Už nevládzem
Ten pocit, keď si uvedomíš, že nie si uňho na prvom mieste.
Posledného pol roka som si myslela, že mám zle obdobie. No dnes som na všetko prisla. On ma berie ako samozrejmosť a nás vztah nie je preňho priorita- mali sme ísť na vylet, on na to zabudol a isiel kamarátovi pomôcť s drevom. Dnes sme tiež mali ísť na vylet, on na to zabudol a uz sa niekomu sľúbil…
Doma upratujem, varím, peciem - nepočujem dakujem. Ja som cely deň v robote, on ma napr. voľno, spi do 11 nevie po sebe upratať ani posteľ, ide si zacvičiť a potom k mame. Ja pridem domov unavena, doma bordel, mäso z mrazaku samozrejme nevytiahol a jeho nikde. Príde večer a cely čas trávi hraním hier na telefóne. Nebaví ma tento vztah a dúfala som, že sa mi zo zase nepokazí ale ja asi nemam stastie na chlapa, ktorý by si ma vážil a nebral ma ako samozrejmosť.
Ach žena, daj sama seba na prvé miesto. Inak ta tam nebude mať ani jeden partner. Nemáte deti, takže nemusíš variť, choď po práci na nákupy, ku kamoske, do kina, k mame, sestre, atď. Najedz sa v meste. Neper, neupratuj aspoň mesiac. Možno mu to dopne. Keď nie, tak sa odsťahuj. Pracuješ, tak hádam na podnájom naskrabes.
Ako ste dopadli? Zaujima ma to, po skoro 2 rokoch

Tak neupratuj, nevar, nevysavaj, neustielaj,nevar,neper. On to raz zaregistruje.