Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
@mircalla Povedala si si svoje, viac to tu komentovať nemusíš dovidenia 😊
@mircalla ale ja nerozumiem prečo sa skoro v každej téme zavzdušňujes a patras po tom, či je téma fake alebo real. Tebe to môže byť úplne u prdele, ci autorke verime alebo nie.
Rob niečo zmysluplnejsie, naozaj.
@srdeenko19 Ja po tom nepatram, je mi to uplne jasne. Par dalsim tiez. Samozrejme je tu vacsina realnych tem. Ja zase nechapem, ako nadsene a entuziasticky niektore uverite kazdej kravine a niekto sa na Vas zabava. Dobru noc.
@mircalla Ako som si všimla, tak viaceré tu na MK majú na teba ťažké srdce..videla som pár tém ktoré si komentovala svojími múdrosťami a vo viacerých písala, že je to fake téma, ale okej neriešim🙂
Pre tie, ktoré mi veria a nemyslia si, že je táto diskusia vymyslená, včera mi napísal jednu správu na ktorú som mu odpísala, len si ju prečítal.. dnes nepísal vôbec nič..
Ja verím a držím palce autorka❤️
@fiirsttiime Ďakujem 🥹❤️
Napíšeš nám, čo v tej správe bolo?
@srdeenko19 samozrejme on mne napísal toto:
Chápem už, že ten potrat nieje ľahký, len ako som hovoril aby si si to dobre premyslela či ti to za to stojí celý život. To najpodstatnejšie z mojej strany je, že to takto necitim mat dieťa takto proste narýchlo a meniť celý život...
A ja som mu odpísala toto:
To je síce pekné, že to takto nechceš, ale na to sme mali myslieť predtým nie teraz takto to v živote nefunguje..máš dve možnosti buď to so mnou a bábom skúsiš keď sa to potvrdí, budeš mi oporou, pretože to každá tehotná žena potrebuje, alebo nebudeš v našom živote..toto som mu odpísala ja
To nie je do budúcna chlap pre teba, to je jasne. Aj keď ta to možno boli, ale je to tak. Vodil ta za nos a ta jeho chuderka doma asi ani o tom netuší, čo sa deje.
Zajtra mu ani nepíš, pokiaľ sa sám neozve.
A želám ti, nech je bábätko v poriadku. 💗🙏 bude vám dobre aj dvom.
@srdeenko19
Ďakujem krásne 🥹❤️ keď sme sa rozprávali mi povedal, že to všetko myslel aj myslí so mnou vážne, že sa s ňou rozprával, že to medzi nimi nefunguje, ale neviem no už mu neverím ani nos medzi očami po pravde...keby to myslel so mnou vážne a chcel so mnou byť ako povedal by sa aspoň trošku tešil na bábo a nie že si to predstavoval tak, že keď pôjdem na potrat sa budeme naďalej stretávať a spoznavať čo ti j*be 🫣 neboj prvá mu nebudem písať ak lekár zajtra tehotenstvo potvrdí čo si myslím, že potvrdí a pán vojak napíše ako som dopadla len mu v skratke odpíšem budem mamina toť všjo...
@deti95060810 my doma podobne a už je to 22r🫣😉
Autorka, alebo to urob ako ti tu jedna baba radila... keď sa to potvrdí, povedz že to bol falošný poplach a ukonči s ním komunikáciu... Viem je to hlúpe a detinské ale od neho sa budúcnosti nedočkáš. Ešte aby ti nerobil naprieky (tiež to tu tak niekto písal) že sa za pár rokov premyslí a bude sa dožadovať dieťaťa, prípadne aj nejakej striedavej starostlivosti alebo čo a budeš mať len starosti s tým.
@tatiana1329 OMG to vážne takéto rady 😮😮😮
@tatiana1329 veru a ak si najde partnerku s nou bude mat novu rodinu a to dieta bude chodit ako bludilec
Budes mu pisat prva a v noci plakat do vankusa...sem mozes pisat bludy... stale dufas
Oporou ti mal byt kondom 💁♀️
@evazhoufova je to hnusné ale moc na výber nemá nemyslíš? či snáď vidíš v takomto chlapovi nejakú budúcnosť a bezproblémový život? žiadne ťahanie sa za dieťa keď skončí u vojakov? asi som v tomto pesimista no vidím to takto
@tatiana1329 akoby sa ľudia nemohli zmeniť…. Tak po pár rande keď ešte nemal uzavretú minulosť…kto by nebol v šoku.
Je to hrozné. Zistenie, že nielenže podvádza dlhoročnú partnerku. Zistenie, že aj po jeho priznaní, že Ti klamal a najradšej by bol, keby si šla na potrat a vpohode by s Tebou pokračoval sexovaním a ty ho furt chceš, hoci Ti svoju podstatu a charakter ukázal v plnej paráde! Áno, ľudia robia chyby, ale Ty ideš tvrdohlavo robiť ďalšie, ideš mu dávať ultimáta, že má byť s vami a má vám byť oporou alebo nič. Nehodnotný chlap si myslíš, že kvôli nechcenému /z jeho strany/ dieťaťu a šukačke sa zmení na milujúceho muža, verného, ktorý Ťa odrazu prestane klamať. 🫤 Ja Ti držím palce-s diaťatkom a aby si pochopila, že toto je muž o ničom. Nechápem baby, ktoré Ti tu fandia, aby si sa s týmto "mužom" dala dokopy. Ja Ti prajem skutočného muža, ktorý si pôjde za Tebou nohy polámať a urobí pre Teba prvé a posledné. A zapamätaj si, aj fungujúcim vzťahom dieťa zamáva. A ty sa ponižuješ a dúfaš, že vďaka dieťaťu Ťa nejaký muž bude odrazu ľúbiť a chcieť. A najviac klamaná je tu jeho "spolubývajúca". Ty by si bola len ďalšia klamaná. Och bože ženy.🙄😔
@evazhoufova enmery to dobre zhrnula vyššie.. takýto sa veru nemenia..

@mameha7 Aha, takze zakladanie vymyslenych je podla teba v pohode, ak na to niekto reaguje slusne. Nazor, ze tema je vymyslena uz v pohode nie je.