icon

Útek od narcisa: Príbeh o rozchode a zotavení

svetlovlaska37
7. júl 2024

Ahojte.. viem ze je tu vela tem ohladom toho..ale chcela som napisat svoju skusenost.pred 3 rokmi som sa zoznamila s muzom..hned sme si rozumeli vo vsetkom..zaluby, sex, spolocne myslienky..hned mi zacal hovorit aka som uzasna, ze ma lubi..po pol roku chcel aby som isla k nemu byvat..ze ak nepojdem je koniec..ze on chce mat zenu pri sebe..tak som isla k nemu .zacal mi kontrolovat telefon, vymazal mi kamosov a zablokoval z fb..nepustal ma ani s kamoskami von..stale sme travili cas spolu..boli dni ked bolo ok .ale aj dni ked sa na blbosti urazil a tri dni ma ignoroval..kym som ja za nim neprisla .po jednej vyostrenej hadke ma aj udrel..vynutil si parkrat sex..raz ma tak priskrtil ze som odpadla.. videla som ze to nie je ok..a aj ked som ho lubila..rozhodla som sa odijst..akoby to tusil.zacal sa spravat este horsie..po 2 tyzdnoch ako som odisla som zistila ze som tehotna..napisala som mu..povedal ze sa mam vratit.. samozrejme uz ma mal pod kontrolou..bolo to este horsie..potratila som...odisla som znovu..ale napriek vsetkemu som ho lubila .zacali sa stretavat..znovu mi urobil dieta..nastahovala som sa ku nemu..zase som potratila..potom ked som sa mu postavila..vyhodil ma z domu.. nasiel si nejaku kolegynu s dvomi malymi detmi..on ani vlastne deti nema rad..po pol roku som mu napisala...mal nejake moje veci..chxel sa stretnut..a zacal ma namotavat ze ju nelubi..ze mna ano..ze chce so mnou dieta..ja som samozrejme dieta nechcela..povedal ze ju necha..ked ma namotal a vedel ze som zase v tom..jeden den povedal ze koncime..bez stipky lutosti odisiel....budem pokracovat v komentari

Strana
z2
trema
7. júl 2024

Ty s nim chces byt?

bibina32
7. júl 2024

@svetlovlaska37 Buď rada že ťa nechce, nedala by som ho ani do rodného listu. Lebo ak ho dáš bude si nárokovať možno neskôr na starostlivosť a zase ťa bude mať v hrsti. A to sa ho už nezbavíš. Budete s dieťaťom len trpieť.

svetlovlaska37
autor
7. júl 2024

@svetlovlaska37 ahojte.. ďakujem za kazdy nazor..aj kriticky...nikdy som si nemyslela ze sa mi toto moze stat.. nechápala som zeny, ktore neodisli od tyranov...ja som veľmi citlivá dusa..zalubila som sa..ale je pravda ze som na nom akoby zavisla..niekedy mam pocit ze bez neho nedokazem zit..dokonca teraz ked ma nechal..som vážne uvazovala o samovrazde..kto nezazije, nepochopi..oni dobre vedia ako zmanipulovat take citlive osoby ako ja..ja som mu chcela aj pomoct..ale teraz viem ze narcisom sa pomoct neda..je to ako droga.. chyba mi napriek všetkému..ale nevratila by som sa ku nemu..nechxem zase zazit to co som zazivala..bolo to peklo na zemi..a keby ma zase nechal..uz by som to nemusela prežiť...musim zabudnut.ist dalej..som veriaca..modlim sa k Bohu aby mi pomohol sa od neho odputat

svetlovlaska37
autor
7. júl 2024

@sima338 presne..uplne som na ňom zavisla .ako ked je niekto závislí na drogach..cize naozaj potrebujem cas..aby som na neho zabudla..a postupne sa otupili vsetky pocity k nemu😓

