Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
@sense áno, to si ona sama urcí. Nie my. A ona vehementne o neho nebojuje. Ako som postrehla, necháva ho, nech sa prezentuje on. Ona tu o neho predsa nebojovala a ja ani ty, nikomu nemozeme kázat, ako to v budúcnosti bude.
@aurora33 nepovedala som a netvrdím, ze nie sú i vztahy alebo manzelstvá, ktoré aj drzia roky, prípadne celý zivot. Áno, predstav si, sú i také. Osobne sama aj takých poznám.
@sense vsak dobre, ze si sa rozviedla. Zrejme bol manipulátor, triasol s tebou, ze sa nerozprával a mal mozno aj iné taktiky..... mozno más urcené nieco lepsie, iné....
@kassandra25 áno bolo to najlepšie čo som urobila a mám niečo lepsie
@kassandra25 ale ja nikomu nič nekazem , protirečila si tu len autorka diskusia, raz napísala tak potom inak , potom zas tak potom zas inak
@sense tak nech vam to co najdlhsie vyjde, ako sa len dá.
@kassandra25 ake nepriame? Ja velmi priamo pisem, ze si myslim, ze s nim vedome spavala bez ochrany dufajuc, ze sa im podari, obzvlast po tom co jej sepkal do ucha ako by sa do nej urobil a ona bez antiky, koneomu ci sudnosti sa nechala obrabat od muza, ktory nebol a nie je bez zavazku k inej zene.
Na ziadne urady si nepotrebujem volat, ja som jej nic o zatajocani decka nepisala
Jedine co ju tu na 20 stranach trapi ako s nim komunikovat ked on by chcel pokoj. Insk by mas so svojou 10tocnou partnerkou davno dieta. Resp to vyzera ze ma niekoho kto mu foma opere a uvari
@kitycat to co si myslis ty, je irelevantné. On je svojprávny, vedel, ze antik.nemá, vie aj to, ze bábo este aj s tým moze mat malú sancu vzniknut. To, v co autorka dúfala a nedúfala, ty ako mozes mat takuto predstavu? 😄, chlap nebol ani znásilnený, nie je ani nesvojpravnym a vseobecne platí, s kym ani náhodou nechces mat decko, s tym do perín nepolez.
@kassandra25 ty odkial vies ze mu ona netvrdila ze berie antiku?
@kassandra25
"s kym ani náhodou nechces mat decko, s tym do perín nepolez"
Tak toto napis autorke😃
@natalka13 ona to uviedla. Domyslat si a primýslat si ku príspevku nemá hodnotu.
@natalka13 ja som to autorke neadresovala. Nie som pomstychtivá na jej adresu a netrpím na ironiu a satiru k nej ako ty
@kassandra25 ale mala by si jej to adresovat. Ved pises ze to plati vseobecne
@netiji Ďakujem. Fuha. 😃Tak táto diskusia aj na ten nick sedí : https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-znamena-slovo-oblbla-vyznam-a-pouzitie/
@kassandra25 ale ona tam liezla, lebo chcela. Neviem, ty po mne nevies citat? 😀
Ku zvysku sa nebudem vyjadrovat, nema to s tebou vyznam prekrucas
Vam tu niektorim fakt hrabe?
@timea301196 prepac ale prisiel mi ten tvoj komentar strasne vtipny s tou hrubkou ako svet 😁
@dharmasanata fiha kks 🙈. Trochu inak popisane ale vidis tam kopec suvislosti
@dharmasanata to pisala autorka tejto temy? Z julky sa stala laura, obaja riadne omladli 🤣🙈🤦♀️
@liv1 och pardon. Supwr za zasmiatie..
*niektorým
Sa tu spamätajte, horšie ako hon na čarodejnicu
@dharmasanata to ona ti písala dnes?
@dharmasanata to iste co napisala tebe poslala aj mne a urcite viacerym uzivatelkam MK...
