icon

Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

mameha7
22. nov 2024

To je milé celkom. Už si to asi trochu uležal v tej hlávke. Dúfajme.... Aj zázračne vyzdravel.

margotka17
22. nov 2024

No konečne sa začal zobúdzať 😉👍. Dúfam, že to doladite. Budem držať palceky 👍

lubica87
22. nov 2024

@anajka266 ❤️❤️❤️

autor
22. nov 2024

@margotka17 Ďakujem baby ❤️

autor
23. nov 2024

Toto mi napísal o 2ej ráno:
Maličké 🥹 neviem čo ti mám ani povedať..
Všetko sa dá vždy vyriešiť neboj nič, nech je akýkoľvek problém v živote..ja chápem, že sa to zdá vážne v danej chvíli a situácii, ale vždy som si uvedomil, že všetko sa dá s rozumom urobiť, porozprávať sa a nakoniec problém nieje taký aký ho pocíti spravili..

Čo si o tom myslíte, že sa začína nejak uvedomovať, že bude tato a potreboval to najskôr spracovať?

mama_
Autor odpoveď zmazal
really8
23. nov 2024

Sa ozral.

enmery
23. nov 2024

Pozri, kvôli niečomu si ho nechala. Sama píšeš, že šlo o klamstvá a len reči a skutek utek. Neupínala by som sa na svoje fantázie. Pokojne, keď hovorí o riešení, môže myslieť aj dať si to zobrať/najhoršia verzia, ktorá sa hádam nenaplní/. A dieťa nie je problém😳 Neviem, či sa teší byť tatom. Čo najskôr sa stretnite a budeš mať na 100% jasno, čo chce on. Inak sa dovtedy utrápiš rozmýšľaním, či si niečo uvedomuje. Ty si utrieď v sebe v prvom rade, či ho chceš vo vašom živote alebo nie a ak áno, čo presne by si si priala. Podľa mňa si sana zmätená, či ho nechceš ako otca, chceš alebo chceš ho aj ako partnera a aj ako otca.

lasona
23. nov 2024

Ťažko povedať...uvidíš čo ti poviem.. ale ja si myslím ze ta bude presviedčať aby si si to nenechala...neviem mam taky pocit😪

zuzanapjat
23. nov 2024

Ak si takto zabezpečená, tak to je super. Asi to takto malo byť. Poznámku, ktorú mal, ktorá má viesť k testu DNA - určite ťa urazila. A každý chlap týmto vyjadrí, za čo tú ženu má/mal. Fakt toto celé mi príde ako vymyslená hlúposť. Chlap, ktorý si myslí, že je 100%tný lebo to hodí inde je fakt naivný imbecil. Normálne retard. :D

liv1
23. nov 2024

Opil sa 🙈. Nemyslim ze ta bude posielat na prerusenie. Aj by bolo dobre, keby si mu hned na zaciatku rozhovoru povedala, ze si ho nechas aj keby co bolo.

liv1
23. nov 2024

Ale keby dosiel zdravy, tak mu dam jednu cez drzku 😂

lilli110
23. nov 2024

@liv1 no tak ak by bol naahodou chory (co si nemyslim), tak ku tehotnej ani nech nejde 🤦🏻‍♀️ autorka, na to ho aj upozorni.

dota6
23. nov 2024

Ženy, také patetické grcky vás dokážu roztopiť, až dojať? Ale zas po 4 mesiacoch "prcku, maličké" :D asi si budú naozaj rozumieť autorka a jej milý, sú na rovnakej mentálnej úrovni.
Stále si myslím, že kŕmime trola. Každopádne, teším sa na pokračovanie. :D

liv1
23. nov 2024

@lilli110 presne. Len to by sa potom nedozvedela, ci je to nieze len klamar, ale obr klamar 🙈

mircalla
23. nov 2024

@dota6 Aj ja si to myslim a trochu dramy hodila, nech sa to natahuje

ysseba
23. nov 2024

Tie jeho slová o probléme a že každý problém sa dá s rozumom vyriešiť vo mne evokujú, že asi bude na tej strane, že aby si išla na potrat. No som zvedavá, čo ti povie.

