icon

Utiekli niekomu spred oltára?

1. júl 2024

Moja ségra áno a teraz sa to u nás rieši či by bol toho schopný aj niekto iný. Ona deň pred svadbou povedala, že si to rozmyslela a svadba nebude.

Strana
z2
barbora_t
1. júl 2024

Moja mama zrusila svadbu par dni pred obradom, bola tehotna v 5mesiaci lebo moj bio otec bol na nu agresivny...tak ho kopla do riti a dobre spravila 😁😂 potom na sude hovoril sudkyni ze nema na alimenty lebo si kupoval svadobny oblek kkt 😂😂😂

jakubrianka
1. júl 2024

Viem o prípade, kde si nevesta na zajednaný termín nakoniec zobrala iného 🙃. S pôvodným adeptom sa totíž tesne pred termínom rozišli, termín bol už zajednaný tak čo …

jamimo
1. júl 2024

boli sme na takej svadbe... nevesta pred oltárom povedala NIE 🤨

amelie2017
1. júl 2024

Moj muz cca mesiac pred svadbou s byvalou vycuval. Vsetko zajednane, saty, oblek kupeny,...ze si uvedomil, ze ju nechce za matku svojich deti.. este ze 😀

deti95060810
2. júl 2024

@jamimo to musela byť podívaná...a nekonalo sa žiadne prekvapko? všetci ako boli s tým v pohode či ako to potom prebiehalo... a či tí odvážnejší išli aj na hostinu ešte...

jamimo
2. júl 2024

@deti95060810 farárovi skoro zabehlo, my sme si mysleli (hostia), že to je nejaký fór. Farár to zahral tak, že či sa nevesta nepomýlila v strese a tak.... nech si to dobre rozmyslí.... Ona : práve preto, že ešte mám poslednú šancu, tak NIE. Nastal šum, vrava, nechápavé pohľady. Ona odcupitala z kostola so vztýčenou hlavou. Obdivovala som tú odvahu. Jej mama plakala, stará mama tiež, že aká hanba.... mladého mama tiež plakala, potom nadávala na nevestu. My sme sa rozlúčili s tým, že nás mrzia ich nepríjemnosti, a odišli sme 🤷‍♀️ Viem, že jedlo a zákusky z reštaurácie potom rozvážali po rodine a dedine.... Neskôr sme sa dozvedeli, že nevesta si ho ani nechcela vziať, boli to tlaky, boj sama so sebou, tlačila to pred sebou, a v last minute šanci už vedela, že je zle a nebude cesty späť, v prípade rozvodu atď. by to bolo ešte horšie. Chvíľu počúvala ponosy rodiny a boli klebety, ale jej to bolo jedno. Neskôr začala cestovať, vydala sa v zahraničí a je šťastná.
Ináč, mám aj kamarátku, ktorá ešte v deň svadby preplakala doobedie a nebola si sama sebou istá, na čo sa to podujala 🤦 A veruže podujala a celé zle. Vydávala sa, lebo otehotnela po pol ročnej známosti, tak rýchlo kým nebolo veľké brucho vidieť pod šatami v kostole pod čepiec! Lebo to by jej bigotná katolícka mater a tatko nezvládli. Zorganizovali svadbu, zaplatili, mladí nemali šancu nič povedať. Lebo sa nepatrí odvrávať rodičom, lebo však to nejak dáme 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 Po 3 rokoch brutálna kríza, potom druhé dieťa na odobrenie a už sú 13 rokov rozvedení. Načo to bolo dobré? Takže radšej útek spred oltára 😄

cajomila
2. júl 2024

Áno poznám. Kamaráti žili tvorili pár a žili spolu už veľa rokov, dokonca mali už aj dieťa...a cca mesiac pred svadbou to ona oznámila na FB, že svadba sa ruší, že sa rozišli.
Tak aj bolo od vtedy je s nimi koniec.

animus
2. júl 2024

Tiež máme v rodine takyto prípad. Teta sa mala vydávať a ráno v deň svadby k nim prišiel ženíchov kamarát s listom, kde písal že ho to mrzí a nájde si lepšieho. Teta sa tak strašne hanbila, že bez slova zbalila jeden kufor s vecami a odišla. Viac ako dva mesiace ju všade všetci hľadali a nikto o nej nič nevedel. Odišla do zahraničia a žije tam dodnes. Prešlo už 30 rokov a ona sa dodnes nevydala.

tttbb
2. júl 2024

Poznam pribeh kedy sa tesne pred svadbou vybrala na chatu nevesta so zenichom + jeho par kamaratov. Zenicha poslali kupit flasu na pumpu a medzi tym sa na neveste vsetci vystriedali. Medzitym v najlepsom dorazil zenich. Takmer skolaboval, rozisli sa a chalan sa z tej traumy nikdy nedostal a zije sam. Ano, pribeh je skutocny a nie neboli to ziadne "socky" od ktorych by sa takyto pocin cakal..

radkaradix
2. júl 2024

@tttbb a to ta nastavajuca bola na mol? alebo sfetovana? alebo len taka povaha? :D

motogirl699
2. júl 2024

Lebo som si uvedomila, že to je tyran a psychopat. Neviem či ma vtedy osvietilo alebo čo sa stalo, ale som za to neskutočne vďačná.

cacianka
2. júl 2024

@motogirl699 ušla si z kostola, alebo zrušila svadbu mesiac pred ?

