tak syrasne sa chces vydat ze ides svoje cez dieta

zuzanapjat
25. nov 2024

@natalka13 moze byt rada ze ju len oplodnil. Pri jej naivite by som sa nedivila, keby ju nasli niekde v priekope zahadzanu listami. Bude to urcite vymyslene. Ak nie je, tak verim ze jej len zblbli hormony a dostane zajtra svoje dni. Zivot je tazky a deti si zasluzia narodit sa zodpovednym rodicom.

mircalla
25. nov 2024

@autor Ano ano, rozisla si sa s nim lebo je klamar, vcera si s nim planovala buducnost, dnes mu vyhovuje skor potrat a stretavanie sa akoby nic. A medzitym ide na misiu.
Zaroven si mysli, ze potrat je ako vuytrhnutie zubu.

Toto vsetko este pred potvrdenym tehotenstvom. Dokopy vies tyzden, ze si tehotna. To urcite

dota6
25. nov 2024

@mircalla aj za mňa vymyslená téma. Až absurdne chýbajúca sebareflexia autorky, všetko je prehnané, každý volí tie najviac patetické slovné s/hračky. Úplne rovnaký štýl písania, ako z tej témy, kde bola slečna platonicky zamilovaná do kolegu a každý deň dávala nové zvraty.

mircalla
25. nov 2024

@mameha7 Mrzi ma, ze som ti pokazila cakanie na romanticky zaver. Ale fakt nie som az taky idiot, aby som tomuto verila

0_0
25. nov 2024

Nečítala som celú diskusiu, iba povacsine tvoje reakcie. Ja len toľko, že mám tiež toľko rokov čo ty a mám dieťa, ktoré sme splodili s partnerom v čase, keď sme chceli od seba odísť. Takže som nebola ani v tvojej situácii, ale veľakrát som si povedala, ze by bolo lepsie keby o tom ani nevedel. Dieta nenapravuje nefungujuce vztahy a vy ani vztah nemate, realne zije dva zivoty. Dobre si rozmysli ci chces, aby na papieroch figuroval ako otec lebo to nie je len o povinnostiach, ale aj o pravach, ktore bude mať v tom pripade. Ja ho nepoznam, nechcem robit zavery, ale nedaj sa oklamat nim ani svojimi emociami, ktore budu hormony este vyhrocovat a ani predstavami o tom ake by to bolo keby…
Drzim ti palce, aby ste boli zdravi a spokojni, nech to dopadne akokolvek, ale ak teda naozaj si tehotna, uz rozhodujes o novom zivote, jedinecnom, krasnom a cistom. Rozhoduj sa dokladne a bud vzdy dva kroky popredu.

mameha7
25. nov 2024

@mircalla Romantický záver nečakám. Ale pozor, tu je to len krôčik ku kyberšikane a vyvyšovaniu sa nad niekoho, lebo si čo? Lepšia? Skúsenejšia? Bezchybná? Anonymne sa ti nadáva dobre, že? Normálny človek si povie pre seba, že je to vymyslené a ide ďalej. Ty sa vyvyšuješ a hráš sa na Sherlocka Holmesa, ktorý práve odhalil veľké sprisahanie. 😃

mircalla
25. nov 2024

@mameha7 Myslis, ze zakladanie vymyslenych tem a vodenie ludi za nos, nie je cybersikania?

autor
25. nov 2024

@mameha7 Presne tak, úplný Sherlock Holmes 🤣
Tie ktoré si myslia, že je táto téma výmysel, tak vás budem musieť sklamať, ale bohužiaľ nieje..ale netrhá mi to nejak žily, že mi neveríte už asi toľko k tomu 🙂

mameha7
25. nov 2024

@mircalla vyvyšovanie a ponižovanie je kyberšikana. My sme na internete. Autorka si tu môže založiť hocijakú tému, kľudne aj vymyslenú. Ide o to, či na to niekto reaguje slušne.

zuzanapjat
25. nov 2024

ak nie je tak predovsetkym bohuzial pre to dieťa