autor
23. nov 2024

@liv1 😂😂❤️

autor
23. nov 2024

@ysseba Tiež mám z toho taký pocit, ale keď mi povie, že nech idem na potrat, ale nechce aby som si dieťa nechala mu poviem, tam sú dvere..ja si svoje dieťa zobrať nenechám odteraz pre mňa neexistuješ...vybavené 🙂 určite sa pre nejakého chlapa nezrieknem svojho dieťaťa a môže sa aj na hlavu postaviť...

ysseba
23. nov 2024

Správny postoj 🙂 Deti sú najviac a žiaden chlap nestojí za to, aby si si to malé dala zobrať. A najmä ak máš aj financie a hlavne milujúcu rodinu, ktorá stojí pri tebe nie je o čom 🙂 Držím ti palce. Tak daj nám potom vedieť, že ako prebiehal rozhovor

lilli110
23. nov 2024

Ja si zas nemyslim, ze ta pošle na potrat... z toho co si pisala si skor myslim, ze nemal v plane menit partnerku/"spolubyvajucu". Ale tato info s nim zamavala...neznamena to, ze dieta nebude chciet. Niekde si tusim aj spominala, ze by dieta raz chcel mat. V tomto mozno netrepal. Len si nemyslim, ze zrazu bude chciet fungovat ako šťastná rodina. Ved cas ukaze... mam pocit, ze zrazu velice rychlo "vyzdravie" 🤣

autor
23. nov 2024

Baby chcem sa vám poďakovať, že takto pri mne stojíte ani si neviete prestaviť ako veľmi si to vážim 🩷 uvidíme čo mi povie a hlavne dúfam, že príde keď nie sa môžem naozaj vykašľať na neho, týmto mi dokáže, že ho vo svojom živote naozaj nechcem ani nepotrebujem. Uvidíme, dám vám vedieť ako to dnes prebehlo 🙂

lilli110
23. nov 2024

Aha takze stretko zatial plati? Cize chlapec vyzdravel zazracne..... 🤦🏻‍♀️ z takych vyhovoriek mi je na grc. Ked sa nechcel stretnut predtym, mohol povedat normalne....

autor
23. nov 2024

@lilli110 No napísal mi, že keď sa poriadne vyspí, tak by chcel prísť..že má nejaké silnejšie lieky a mohol by zvládnuť prísť, tak uvidíme 🤷🏻‍♀️ zatiaľ nepísal dnes nič.

margotka17
23. nov 2024

No super, super, teším sa, že zaujal taký postoj a príde. Teraz už len doriešiť riešiteľné. Držím palceky 👍

autor
23. nov 2024

@margotka17 Ďakujem ❤️ hneď ako bude na ceste píšem 😅

margotka17
23. nov 2024

Super, držím palce nech to má šťastný koniec a rozprávkové pokračovanie 😍.

mameha7
23. nov 2024

No každopádne neviem, či je zodpovedné sa stretnúť s chorým človekom počas 1.trimestra. Chrípka je pre tehotné v prvom trimestri pomerne nebezpečná.

mariska1989
23. nov 2024

Tak ta správa o 2 ráno to je také že on si uvedomuje že ste boli krátko ale koľko je párov čo chodia mesiac a stalo sa . On chce až asi fungujete ako znova pár . Len tiež potrebuje vyriešiť svoje problémy no . Proste ak chce vyriešiť svoju situáciu musí to začať riešiť alebo si nájsť nájomníka do svojej izby do toho bytu ktorý by platil náklady jeho polovice hypotéky a náklady bývania a teda niečo navyše aby sa mu vrátilo čo zatiaľ do toho bytu dal. A začať spolu žiť až si zvyknete jeden na druhého kým príde maličké teda ak sa dáte dokopy zas alebo teda aký postoj k tomu da

autor
23. nov 2024

@mariska1989 Ja som v takom strese, že dovidenia..
Neviem vôbec ako sa postaví k celej tejto situácii, ale rozhodne mu poviem, že keď chce byť s nami najprv si bude musieť spraviť poriadok doma, pretože takto veci nefungujú, že ja budem doma sama tehotná on tam s ňou..no to vôbec