Ukončenie vzťahu a nečakané tehotenstvo: Ako ďalej?
Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať
Tie spravy treba brať a rezervou. V každom prípade. A hlavne sú upratať v hlave ci a s ním chce/nechceš byt. Ci už bude alebo nebude otec
@mircalla Neboj sa nezabudla som na to, že klamal ani nikdy nezabudnem.
Presne no prvom rade uvidíš jeho postoj . Proste všetko sa dá len asi tá jeho ex si myslí že začnú zase spolu .ak sa rozhodne pre vás dvoch tak mu môžeš povedať že nech hypotéku prepise len na ňu . Neviem či není poplatok nejaký za to a ak jeho ex to nebude chcieť tak že nech jej povie že jej tam tým pádom dá cudzieho nájomníka . . Hlavne kľud všetko bude ok
Ma silnejsie lieky znamena, ze je CHORY. Naco sa idete stretnut. Mna teraz syn nakazil a idem skapat, ako ma skrabe v hrdle, vsetko ma boli, kasel z nicoho nic ma vychyti... Toto v prvom trimestri nepotrebujes.
PS, keby mi niekto uprostred noci pisal take pixoviny, tiez si myslim, ze par deci vina minimalne to muselo byt.
@majka99999 No pretoze je z neho paf, vsak to je jasne. Tiez by som sa s chorym chlapom nestretavala pocas tehotenstva ani ho nasilu choreho netahala von
@lilli110 Nakoniec ani nič z toho nebude keďže sa doteraz neozval..nebol ani na internete ešte možno stále spi neviem no..
Vies ak je aj chory, mysli na seba a babatko v prvom rade. Na rozhovor je cas. Uz to vie a uvidite casom. Porozpravate sa a dohodnete ako dalej. Oddychni si. Je to narocna situacia.
Toto mi teraz napísal: Zajtra prídem určite pozri nechcem ťa poslať na potrat, ale hadam sa dohodneme … či vážne si chceš nechať dieťa? nie je to trochu mimo? ze sa tak krátko poznáme a mali by sme dieta? ja zijem tu, pracujem tu - len tak odtialto neodidem, ty zijes v inom meste. Len tak prides sem? ja mam hypoteku este stale s inou ženou. Mat rodinu urcite ano ale nie takto, ze mat dieta po troch stretnutiach preboha..
No ostalo mi zle
A co si cakala? :D nema ti co ostavat zle, ten pristup je uplne normalny. Ano zije s inou zenou, ma s nou hypo.. vies a vedela si, aspon na zaciatku diskusie, ze s nim nic... rozisli ste sa.
Jooj, cele zle. Predychaj to a zmier sa s tym, že nebude otcom v pravom zmysle slova.Každopadne od neho žiadaj vyživne, mal šancu byt plnohodnotným partnerom - taketo veci sa stávajú, mal sa k tomu postaviť zodpovedne.
Dobre ranko!!!! A co si cakala? Napisal ti, tak ako to je. Ved si nechaj dieta, ked sa narodi si poziadas sudne o vyzivne.
Bohuzial si si ho deckom k sebe nepriputala a podla niektorych prispevkov
- ho nechces
- potom chces, resp dufas, ale nepriznas si to.
Jeho zlaty ud odtava pri inej zene a hypoteke.
Ach ...uz sa nedivim preco je sex hriech a ma to patrit iba do manzelstva. Kazda zena ma pocitat s niecim takymto hlavne pocas plodnych dni.
Mrzí ma to, že sa tak k tomu postavil. Ale je to normálna reakcia. Asi ti bude lepšie bez neho.
Zavolal mi povedala som mu nech ma už viac nekontaktuje, pretože od dnešného dňa pre mňa neexistuje a zrušila som ho..nie som v stave sa kvôli takému človeku rozčuľovať :
Citim z teba ze si neskutocne silna zena. Takehoto muza nepotrebujes pri sebe. Urcite to zvladnes aj sama, verim tomu. Drzim palce aj tebe aj malickemu a hlavne vela zdravicka obom ❤️
@tatiana1329 Ďakujem krásne 🥹❤️
Lepšie poslať k vode čudaka teraz ako potom. Držím prsty a a prajem veľa šťastia
Oznámila si mu to, urobila si, co si mala a mohla, je to stale cerstve pre oboch. Dnes píše jedno, zajtra moze povedat ine. Ty mozes ovplyvnit to, aka budes matka. Nevies ovplyvnit to, aky on bude otec. Na prvom mieste je dietatko. Davaj pozor na vas oboch ❤
@lilli110
Napísala mu moja najlepšia kamarátka toto 🤦🏻♀️ pri tom som jej povedala nech sa do toho nestará..
Ahoj pre mňa si totálne dno..chlap, ktorý sa chce zrieknuť zodpovednosti nieje chlap, ale odpad. Nejdem sa tu nikoho zastávať, ale mali ste myslieť na následky skôr ako ste sa spolu vyspali...ako vidím, tak nevieš ani o tom, že Julka o jedno bábo pred 4rokmi prišla keď bola s bývalým priateľom, prestalo mu byť srdiečko... na to jej odpísal toto:
Nevedel som ze prišla niekedy o babo ťažko sa baví o niečom keď mi nič nepovedala..Vyriesim si to s ňou teda ak bude ešte niekedy so mnou rozprávať po tom čo som jej dnes napísal.
Daj tomu rozhovoru a stretnutiu cas. V nom sa to vsetko bije. Ozaj si oddychni, pokial je to mozne. Potrebujes to ty aj babatko ❤
@lilli110 Ďakujem 🥺❤️
Ja si tak trochu myslim, ze ta jeho byvala, asi nebude uplne byvala… moc ti drzim palce. V nom sa to kompletne bije, raz by chcel, nechcel, potom je vydeseny, neisty, nevie co a ako. V skutocnosti ste sa videli kolkokrat za tie styri mesiace?
:D aj kamoška sa zapojila. Ohohooo. Ženy, toto keď nie je troll, tak asi všetci: autorka, otec dieťaťa aj kamarátka píšu pre Evitapress. 😹😹😹
@dota6 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

@autor Ty si ozaj zaujimava.....Rozisla si sa s nim ako s nevhodnym partnerom, ktory ta opakovane klamal. Teraz suverenne pocitas s tym, ze budete mozno spolu a cakas, ze uz bude dobry chlapec. Ledva ho poznas. Uz to zrazu nevadi, ze klamal, zabudla si na to? Som myslela, ze prave preto si sa s nim rozisla. Fakt si zasadova