nikoleta1234
2. júl 2024

Ano poznam, baba sa dozvedela, ze ju partner podvadza, tak zrusila svadbu 🙂

moninah
2. júl 2024

Osobne nepoznám, ale môj starký vždy vravel, že radšej sa vrátiť z kratšej cesty 🙂 Že to nie je hanba. A to sme z echtovnej dediny, kde sa vsetko rieši. A ešte si pamätám, ako ujo ešte deň pred svadbou vbehol ku nám domov a spýtal sa, že či svadba isto bude, lebo koláče ľahko pojeme, pálenku vypijeme poľahky aj pod altánkom so susedmi. Bolo to len zo srandy, ale chcel tým povedať, že to nie je žiadna tragédia. Tragédia je byť v manželstve, ktoré je od začiatku na figu. Sestru podporte. Isto to neurobila bezdôvodne.

sandrasstini
2. júl 2024

Zial ano, kamaratke oznamil snubenec mesiac pred komplet zajednanou svadbou ze on sa vlastne zenit nechce….
Dlho sa z toho spamatavala, ale uz ma ineho aj babo a ten jej ex sa do roka ozenil s inou, s ktorou cakal dieta. Takze kamoska mala vlastne stastie

ketrint
2. júl 2024

@jamimo 🤯😱

elin2525
2. júl 2024

Poznam pripad - zenich zrusil svadbu tyzden pred. Dovod bol, ze si nevedel predstavit trpiet nevestine sceny po zbytok zivota. Vsetci sme ho chapali, kedze sme tieto sceny zazili a uz vtedy nam ho bolo luto. Nevesta sa psychicky zrutila, totalne jej preplo, po case som s nou prerusila kontakt, lebo sa ani po rokoch nevedela dat psychicky do poriadku a zabudnut.

katuskamala1
2. júl 2024

Ano kamoskina sestra - den pred svadbou ju jej kopol do zadku. O asi rok prisiel po kolenach,vzala ho naspat k sebe,svadba , a zacal ju podvadzat vo velkom. 2deti. Rozvod.

janette2021
2. júl 2024

Urobila veľmi dobre, keďže si očividne nebola istá.
Ja som neutiekla, ale ľutovala som to desať rokov, až som sa nakoniec rozviedla.

motogirl699
2. júl 2024

@cacianka odsťahovala som sa od neho týždeň pred svadbou a celú svadbu zrušila.

autor
2. júl 2024

Najzaujímavejšie to u nás je kvôli tomu že ségra je spokojná a usmiata a naši zrútení a zahanbeni, lebo sme z malého mesta a každý ju tu rieši. Ale naši a ja sme trochu nastvati na ňu lebo nám nechce nič povedať konkrétne, len furt že to nebolo ono a že si to rozmyslela. A jej exzenich s nikým z nás nekomunikuje. Tak ani od neho sa nič nedozvieme. 🤷

maminkadeticiek
2. júl 2024

Ja poznam jednu ktorej chlap odvolal svadbu ked uz bolo vsrtko zajednane,nakoniec sa za par rokov aj tak vzali a dodnes su spolu s 3 detmi.A v druhom pripade sa chlap rozisiel so snubenicou tyzden pred svadbou,lebo sa mu vratila zo zahranicia davna laska a s tou sa vzali a dodnes su roky spolu v manzelstve.

kika193
2. júl 2024

@autor
A to nestaci? Ze to nie je ono?
Nemusi ta hned bit a tyrat, mozno je v tom dvadsat malych veci, co vytvaraju celkovy obraz. Praveze vtedy je z toho tazsie odist, pretoze sa vlastne nic nedeje... ale ono sa deje.
Ak sa sestra usmieva, tak jej asi odlahlo. Fandim jej! Moje kamosky sa vydali a uz sa rozvadzaju... obe pred svadbou v strese ci ano, ci nie, ze bude hanba... kolace, ucesy, obleky.. slak to traf! 3 dni senzacie pominu a pride dalsi dedinsky skandal

autor
2. júl 2024

@kika193 tak ale vieš chceli by sme všetci vedieť že čo sa vlastne stalo

mykaellle
3. júl 2024

pamätám si na prípad, kedy sa dvaja a dedine "museli" brať, pretože čakala bábo. Vtedy bola taká doba, že sa do svadby tlačilo, aby nebola hanba, bez ohľadu na to, že si pár vôbec nerozumie. Pár dní pred svadbou sa nevesta zosypala, priznala, že dieťa nie je frajerove ale susedove. Koláče napečené, všetko zajednané, tak sa narýchlo vymenil ženích... rozviedli sa do roka.

stormie
3. júl 2024

Ja poznam dva take pripady - kolega v den svadby oznamil ze sa nechce zenit a neter sa rozisla so snubencom, resp on s nou 3 dni pred svadbou

elis248
4. júl 2024

Ja poznám iný prípad, z rodiny. Bola rodinná schôdza snúbenci, ich rodičia, dohadovali sa o svadbe, že čo a ako bude a zrazu sestra ženícha že na čo sa budú brať keď sa aj tak potom rozvedú. Svadba aj tak bola a po necelých 2 rokoch už bol aj rozvod.

drobcek100
8. júl 2024

Urobila to čo cítila že je správne a urobila dobre.Skoda že pred skoro 50 rokmi sme my nebolí také múdre ako ste dny vy-mlade ženy.Slobodne matky boli neprijateľné, môj otec mi pred svadbou hovoril neber si ho lebo videl , že má rád pohárik a tak celé roky som žila s alkoholikom.Nebol doma ani keď som z pôrodnice prišla domov.Ale keď čítam Vaše niektoré príbehy a odhodlanie, vždy mi príde ľúto že som bola zbabela a pozerala na to čo ľudia a to mám vysokú školu.Urobila to čo cítila a má môj obdiv

Strana
z2