Urazení švagrovci

9. máj 2024

ahojte, uvodom prepacte za anonym ale potrebujem sa vyrozpravat lebo ma ...svagrina (muzova sestra) so svagrom nas kazdorocne volaju na nejau chatu co patri svagrovmu strykovi..vzdy do toho nieco prislo ale tento rok sme uz teda povedali ze urcite pojdeme..svagor nam tu chatu opisal ako taku utulnu chalupku za jednou obcou, v nadhernom prostredi s tym ze je tam vsetko k dispozicii - ze je utulne zariadena, je tam kozub, kuchynka kupelna spalne a velka taka spolocoenska miestnost.a vonku je take velke pieskovisko pre deti my mame jedno stvorrocne, svagrovci, maju 5 rocne a dvojrocne...ukazal nam aj fotky a z fotiek to vyzeralo velmi pekne.tak sme si zobrali minuly tyzden volno v praci ked uz bol ten sviatok a rozhodli sme sa ze teda s nimi pojdeme..chata je vzdialena od nasho bydliska cca 100 km, tak sme cestou sa ešte zastavili na nakup..prisli sme tam trebalo ist najskor k strykovi po kluce..ten ako nas zbadal tak sa kyslo zatvaril ze ale ta chatka je teraz obsadena..ze svagor nedal vediet ze tam chce teraz ist..( to ma uz skoro trafilo)--ale povedal ze maju ešte jednu chatku dalej za dedinou a ze ta je volna ze mozme ak chceme ist tam..svagor hned"jaaj to viem ktora..ta sice nieje taka luxusna ale tiez bohato staci".. tak nas teda stryko zobral tam..ja ked som to videla..ja ani neviem ako to opisat..polorozpadnuta chajda, s krivou strechou, dve okna rozbite, sklo popadane pod oblokmi, vosli sme dnu..ovalil nas nenormalny smrad akoby tam zdochla cela zologicka zahrada..v chatke ziadna voda len vonku studna, ani zachod, len vonku taka budka ktora ani nemala dvere, cize ked si na zachode kazdy kto ide okolo ta vidi..hnusne stare postele s matracmi v ktorych boli diery.a na umyvanie jeden hrdzavy lavor..jedine co tam bolo ako tak znesitelne bola obyvacia miestnost s celkom peknym nabytkom, a jednym starym gaucom..tak som hned svagrovi povedala ze neexistuje tu neostanem ešte s dietatom ktory je alergik ze my ideme domov..tak zacal sa rozculovat ze vsak to je chata ze co taka panicka ako ja potrebuje ze vsak takto ma chata vyzerat..ze co som tu cakala saunu a bazen ci co..muz sa tiez donho obul ze nech sa nehneva ale ze toto je moc..ze ani on tam spat nebude..jedine svagrina bola cely cas ticho ale bolo na nej vidno ze tiez sa jej to nepaci..nam bolo jedno my sme sa zobrali a isli sme odtial prec..svagorvci su odvtedy na nas urazeni..obaja podotykam..

katkaseiner
9. máj 2024

darovanemu konovi na zuby nepozeraj... malo to byt zadarmenko, vela by som necakala...
ze sa urazili... no, asi by som viac s nimi dovolenku neplanovala a hotovo...

petamich
9. máj 2024

ak by to bolo take zle ako opisujes, tiez by som sa otocila a vydala na cestu domov 🤷‍♀️ rozmaznana nie som ale nejake zakladne standardy snad

0silvia0
9. máj 2024

Dobre ste urobili, aspon mas skusenost, ze svagrovci su nespolahlivi a radsej riesit dovolenky bez nich. Usetrite si nervy.

autor
9. máj 2024

tak nemali by ste sa kde umyt..bol tam len jeden hrdzavy spinavy lavor..ziadna vana sprcha ani nic, wc ko len vonku, kde neboli ziadne dvere, a matrace boli derave..asi od niecoho prezrate..na tom sme mali spat..a podotykam ze v obyvacej miestnosti a v kuchyni rozbite okna..

deti95060810
9. máj 2024

však nech sa hnevajú... ja by som ich nechala tak.
aspoň vidíš aký máte rozdielny názor na "luxus" a to "bohato stačí" ... ...

jumama
9. máj 2024

Mozno sa nehnevaju, len hanbia 🙂
A mozno by ste aj vy im mohli vyjst v ustrety, aby sa vztahy nepokazili a povedat im, ze vas to ani nehneva ani nemrzi, ani nic, len ze ste tam ozaj nevedeli zostat.

rozculena
9. máj 2024

@katkaseiner mali ísť do inej chaty,nie do tejto rozpadnutej

rozculena
9. máj 2024

tiež by som išla preč

stanulienkat
9. máj 2024

Dobre si urobila, že si odišla a svagrovcov si nevšímaj.

autor
9. máj 2024

ja tiez niesom rozmaznana vsak pochadzam z dediny ale toto bol fakt extrem..a co viem tak svagrovci tam ostali len jednu noc na druhy den sa pakovali ak oni..ale vraj preto ze sa tam nudili ..ale vybavenie chatky im vraj vyhovovovalo

gejb
9. máj 2024

Švagor žije v akom vesmire? Ze pozve ľudí na cudziu chatu a ani sa nespyta vopred majiteľa ? 🤦‍♀️ aj oni musia vedieť ze to bol preslap. Ze su urazeni neries...Prejde ich to..

autor
9. máj 2024

tak svagor to obhajil ze tam stryko tu chatu nikdy neprenajima..tak ze on nevedel ze tam niekto bude..neratal s tym..

