Urazili by ste sa po takejto situácii?
Dnes sa u mňa stavila sesternica, aby som jej napísala výpoveď, lebo od kedy má nového šéfa, chodí do práce s nechuťou. Vyslovene sa musí prinútiť ísť a nevie sa dočkať kedy padne...odpracovala v tej spoločnosti stojí dvadsať rokov. Už pred pol rokom bola na odchode ale presvedčili ju s vyšším platom. Chcela aj životopis aj žiadosť do novej práce.
Nedoniesla ani svoju aktuálnu pracovnú zmluvu aby som sa vedela od čoho odraziť. Ako som tak hľadala v počítači hľadala vzor, chcela som sa jej opýtať či som jej alebo jej deťom niečo také v minulosti nepísala....no vytrpela som niečo s tom zmysle ,, nepísala dom ti či daktorému s tvojich mnohých detí?,, najprv sa na mňa tak divne pozrela potom so slovami ,,no prepáč urazene odišla .
Musím dodať že ja mám iba jedno dieťa ona má troch synov vo veku 18-28r každého s inými chlapom,(starších dvoch mala v striedavke)jej súčasný partner má s ex dvoch synov sú už dospelý ale v minulosti ich mal v striedavke. T
@nevenka už dávno nemáme k sebe blízko, kedysi ako malé deti se sa veľa hrali spolu u babky, ale v puberte sme sa zdialili, neskôr ešte viac. Pokým ona behala po zábavach a diskotékach, ja som si doma čítala. Keď ju krstný načapal s chlapom v posteli čo k nej vliezol cez okno ja som sa ešte ani s nikým nebozkávala a pod
@januska12323 iba minimum, ozve sa keď niečo potrebuje, alebo ja potrebujem je to 10:1
@saxana000 podľa mňa nemá soc siete, WhatsApp a Instagram a pod nemám ani ja
Mohla mat zly den a ty si to vysperkovala svojou poznamkou.
Jednoducho sa citis viac ako ona, tak si jej to dala najavo. Mala pravo sa urazit. Ked ti jej prosby o pomoc prisli otravne, mohla si jej to povedat aj bez toho, aby si ju urazila. Napr. Jani, prepac, nemam teraz na to cas. Vies si to napisat na synovom na pocitaci a iba mi to poslat mailom hotove a ja to vytlacim?
Trapna poznámka od teba, ktoru si si mohla odpustit, take podpichovačne.. nie je tvoja starost s kym ma kolko deti, co teba je do toho ? To absolutne tomu nepatrilo, prisla za tebou pre pomoc, asi ma k tebe doveru a dobrý vztah, no ty si to narusila
Neurazila by som sa, zasmiala by som sa na tom. Ja mám síce len jedno dieťa, ale môj muž ešte okrem nášho spoločného má dve dospelé dcéry, každá už má manžela a jedna už aj dieťa a keď sa niekedy nakopia rodinné oslavy, alebo návštevy, na viac víkendov za sebou, tak si ma moja vlastná mama doberá, že čo už, keď mám takú veľkú rodinu. Ani by mi nenapadlo sa na to urážať.
Mám tri deti, síce s jedným mužom ale áno, urazilo by ma to. Akoby si úplne bežne písavala výpovede jej "mnohým" deťom 🙄. To si sa na čo hrala? Na pani nepostrádateľnú? Za mňa si jej tým chcela niečo povedať, tak sa nečuduj, keď akcia má reakciu.
Mnoho nie su tri pre mna😂 ale ja by som sa neurazila.
Aspon mas o pracu menej, nepisala by som nikomu nic, pokial by neprejavil aspon trochu kooperacie a nedoniesol si zivotopis a vsetky dokumenty.

Boze to su problemy. Nevies sa ospravedlnit, alebo dodatocne preformulovat otazku, ked to v rychlosti zle vypali?