ivik4
7. júl 2024

Ak si dieta nechas,aj tak nezabudnes. Mozno ho nebudes uz milovat a potrebovat, ale k tomu tyranovi budes uz dietatom ,,priputana" navzdy . Duplom keby ho zapises ako otca

isis234
7. júl 2024

@svetlovlaska37 všetko vlož do Božích rúk aj anjelov. Popros arch. Michaela, aby ťa chránil a strážil. (lebo to, čo si písala, je silná manipulácia z jeho strany- zlého ). Žehnaj ho a v duchu mu posielaj lásku.. Láska je silnejšia ako zlo. 🙏

svetlovlaska37
autor
7. júl 2024

@isis234 dakujem za krasnu odpoveď .modlila som sa za neho .ale mala som pocit ze je to s nim este horsie..on je podla mna uz posadnutý diablom...je v jeho moci..neveri na Bozie milosrdenstvo...ale budem sa za neho modlit .aj ked mi ublížil..ale najprv sa musim modlit aby som sa oslobodila od zavislosti k nemu .

redlet
7. júl 2024

@svetlovlaska37 Ahoj mrzí ma, čo sa Ti stalo. Nesúdi to, lebo sama sa stretávam s narcisom a nedokážem ho opustiť. Ja som však rázne proti spoločnému bývaniu, lebo viem, že by ma to úplne psychicky zdeptalo. Už teraz som na tom zle. Tým chcem len povedať, že nie si jediná komu sa to prihodilo. Bohužiaľ. Jednoducho už sa stalo. Už sa stalo a neodstane,treba si odpustiť a ísť ďalej. Bábätko v tomto prípade vôbec nemusí byť ťažkosti ale požehnanie. Len prosím už ho ochraňuj a nevracaj sa k nemu, aby si ho náhodou nepotratila. Závislosť nie je v skutočnosti láska. Je to Tvoja nedoriešená potreba. Možno máš nízku sebahodnotu a po vzťahu z,, narcisom" ešte viac. Vieš on Ti zámerne znižuje, aby si práveže bola na ňom závislá. Žije z Tvojich emócií, žije z Tvojho trápenia. Až je to priam smutné, že on Ti praje trápiť sa. Tiež som mala občas momenty, poznáš tie momenty, keď sme v pohode, vieme sa baviť, je vtipný a šarmantný a dokonca starostlivý. Vtedy si myslíš, že by predsa mohlo byť v ňom kúska citu, žeby precital, zmenil sa. Krutá realita! Treba si uvedomiť, že on nie je schopný mať rád nie len Teba, ale nikoho. Nie je toho jednoducho Schopný. Takže nevyvadzaj z toho vlastnú sebahodnotu. S kýmkoľvek by bol, zopakoval by sa rovnaký scenár. On jednoducho nie je schopný mať rád a málokto precitne k tomu vnímať to ako problém u seba. Väčšinou pohŕdajú všetkými ľuďmi naokolo, než aby pripustili, že majú problém. Máš v sebe dieťatko, ktoré Ťa potrebuje, ktoré môže byť Tvojou láskou a ktoré materinským ľuďom v Tebe môže zmeniť absolútne všetko. Keď ho budeš chrániť a žiť preňho a nedovolis, aby mu niekto ublížil. Ver mi, Tvoja nová láska je na ceste, tak sa pripravuj a pripravuj jej láskavý domov a zdravú maminu. Držím Ti palce a za mňa sa určite modlí k Bohu. Všetko dobre dopadne ❤️.

stanulienkat
7. júl 2024

Ty si neni normalna.

hankab
7. júl 2024

@svetlovlaska37 pane boze, pozbieraj v sebe ten kusok zdraveho rozumu ak ti este nejaky zostal a prestan sa spravat ako 13-rocne dieta.
Fakt ma niekto za potreby takto seba sameho tyrat?

alexnina777
7. júl 2024

@svetlovlaska37 ty si si niekedy študovala niečo o manipulaltoroch a narcisoch? dobrovolne si si ním urobila niekoľkokrát dieťa, čaká ta v živote peklo a takéhoto si si vybrala za otca pre svoje dieťa, čo ti k tomu povedať???? chúďa dieťa!!!!