gejb
9. máj 2024

Ale slušné je sa vopred aspoň spýtať. Nie prísť na hotové ze daj sem kľúče od TVOJEJ chaty

autor
9. máj 2024

@0silvia0 nechceli sme s nimi velmi ale svagrina uz bola ofucana ze s nimi nikdy nikam nejdeme..ze s kazdym chodime na vylety s rodiny len s nmi sme este neboli..ta tento rok sme konecne teda suhlasili ze pojdeme nech to neni take blbe..

mila23
9. máj 2024

tak mate ponaucenie...svagrovci nech sa urazaju, bud ich to prejde alebo nehc su urazeni...stryko nemusi chatu verejne prenajimat,ale urcite ma viac rodiny, kto chce chodit na chatu...mal sa svagor opytat dopredu, hlavne ked planoval pozvat aj dalsiu rodinu....

autor
9. máj 2024

a najviac co ma prekvapilo..svagrina je extremne na cistotu zatazena a ze jej nevadilo v hentakom bordeli spat..co ked isla do nemocnice lezat tak zjazdila sestricky ze ma na plachte flak..ze tam spat ona nebude..a tu spali na deravych hnusnych prehnitych matracoch..

deti95060810
9. máj 2024

no vidíš akú paničku hrá.
že v nemocnici ležať na takom nebude - keby bola v nemocnici vážny stav tak si to ani len nevšimne...

januska12323
9. máj 2024

Nech sú urazení koľko chcú. Sprostosť spravili oni a nie vy.

cacianka
9. máj 2024

Urazení môžete byť vy, že vás niekde lanaria, a ani nezabezpečia. Čo si robia z vás srandu ?!

reanda
9. máj 2024

svagrina je asi pekne pod muzovou topankou
vobec by som sa netrapila kvoli tomu, ze je taky clovek urazeny.. na jeho jednani nic normalne nebolo.. ani by som s nimi uz nesla nikam.. chyba bola uz len ist s nimi preto, aby to 'nebolo blbe' .. na vylety mas chodit, lebo chces a tesis sa a nie, aby sa niekto neurazil a necitil blbo.. potom to takto dopada

simca06022011
9. máj 2024

ale prosim ta, nech sa urazaju, v prvom rade to mali mat dohodnute a zarezervovane, cize urazit ste sa mali v prvom rade VY. Kludne by som im vypiskovala. Este aj dovlenku ste brali kvoli tomu.
Nik normlani by tam neostal. NIK. Cize nic si z toho nerob. Smradlavi chliev s nehygienickym spanim, ani nahodou., ANi umyvanie v potoku by mi nevadilo tak ako smradlava chata s bohvie akou zverou v matracoch.

simca06022011
9. máj 2024

Svagrina podla vsetkeho je v tomto ticho, lebo sa jej neoplati hadat. Moj chlap je tiez specialista na kadeco a v niktorych momentoch uz viem, ze osm radsej ticho.. nestoji to vobec za to, nieco riesit.. tam ani nebolo co. Ego chlapa bolo vacsie ako cokolvek.. lebo keby povedal, ze pos***l som to, prepacte, toto je humus ide sa domov, tak by mu koruna z hlavy padla :D takto to otocil na teba.

autor
9. máj 2024

no svagrina si vie hubu otvorit na kazdeho..okrem svojho muza..lebo ona je dost papula..len pri nom je krotka ako baranok..

autor
9. máj 2024

to ste raz mali vidiet ten cirkus ked isla pre tortu pre starsieho syna..mala byt cerveno modra a spravili zeleno modru...ta cukrarka sa tam skoro rozplakala tak na nu naziapala

sevrin
9. máj 2024

Keď som začal čítať o tej polorozpadnutej chajde, čo všetko tam bolo zničené a nefunkčné, tak už som sa pomaly začal smiať, že celé toto by bol dosť dobrý scenár na nejaký mysteriózny thriller 😂

autor
9. máj 2024

@sevrin vsak to tam aj ta vyzeralo..uplne pustina niekde v horach..ja som tam bola vydesena..ešte ze bol den a svietilo slnko..

sevrin
9. máj 2024

Však práve, mali ste tam zostať aspoň do polnoci, aby to malo říz 😀

ema22270
9. máj 2024

No tak toto celkom hardcore 😅 tam by som s detmi neostala ani keby co bolo. To oni ani nemali chciet, aby ste tam ostali...

rorino
9. máj 2024

Asi sa hanbila,a pred vlastným manželom radšej bola ticho a teraz musí hrať urazený,lebo je urazený on,a možno je urazená preto,že ste ju v Tom nechali.

maris5
9. máj 2024

Toto mi pripomenulo nas rodinny vylet niekde na strednom Slovensku. Zvysok rodiny isiel spat k sebe a my sme mali byt na nejake zahradnej chatke. Zahradnu chatku som si predstavovala taku ako som uz mnohe videla. Bolo 7 hodin vecer, takze idem ulozit deti. Horor, mrte chrobakov na posteli, ked som chcela pustit sprchu tieklo to niekde z pod umyvadla, cize sprcha nula bodov, odhrniem spinavy paplon, tam dalsia haved. No, tu deti neulozim. Zacala som obvolavat penziony v okoli, nikto nas nechcel ubytovat na jednu noc. Uz som bola odhodlana odsoferovat tych 300 km naspat domov. Nakoniec som nasla jednu volnu izbu. Chlapik ma ubytovaval zo slovami, ze to je taka starsia izba. Ja smrt v ociach, ze co zas zazijem. A tam cisto, take obycajne lacne postele, spolocna sprcha na chodbe, ale cisto. Musela som vyzerat ako posadnuta ked som odhrnula paplony z postele, ze co tam najdem. Ale tu chatu som este dalsi rok predychavala. Ja nepotrebujem vela, len cisto. Chlap co prenajimal chatu urazny, ze hodinu a pol ju upratoval. Tak neviem ako to tam muselo vyzerat povodne.