icon

Už ste sa doma pohádali?

zeldia
23. dec 2024

My už áno koli nakupu Tiramisu🙂 snáď posledná hádka…

Strana
z3
stellarstar
23. dec 2024

Koli?

janai1
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
23. dec 2024

nie a snad sa nepohadame...my sme 24/7 spolu takze obcas mame fakt ponorku

miricka77
23. dec 2024

@zeldia Áno. Že načo som toľko piekla.

koniarova
23. dec 2024

Ešte nie. 😁😁Je v robote. 😂

jaja1979
23. dec 2024

@zeldia my už hej, takisto ... Mať doma troch teenagerov

klarissa25
23. dec 2024

@miricka77 u nas je skor opacny problem, ze preco som viac nenapiekla 😂 ale teda nepohadali sme sa kvoli tomu

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
bessie12
23. dec 2024

@zeldia nepohadali sme sa. Nehadame sa (zatiaľ). Keď sa to začína stupňovať, tak radsej idem do inej izby. Ale už som ho pár krát poslala do teplých krajín 😂

januska12323
23. dec 2024

Nie, kvôli takým kravinam sa nehadame.

sense
23. dec 2024

Nie nepohadali, nakoľko som ho upozornila že ak sa začne rozculovat v aute kvôli idiotom na ceste tak je to posledný krát čo som šla s ním do nákupného centra....a dnes to už nestihneme , šiel do práce 😂
A teda kvôli tiramisu by som sa nehadala, keď chce robiť nech robí. Keď tak strčil ostatné koláče do mrazáka alebo zabalíme dcére k otcovi

jana_eyre_2
23. dec 2024

Mám doma dvoch pubertakov a jedného vztahovacneho školáka, takže sa hádame denne 😵‍💫😄

terry658
23. dec 2024

@zeldia my s deťmi. Doniesli chrípku, celý týždeň som sa o nich starala a teraz to chytilo aj bábätko a ja a oni nemajú na robote nič iné len si navzájom robiť zle.

1mina
23. dec 2024

Áno začalo to kupovaním chleba 😂

sklobetonka
23. dec 2024

Ja som od minulých vianoc sama s deťmi....a zatiaľ sú to najkrajšie Vianoce aké tu boli. S nikým som sa nepohadala ani sa hádať nechystám 🍀

luccija
23. dec 2024

@zeldia ano, lebo najsurnejšia vec dnes je ísť kúpiť rybky, lebo mu všetky zdochli a je prázdne akvárium, takže čistil a pripravoval akvarium.A chce ísť vysávať a ja sa ešte motam v kuchyni🙂

reanda
23. dec 2024

nie, nemam sa s kym 😀

ivik4
23. dec 2024

Nie vobec, teraz je vsetko tak ako ma byt. Ale samozrejme boli aj pohadane Vianoce

20erika07
23. dec 2024

My sa pohádame asi raz za uhorský rok, takže pohodka, teraz mi nevyšlo ani pms takže až sa sama divím ako s kľudom zvládam toto sviatočné tempo 🙂 a keď som spokojná ja, tak aj ostatní členovia našej domácnosti 😁

bubinko1506
23. dec 2024

Ale jasne, bez toho by u nas neboli Vianoce (4 cholerici pod jednou strechou😅).

iwesska
23. dec 2024

Za zivot,ci dnes? 😃 Podla mna to este pride😁

kofa77
23. dec 2024

ano, so smradom jednym nevdacnym, drzym

lonely66
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
23. dec 2024

Nie, kazdy sedime v inej izbe a pracujeme 💻

mikadooo
23. dec 2024

@zeldia uj :(. Držte sa... To tiramisu za to snáď ani nestojí... :(((. To bude asi len nejaký nahromadený stres, nie? Nepomohlo by ísť von si zabehať, alebo tak, nejak sa ísť odreagovať mimo dom?

lucia13022023
23. dec 2024

Ešte nie :D mam pocit, že 1x mam stasne, veselé a POKOJNE vianoce :DD

vesimelonimarsista
23. dec 2024

A nie je len hladny? Naserviruj mu tiramisu a snad bude pokoj.

lenka.25
23. dec 2024

Nie , ja som bola do druhej v práci a muž zatiaľ postavil a ozdobil s dcerami stromček , doupratocal čo uzbal za vhodne , išiel nakúpiť čo chýbalo a na stole ma čakal obed …. Nie , hadame sa málokedy a na Vianoce sme sa ešte nikdy nepohádali 🍀

nevenka
23. dec 2024

@miricka77 u nas ani nie, ze naco, ale to z tolko muky? A to tolko len vyslo? 🤣. Opekance som piekla z kila muky totiz. A deti sa mi do toho pustili ako vrabce 😅. A este take, ze naco polevaaaa. Tak odpovedam, ze dcera chce zdobit tymi perlickami, tak na to. Ale nie je to hadka ako taka. To zas nie.
Ja som zas prikazala "lietat" alebo vznasat sa cez predchodbicku a ziadne zablatene crocsyyyy 🤣.

svetlonos
23. dec 2024

@zeldia
nue, jedlo na zajtra hotové objednane, uz len položiť na stole a jesť. Upratané je, kontrola z hygieny nepríde, nákup zajtra robi muz podľa zoznamu. Obchod je zavretý 2 dni a nenakupujeme akoby to bolo 2 týždne 😁.
Nadávať bude na milión percent - koli ľuďom čo sa všade páchajú a nemajú chovanie 😂
Ešte sa dohodneme kedy budú darčeky a hotovo. Ziadne stresy, držanie deti pri dlhej 4 chodov večeri. Tak dúfam, že nám to aj vydrží naďalej v pohotovosti duchu 😁.

Strana
z3