@natalka13 nie jej, skor, ked uz tak, vyslovene jemu. Vies ty vobec, co je to urazat nejaku chuderu zenu, ktora otehotnie takto s muzom, ktory by teda nechcel mat, udrziavat vztah s tou zenou a ani to dieta by nejako netuzil sa starat a stáť pri ňom? Tu nejde o to, ze sú to iba ženy, mamičky, ktorým takto vznikli detičky z takýchto polovzťahov, to nazvime a neurázajme tieto mamičky, ktoré musia ostat silné pre svoje dieťa! Tu sú aj mamičky, ženy, ktoré boli riadne vydaté, osobne také poznám, niekoľko, mali s vlastným manželom prvé dieťa, a keď čakali v rodine v riadnom manželstve druhé dieťa, tu im manžel oznámil hneď zo začiatku, či sú tupé, blbé, slepé, ale ved oni uz dávno majú milenku, idú radsej hneď preč a tu más, trap sa ty náno sama! A tieto panie manzelky, si tu v uplne ranných mesiacoch tehotenstva museli prejst ako rozvodom, tak i samé tehotenstvom, s uz jedným dietatkom na krku, a samé chudiatka aj porodom a výchovou novorodenca, uz s tym prvym dietatkom, od takehoto manzela. Ved vy si tu ani vobec neuvedomujete, ze ked napísete nejaký vysmesný a burcujúci komentár takejto mamicke, kde chlap, ci uz za zenata, alebo slobodna, sa takto zachoval, ze udavate tej mamicke co? Aby teraz v radosti porodila a s laskou sa starala o to svoje dieta??? No nie. Udavate jej smer pravý opak. Kolké také ja maminky poznám, kde deticky z takýchto polovztahov vzniknuté dokonca az obvinovali pocas výchovy a zivota z toho, ze ako vznikli..... a tu autorka chce bábatko, je rozhodnuta si ho nechat, bojovat si za jeho zivot, aby sa narodilo, snad, aby ho lubila, a vy jej ukazujete znicenie. Znicenie toho, ze aj napriek tomu, ako sa biologicky otecko zachoval, aj tak od mamicky a jej okolia moze byt taketo babatko a cloviecik lúbený, úspesný, zdravý, a toto by vas tu vsetky malo aj zaujimat, a nie hluposti, co tu riesite a dohladávate, ale to, ze ked uz mamicka daruje svojmu dietatku ten zivot a nie je také dieta z úplnej rodiny/dvojice muz a zena ideál, tak aspon sa snazit vytvorit pre to bábo co najviac krasnej lasky a starostlivosti ako od mamicky, tak aj od okolia, tak aj od pisateliek, lebo to je tu dolezité, aby malo to dieta lásky a starostlivost od vlastnej matky v zivote, okolia a nie vycitky, ze sa vobec narodilo, co tu vy úboho tejto matke vstepujete a ukrizujete ju a sliedite, lebo to dieta samo osebe má velku hodnotu a cenu, je to ludský zivot, absolutne hodnotný. Takze, nie nejako štuchat a vyrivat tu do matky, ze sa akokolvek stala a stane matkou, ale skor usmernit ju, ze v takomto prípade, aby sa Stala Co Najlepsou Matkou a znova to napísem: veľa z vás, hanbite sa. Je az na plac, aké ste.
@natalka13 ženatý chlap moze opustit svoju manzelku hned po oznamení, ze cakajú dieta, ani nie prve , spolocné. Je to o to lepsí prípad? Manzelka si musí prejst rozvodom, vsetkym sama , po porod, vychovu, ....., do takejto rodičky by ste si nekopli, ale do slobodnej rodičky, ktorá bude mozno tiež od chlapa opustená hneď po oznámení, vám to chutí lepšie? Nevadí, kludne sa ukážte, v živote vam spadne sánka, ked zistíte, co to je, na vasich detoch.

@kassandra25 ale su aj úžasne vzťahy, ktoré trvajú. A neskončia sa. Ty si strašne negatívna osoba.