Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Otázka je, že ako si na tom finančne? Máš vyriešené bývanie? Má ti kto pomôcť so starostlivosťou o dieťa?
@mameha7 Finančne som na tom dobre, mám prácu, slušne zarábam, takisto mám svoju rodinu na ktorú sa môžem vždy obrátiť🙂 mám s nimi veľmi dobré a pekné vzťahy.
📌
Tiež budem za mudrlantku, ale takto nevyzerá ,,dať si veľký pozor”.
@aurora33 no teraz mi to je viac než jasne..ale bohužiaľ je neskoro plakať nad rozliatym mliekom ako sa povie..
Keby mi chlap tvrdil, že žije s partnerkou 10 rokov, majú hypo a sú len spolubývajúci - neverila by som mu, kým by mi jeho partnerka to nepotvrdila - že spolu už nič nemajú a nevadí jej že má jej "už len spolubývajúci" iný vzťah. Predpokladám ale, že ti neponúkol možnosť potvrdiť si u jeho "spolubývajúcej" že nemajú vzťah. Dúfam, že tá žena sa s nim roky o dieťa nesnaží a on ti to nevysvetlil podľa svojho - "že sa jej do toho nechce". 🙂 Ak ti klamal (a drobnými klamstvami začal od začiatku a pokračoval spôsobom skutek utek) tak s takýmto bezcharakterným jedincom by som dieťa nechcela.....
No ked sa stalo, stalo sa. Rozhodnutie ci si nechas babo je na tebe. Nikto nema istotu ani keby si mala neviem aky dlhy vztah ani manželstvo, vzdy mozes nakoniec ostat sama. Tak hejty si tu nevsimaj.
@všetci myslíte, že by som urobila hlúposť keby som mu to neoznámila? Ja vôbec neviem ako zareaguje a toho sa dosť bojím..😔 aj keď neviem či bude zrovna najideálnejšie ho ignorovať..ach
@princeznaayla vykaslat sa čo povedia ostatny ale vedieť že toto neni dobrý chlap a mat dieťa zo neni mačiatko ,je to na cely život a naozaj sa s dieťaťom horšie hľadá vhodný partner keď ma človek nalepku slobodná mamina .Ak si dieťa nechá samozrejme bez pomoci rodiny to sama nezvládne
@zltalienka Takisto tato veta uplne rovanka tu uz bola, mozno 1-2 slova vymenene
Finančne som na tom dobre, mám prácu, slušne zarábam, takisto mám svoju rodinu na ktorú sa môžem vždy obrátiť🙂 mám s nimi veľmi dobré a pekné vzťahy.
@mama_ On mi hovoril pri sexe také veci, že: hovor aby som sa do teba spravil, lebo ma to strašne vzrušuje, samozrejme sa do teba nespravím a nespravil sa cítila by som to...
Kvapôčky lasky https://najmama.aktuality.sk/clanok/sxc5t0g/kva...
Podla mna si chcela otehotniet a udrzat si ho ...🙄
Ak si to takto jednoducho obaja predstavujete, tak si to dajte vysvetliť odborníkovi,
lebo nikde sa nepíše, že prerušovaná súlož je 100% spoľahlivá.

Autorka, oznam mu to osobne, ale zázraky necakaj. Tak ako si "dával pozor", tak môže aj "chcieť dieťa". Pripravuj sa na to, že budeš s babom sama. A nepočúvaj reči iných žien typu, že by do toho nešli, ak ty to dieťa chceš. Byť slobodnou mamou nie je ľahké, ale dá sa to zvládnuť a som si istá, že svoje rozhodnutie nikdy neoľutuješ.