deti95060810
7. júl 2024

maj rozum žena.... s takýmto človekom sa dávať dokopy...😨

dadanu5
8. júl 2024

@svetlovlaska37 ono skus sa teraz zamyslieť nad dosledkami.... čakáš dieťa s debilom,skor zacni rozmýšľať co ti môže urobiť neskôr, prečítaj si zopár diskusii o tom ako tito ludia si zrazu spomenú ze maju dieťa a začnú ho chcieť silou mocou do svojej opatery len aby ublížili zase tej matke...aj dnes tu bola diskusia zeenejaky magor chce 3 mesačne dieta na vikend ci na noc a pritom nu nekupi ani mlieko,ako sa chce onho starať......ja na tvojom mieste ho ani neudam do papierov ako otca,lebo výživné platiť nebude chcieť a ešte budes celý život v strachu ze ti ho jedného krasneho dna zoberie alebo zmanipuluje proti tebe.....a nie nikdy sa ten človek nezmeni kvôli nikomu ani kvoli tebe ani kvôli dieťaťu len najde ďalší dôvod aby ti ublížil .... takže začni s terapiou a hľadaj svoje sebavedomie ty kvôli dieťaťu

rebellefleur
8. júl 2024

@svetlovlaska37 prosim ťa, vyhľadaj pre seba odbornú pomoc..a nie, nepíšem Ti to v zlom.

kukuk29
8. júl 2024

@svetlovlaska37 bohužial tebe neni ani rady,ani pomoci...
🙈🙈

domkakvet
8. júl 2024

@svetlovlaska37 ano opat sa ti ozve, aby si opat potrztila a potom ta opat oplodni a tak to bude dookola.

matussara
8. júl 2024

Tento pan ma na youtube koopec rozhovorov,konketne na narcizmus.najdete sa v tom a aj odpovede a riesenia.

https://www.youtube.com/watch?v=qkeiF7VDz4A
tenerifka
8. júl 2024

@svetlovlaska37 dakujem za krasnu odpoveď .modlila som sa za neho .ale mala som pocit ze je to s nim este horsie..on je podla mna uz posadnutý diablom...je v jeho moci..neveri na Bozie milosrdenstvo...ale budem sa za neho modlit .aj ked mi ublížil..ale najprv sa musim modlit aby som sa oslobodila od zavislosti k nemu .

Toto si napisala...... Modlis sa, a ho.. o z toho. Posadnuty diablom?????? Halooooo, je 21.storocie. Ty nepotrebujes psychologa, potrebujes rovno psychiatra a spravne nastavit liecbu.
Good luck👍

svetlovlaska37
autor
8. júl 2024

@redlet dakujem ..je to hrozne tazke..ten kto nezazil nepochopi...viem co prežívas..ja som s nim uz byvala..a vtedy sa ukazal aky je ..najhorsie je ze stale citim smutok za tym obdobim ked bolo vsetko super..je to uplna zavislost..modlim sa za to aby som sa z tej závislosti dostala😓...nerozumiem ako mozu byt niektori ludia taki kruti..bez srdca...vobec sa neozval ..ani ho nezaujima to dietatko...verim ze raz sa vsetko kazdemu vrati..ja som mu odpustila..ale srdce ostane zranene navzdy

svetlovlaska37
autor
8. júl 2024

@rebellefleur navštevujem psychiatra..

svetlovlaska37
autor
8. júl 2024

@domkakvet neozve..on caka ze ja ho budem prosit..ale to neurobim..uz viem ze sa nikdy nezmeni...

svetlovlaska37
autor
8. júl 2024

@matussara dakujem.. pozriem si to

hylary
8. júl 2024

@svetlovlaska37 ty bud rada že si sa ho zbavila..... ty nevidis čo z teba urobil?

Strana
z2